Įkraunama...
Įkraunama...

Kalniečių mamytės ir jų vaikučiai

laba,
pas mus dienos visos vienodos, biski kankina pilvuko skausmai. mama baigia nuproteti namuose... doh.gif pradejau i darba noreti biggrin.gif tik gerai, kad mazylis jau ismoko zisti kruti, tai dabar kabo ant papo kas valanda, nors nakti gerai- kas 3-4 keliasi pavalgyti. penktadieni vaziuosim svertis kiek cia privalgem ax.gif
kur kitos dingusios? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2009 07 15, 16:22)
laba,
pas mus dienos visos vienodos, biski kankina pilvuko skausmai. mama baigia nuproteti namuose...  doh.gif pradejau i darba noreti  biggrin.gif tik gerai, kad mazylis jau ismoko zisti kruti, tai dabar kabo ant papo kas valanda, nors nakti gerai- kas 3-4 keliasi pavalgyti. penktadieni vaziuosim svertis kiek cia privalgem  ax.gif
kur kitos dingusios?  blink.gif

o kaip fainai greit ir mėnuo taviškiui jau thumbup.gif Greitai laikas eina....
O kaip tavo dičkis į brolį reaguoja? kaip spėji apie abu? Tarp tavo džigitų mažesnis skirtumas nei tarp mano kinderių,tai aš pamenu pirmą mėnesį sunkoka buvo doh.gif į darželį pastoviai vėluodavo dičkis,bu nesusikuisdavom laiku. Paskui kažkaip susitovėjo viskas.
O dabar aš kursuose juokauju,kad aš su trimis vaikais greičiau susiruošiu ir retai kada vėluoju,nei jaunos panos,kurios neturi vaikų mirksiukas.gif

O kad su maitinimu susitvarkėt tai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rritukas @ 2009 07 16, 14:41)
o kaip fainai greit ir mėnuo taviškiui jau thumbup.gif Greitai laikas eina....
O kaip tavo dičkis į brolį reaguoja? kaip spėji apie abu? Tarp tavo džigitų mažesnis skirtumas nei tarp mano kinderių,tai aš pamenu pirmą mėnesį sunkoka buvo doh.gif į darželį pastoviai vėluodavo dičkis,bu nesusikuisdavom laiku. Paskui kažkaip susitovėjo viskas.
O dabar aš kursuose juokauju,kad aš su trimis vaikais greičiau susiruošiu ir retai kada vėluoju,nei jaunos panos,kurios neturi vaikų mirksiukas.gif

O kad su maitinimu susitvarkėt tai sveikinu 4u.gif

nu dabar kol dar vyras atostogose, tai nera sunku. bet pora kartu buvo cia islekes trumpam, tai galvojau stogas nuvaziuos doh.gif vienas sysiu rekia, kitas klykia valgyt nori.. apie kazkoki valgio gaminima ar namu ruosa nera kalbos, nes mazylis diena nelabai miega. bet gerai kad nors naktim pamiegam. tai nezinau kita savaite jau i darba eina, tai tikriausiai SM ilgokai neprisijungsiu lotuliukas.gif
bandysim nuo rudens i darzeli Mariju, bet kai buvom Kalnieciuose buvau prirasius nuo gimimo, tai lyg ir patenkam, bet nepatogu mums vezioti kas diena. o cia Sanciuose vietu nera.
beje, rrituk gal praleidau ka, tai nesupyk ax.gif bet i koki raj jus persikelet? kaip supratau namuka nuomuojates, kiek dabar namo nuoma kainuoja? nes mes uz buto nuoma tai lb daug mokam palyginus doh.gif p.s. jei nenori viesai, tai brukstelk az tuo klausimu aciu mirksiukas.gif
P.S. buvom siandien TA, tai priaugom viena kg per nepilnai menesi ir 5 cm thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltanosis: 17 liepos 2009 - 15:49
Sveikos smile.gif
QUOTE(baltanosis @ 2009 07 17, 16:48)
P.S. buvom siandien TA, tai priaugom viena kg per nepilnai menesi ir 5 cm  thumbup.gif

