Sveikos!
As irgi noriu pasidalinti savo patirtimi, kadangi as viena is tu dinozauru, kurie daresi cross linking operacija, gal kam nors pravers si informacija.
taigi man sia liga diagnozavo mazdaug pries puse metu, is karto gavau dideli soka, o ypac prisikaiciusi, kokias kancias jums cia tenka iskesti ir kas laukia manes ateityje :/
Mano liga dar pradineje stadijoje, bet jau persimetusi i abi akis. Is tikro dar galejau laukti ir ziureti, ar blogeja, taciau nusprendziau nesedeti ranku sudejusi. Taigi birzelio pradzioje dariausi cross linking operacija Lietuvoje klinikoje Lirema pas gydytoja Soceviciene. Kaip supratau jie dar neturi dideles patirties lietuvoje, mazdaug per menesi buna kelios operacijos, uztat ir kaina yra didele.
Pati operacija buvo visiskai nesudetinga, nieko nejauciau, tik lasino vaistus ir ziurejau i sviesele. Praejus porai valanu prasidejo visi linksmumai, nes akis labai asarojo, perstejo, nu tikrai pakenteti teko 3 dienas. Bet paskui viskas praejo ir kaip niekur nieko. Taip pat nepatariu vestis kokio vaikino i operacija (kaip as padariau:))), nes po jos akis buvo geltonos spalvos!!!
bet kita diena praejo.
Taigi, tikrai nebuvo nepakeliamu skausmu ar pan, tiesiog reikia nusiteikti del tu 3 dienu...
Jau 3 men po operacijos, jokiu komplikaciju nebuvo, regejimas sugrizo i pradine vieta. Nors tiesa pasakius, nelabai jauciau kad jis butu pablogejes. Siaip mano stiprioji akis ne ta, kuria operavo, taigi nesijaute didelio skirtumo. Tiesa, gal savaite maciau kazkoki rukeli akyje, bet jaudinausi be reikalo, jis paskui isnyko.
Pries operacija daug domejausi, bandziau surasti salutiniu efektu, ziurejau you tube filumukus kaip atlieka ir pan. Na, kazko gasdinancio neteko pamatyti, atvirksciai, prognozes labai optimistines, visi gydytojai pasisako uz.
Todel tikrai darysiuosi ir kitai, nes tikrai nesiruosiu laukti kol regejimas bloges, reikes tu kietuju lesiu ir tt.
Na cia kiekvieno asmeninis reikalas, ir aisku finansinis. Kol kas esu be galo laiminga, tikrai ramesni, kad padariau viska, kad galejau
Jeigu jums kils kokiu klausimu, tai rasykit, mielai atsakysiu