QUOTE(Ajurekiuke @ 2010 01 09, 14:22)
Laba diena.Norejau paklausti,kodel ne vienas is jusu anksciau rasanciu nesidaro KERATOKONUSO operacijos.Ar ka blogo girdejote ar siaip nedrystate,as nemanau kad yra protinga laukt kol issigaubs tavo akis ir paskui pades tik persodinimas.Raso Andriu is zmonos niko.Darysiu operacija 10.01.14 Nedaug ir liko iki jos
Daremes
Kazko labai blogo kaip ir neteko girdeti, pasiskaitykit forumus anglu kalba jeigu suprantat, ten nemazai pasidariusiu galima rasti. Bet nauda irgi abejotina
Sustabdyti gal ir sustabdo, bet ar visam likusiam gyvenimui-neaisku, kazkur buvau nuskaicius, kad per 5 metus neatsinaujino 75 proc. serganciuju. Nors vel, info galima rasti ivairios.
Nenoreciau nei siulyti, nei atkalbineti, pati nezinau ar teisingai pasielgiau, bet antros akies nedarysiu
QUOTE(Rasamargarita @ 2010 01 09, 15:04)
Jei operacijos asmeniskai man butu reikeje, gydytoja, manau, butu parekomendavusi. Kaip tik sake, kad ragena skaidri, operacijos nereikia.
Lesiai-super as labai laiminga, kad gerai juos pritaike, matau abiem akim po 1.
Laikausi nuomones, kad save susipjaustyti suspesiu visada.
Jus turbut turite omenyje ragenos persodinima, o Ajurekiukes vyras crosslinkinga.
Papildyta:
QUOTE(Rasamargarita @ 2010 01 09, 15:04)
Jei operacijos asmeniskai man butu reikeje, gydytoja, manau, butu parekomendavusi. Kaip tik sake, kad ragena skaidri, operacijos nereikia.
Lesiai-super as labai laiminga, kad gerai juos pritaike, matau abiem akim po 1.
Laikausi nuomones, kad save susipjaustyti suspesiu visada.
O kiek matote be lesiu? Gal kitaip paklausiu, kiek matote su akiniais, t.y, kiek akiniai koreguoja?
Papildyta:
QUOTE(red40 @ 2010 01 12, 17:02)
Pastatė į eilę ragenos persodinimui prieš kokius 6 metus. Dabar paskambino iš donorų registro ir liepė vėl atvykti pas Jašinską konsultacijai ir patvirtinti parašu, kad sutinki būti recipientų sąraše (pasikeitė įstatymai). Apie jokius cross ir pan. nieko negirdėjom dar. Reikės pasiskaitinėt, bet paskaičius jūsų pasisakymus, manau, kad nelabai verta. Kitos akies regėjimos po truputį silpsta. Matyt, kad veža visą krūvį. Kad joje vyktų keratokonuso procesai lyg ir nematyti. O galvą skauda gana dažnai...Tik niekad negalvojau, kad nuo to gali skaudėti galvą
O persodinimo laukia kaip supratau, ta blogesnioji akis, kuri mato tik sviesa? Jokie crossai tikrai nepades, tai daroma pirminese ligos stadijose.
Galva skauda ir man. ir kartais blogesnes akies obuoli.
Papildyta:
QUOTE(Ajurekiuke @ 2009 12 21, 12:50)
Tai va turesiu operacija 2010.01.14. diena vienos akies,bet operuosiuosi abi.
Pamaciau data, tai jau rytoj. Pasipasakokit kaip sekesi, kai jau galesit ziuret i kompa