Oho kiek paaugot net 5cm thumbup.gif

rrituk,kaip Simute,operacija pasimirso visiskai g.gif

O mes tik vakar grizom is atostogu,bet jau vel noreciau prie juros ax.gif Oras papuole siltas,prisimaudem,prisiplezinom thumbup.gif Jokubas kol nera bangu,tai is vandens neislipa,bet jei bangos yra tai visai nesimaudo lotuliukas.gif Gyvenom pas senelius,tai nereikejo nuomuotis,bet truputi nuvargino tokios atostogos ax.gif Atskirai yra smagiau,o cia su uosviais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berniukai: 20 liepos 2009 - 16:25
QUOTE(baltanosis @ 2009 07 17, 15:48)
nu dabar kol dar vyras atostogose, tai nera sunku. bet pora kartu buvo cia islekes trumpam, tai galvojau stogas nuvaziuos  doh.gif vienas sysiu rekia, kitas klykia valgyt nori.. apie kazkoki valgio gaminima ar namu ruosa nera kalbos, nes mazylis diena nelabai miega. bet gerai kad nors naktim pamiegam. tai nezinau kita savaite jau i darba eina, tai tikriausiai SM ilgokai neprisijungsiu  lotuliukas.gif
bandysim nuo rudens i darzeli Mariju, bet kai buvom Kalnieciuose buvau prirasius nuo gimimo, tai lyg ir patenkam, bet nepatogu mums vezioti kas diena. o cia Sanciuose vietu nera.
beje, rrituk gal praleidau ka, tai nesupyk  ax.gif bet i koki raj jus persikelet? kaip supratau namuka nuomuojates, kiek dabar namo nuoma kainuoja? nes mes uz buto nuoma tai lb daug mokam  palyginus doh.gif p.s. jei nenori viesai, tai brukstelk az  tuo klausimu aciu mirksiukas.gif
P.S. buvom siandien TA, tai priaugom viena kg per nepilnai menesi ir 5 cm  thumbup.gif

Tai smagu,kad jūs tokie dičkiai.
Matai mes namuko ieškomės pirkt,o kol kas gyvenam butuke keturių kambarių trijuose kambariuose. Nu gal aiškiai aš čia parašiau. ketvirtam kambarį šeimininko daiktai ir kartais jis pats būna. nUoma simbolinė+mokesčiai.
Aš kaip tik įsivaizdavau,kad nuoma dabar gerokai nupigus,nes buvau radus 4 kambarių butuką vien tik už mokesčius,bet tik jie norėjo sudaryti sutartį dviems metams,o aš įsivaizdavau,kad tie du metai mums per ilgai. Dabar net nežinau ar čia gerai pasirinkom. g.gif Prie telekomo šiuo metu gyvenam,netoli nuo kalniečių nubėgom.
Papildyta:
QUOTE(berniukai @ 2009 07 20, 16:23)
Sveikos smile.gif

Oho kiek paaugot net 5cm thumbup.gif

rrituk,kaip Simute,operacija pasimirso visiskai g.gif

O mes tik vakar grizom is atostogu,bet jau vel noreciau prie juros ax.gif Oras papuole siltas,prisimaudem,prisiplezinom thumbup.gif Jokubas kol nera bangu,tai is vandens neislipa,bet jei bangos yra tai visai nesimaudo lotuliukas.gif Gyvenom pas senelius,tai nereikejo nuomuotis,bet truputi nuvargino tokios atostogos ax.gif Atskirai yra smagiau,o cia su uosviais blush2.gif

Kaip jums smagu atostogos wub.gif . Man per mokslus nelabai išeina kur išlėkt,varysim jaučiu rugsėjį g.gif doh.gif

Simutė tai visai liuks.Dar reik primint,kad burnytę užčiauptų. bet gal kaip nors priprasim,tiek metų vaikas per burną kvėpavo,nenuostabu,kad nemoka kitaip.
Atsakyti
Sveikutės, tikiuosi nesupyksit, jei šiek tiek pareklamuosiu savo vyro fotografijos puslapiuką http://www.dautartas.lt/
Kartu su vyru fotografuojame vaikučius, mamas, tėčius, besilaukiančias būsimas mamytes ir viską, ką įmanoma fotografuoti. Kainos mažos. Apsilankykit puslapyje, gal susidomėsit, visada laukiam naujų veidų, o manau, jog gražių nuotraukų nori visi... Detaliau į až
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

As tai jau visai negaliu prie kompiuterio prisest doh.gif Nesusitvarkau su Jokubu,spaudineja,bliauna atsistojas.Ir graziuoju aiskinu ir baru ir per dupa duodu reik jam to kompo ir viskas. blink.gif Kaip jusu vaikai reaguoja i kompa g.gif Anksciau tik pasakele ziuredavo,o dabar net isteriskai bliauna jei neleidi spaudinet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(berniukai @ 2009 07 24, 09:37)
Labas rytas smile.gif

As tai jau visai negaliu prie kompiuterio prisest doh.gif Nesusitvarkau su Jokubu,spaudineja,bliauna atsistojas.Ir graziuoju aiskinu ir baru ir per dupa duodu reik jam to kompo ir viskas. blink.gif Kaip jusu vaikai reaguoja i kompa g.gif Anksciau tik pasakele ziuredavo,o dabar net isteriskai bliauna jei neleidi spaudinet doh.gif

