QUOTE(sarraa @ 2009 11 05, 18:24)
Glumina tai, kad man 25m ir jau su nustatyta sia liga. (aisku isiaikino tik po metu, kuomet pajutau ir tai tik privaciam kabinete. tai ta pati rega. (cia keli bonusai kabinetui)).
taigi pratinuosi kol kas prie minkstu lesiu be cilindro (nesioju 1 menesi). su jais siek tiek koreguojasi i gersne puse. vienai akiai bandysiu lesi su cilindru, blogumas tame, kad cilindras kinta....
kazkas minejot apie ribini ragenos stori, koks jis? mano sveikesniosios akies 487, prastesnes 478. man asmeniskai matyt riba ir buvo ~490. normali akis kiek zinau 500-600 tame tarpe.
baisu tai kad metu begyje tokie zymus pasikeitimai. o menesis po nustatymo jauciasi jog prasteja ir antra. vistiek priezastys kazkokios tai turi buti. as nurasau tai kaip pastovus darbas su kompu sausos aks ir pastoviai "grandoma ragena". kuom uzsiimat jus? gal surasim priezasti
kaip su tais kietais lesiais santariskese? reikia kokio tai siuntimo is seimos gydytojo? ar koks kelias iki ju?
Sveiki, suprantu , kad Jus glumina, kazkaip labiau mums ipasta, kad zmones kencia nuo senatviniu akiu ligu. Deja konusas ne is tu. Laisvai galima netgi paauglysteje susirgti
Del nustatymo tai praktiskai kiekvienas normalesne klinika ar kabinetas gali nustatyti, jeigu tik turi aparata.Po to kai KMUK akiu klinika nerado nieko blogo mano akyse
, nusprendziau eiti privaciai. As ejau i 4 skirtingas vietas, nesakydama kas man yra, tiesiog apsimesdama slanga, kad va, kazkas yra, blogai matau, nezinau kas yra. O jau zinojau
Na ir diagnoze visur ta pati
Apie ribini ragenos stori cia kalbeta tik cross linkingui atlikti, o tai yra 400 mikronu.
Jeigu siaip, tai dar plonesnes su konusais jos buna. Tas ribinis storis, del kurio galetu gresti kazkoks pavojus
nezinau, reiktu gydytoju klausti ar pagooglint. Esu kalbejus su zmogeliu, pas kuri virs 300 truputi, na pas jis labai suvesejes tas konusas, mato labai slabnai
Taip, baisu kai staigiai pablogeja, bet gali ir ilgam sustoti. tikekimes
Na, as irgi su kompu dirbu, bet kad siais laikais beveik nera kvalifikuotu darbu be kompo
Akys taip, sauseja, lasinuosi lasiukus, padeda bent jau tiek.
O kodel Jus norite kietu lesiu is santariskiu, jeigu Jums "Regos " pritaikomi tinka
Siuntimo atrodo reikia, nepamenu, o kelias kaip ir visur, paskambinti, arba nueiti tiesiai pas juos ir uzsiregistruoti. Laukti ilgai nereikia. Geriausia paskambinti ir pasiklausti.
kontaktiniu lesiu kabineto tel numeris- 2365151
Papildyta:
QUOTE(dange29 @ 2009 11 05, 19:14)
mano vyrui jau virs desimties matu si liga.nesioja kietus lesius, be ju neimanoma butu
baiminames del sunaus, paveldes ar ne... bet ir vyro seimoj nieks neserga sia liga
O kaip per tuos desimt metu? Pablogejo, ar laikosi stabiliai? Koks matymo lygis?