QUOTE(Liutas2006 @ 2010 02 05, 11:40)
Tai jau tikrai nelabai smagu buvo O kaip laikosi Jusu kita akis? Gal irgi laukia operacijos?
As irgi nedaug toliau matau, liejasi viskas. Bet cia taip pat veikia trumparegyste , ne tik konusas, todel akiniai dar kazkiek gelbeja
As taip isikabinus tu savo akiniu , idomu kiek man dar uzteks kantrybes su jais zabaliot. Dar bandziau darytis su cilindrais, bet nieko jau jie nekeicia
As irgi nedaug toliau matau, liejasi viskas. Bet cia taip pat veikia trumparegyste , ne tik konusas, todel akiniai dar kazkiek gelbeja
As taip isikabinus tu savo akiniu , idomu kiek man dar uzteks kantrybes su jais zabaliot. Dar bandziau darytis su cilindrais, bet nieko jau jie nekeicia
Mano ir antra akis nedaug geresnė, bet ją operuoti manau t.p. neskubėsiu nes sava ragena lieka sava (nors ir su galimybe plyšti - juodas jumoras)
O akinių neturiu jau nuo 1987 , nes regėjimo jie nedavė geresnio tik, kaip Jūs sakote, žabaliojimą.
Su lešiais gyvenu normaliai : dirbu finansininke (taigi akių reikia reginčių), vairuoju automobilį, plaukioju, slidinėju nuo kalnu(dabar dėl naujos ragenos kurį laiką teks to atsisakyti ), tik dykumoje teko užsidėti nardymo akinius, nes kaip kažkas minėjo, tai kieti lešiai turi savybę pritraukti menkiausia dulkeles,
Taip ir gyvenau su KONUSU, O KAIP BUS SU NAUJA RAGENA DAR NETURIU PATIRTIES