laba, na mes kolk kas filmukus ziurim, vis bando ka paspausti, bet tevas cia grieztai i tokius dalykus reaguoja, tai prisibijo doh.gif kol kas leidziam tik ijungti kompa smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Mano merginoms ir leidžiama įjungti kompą,įjungti monitorių,išjungti g.gif ... Aj dar yra tas žaidimas su kamuoliukais kur šaudyt reik,zoom regis,tai paprašo mergos pašaudyt įjungt. Žiūri multikus,klauso muziką. man prie kompo sėdėt netrukdo,broliui trukdo. Jis tai jau visas kietas ant kompo lotuliukas.gif lotuliukas.gif Su ožiais paprastai (gal čia su metais ir su vaiku kiekiu ateina lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) išvedu į vaikų kambarį ir sakau rėk ir kuo garsiau,o kai atsibos rėkt ir norėsi pas mus,ateik...bet nerėkdama blush2.gif . Kol kas stebuklingai veikia ir vienai ir kitai. Sima apskritai tik rėkt ir temokėdavo,galvodavau kad sprogsiu,kai paleisdavo kakarinę... Baigiam atpratint.
Patricija ir buvo įsisukus taip rėkt. Bet kažkaip išgydėm.

Kaip jums tokia vasara? Visa lietum atskiesta schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(rritukas @ 2009 07 24, 16:43)
Sveikos 4u.gif

Mano merginoms ir leidžiama įjungti kompą,įjungti monitorių,išjungti g.gif ... Aj dar yra tas žaidimas su kamuoliukais kur šaudyt reik,zoom regis,tai paprašo mergos pašaudyt įjungt. Žiūri multikus,klauso muziką. man prie kompo sėdėt netrukdo,broliui trukdo. Jis tai jau visas kietas ant kompo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Su ožiais paprastai (gal čia su metais ir su vaiku kiekiu ateina  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ) išvedu į vaikų kambarį ir sakau rėk ir kuo garsiau,o kai atsibos rėkt ir norėsi pas mus,ateik...bet nerėkdama blush2.gif . Kol kas stebuklingai veikia ir vienai ir kitai. Sima apskritai tik rėkt ir temokėdavo,galvodavau kad sprogsiu,kai paleisdavo kakarinę... Baigiam atpratint.
Patricija ir buvo įsisukus taip rėkt. Bet kažkaip išgydėm.

Kaip jums tokia vasara? Visa lietum atskiesta schmoll.gif

geras receptas nuo oziu thumbup.gif reikes ir mums isbandyti kai jau isisiautes.
o pas mus jau pavydas prasideda, vakar man bemaitinant paleido is zaislo, tai tik centimetras nuo galvytes doh.gif taip skaudziai kirto man i ranka. dar pamate kad lovoj pas mane guli - kai tik pamaitinau tai pasilikau lovoj, tai pradejo Marijus isterikuoti, kad cia brolis nemiegotu, kad i lovyte ji deti. jau reikia labai ziureti. kol tetis dar namie buvo, tai taip nejaute to demesio trukumo.
oras man toks labai patinka, nepakenciu karsciu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2009 07 25, 07:46)
geras receptas nuo oziu  thumbup.gif reikes ir mums isbandyti kai jau isisiautes.
o pas mus jau pavydas prasideda, vakar man bemaitinant paleido is zaislo, tai tik centimetras nuo galvytes  doh.gif taip skaudziai kirto man i ranka. dar pamate kad lovoj pas mane guli - kai tik pamaitinau tai pasilikau lovoj, tai pradejo Marijus isterikuoti, kad cia brolis nemiegotu, kad i lovyte ji deti. jau reikia labai ziureti. kol tetis dar namie buvo, tai taip nejaute to demesio trukumo.
oras man toks labai patinka, nepakenciu karsciu  schmoll.gif

mano Rigertukas,pasižiūrėjau didesnis buvo ,kai Patriciukas gimė. Tai aš stengdavaus įtraukt į tuos rūpestėlius apie kūdikį ir jį.. Jo darbas buvo pampersiuką paduot,kai keisdavau,išmesdavo seną,paduodavo soskytę,jei verkdavo. ***** atsimenu,vesdavau į darželį,o jis man neleisdavo vežimo stumt doh.gif Vieną kart prikėlė triukšmaudamas patriciją,aš jam per užpakalį užplojau,ir girdžiu kaip jis anytai skundžiasi,kad mama jo nebemyli doh.gif verysad.gif ,galvojau širdis plyš. Daug šnekėjomės,kiekvieną laisvą minutę jam skirdavau,kažkaip jam natūraliai ta sesė lipo ir prilipo. Kaip dabar pasižiūriu kaip jie ten glamžosi wub.gif wub.gif wub.gif
O va kaip Sima atsirado,tai ir patricijai nieko aš ten nuaiškint nespėjau. tai va pirmus mėnesius iš proto ėjo... ir dabar dar kai supyksta,
bet gal aš blogai dariau kad kišdavaus į jų santykius,tai vieną tai kitą užstodavau... kai nustojau kreipt dėmesį,tai susidraugavo stebuklingai tfiu tfiu tfiu... nė nepastėjau kada g.gif Vyras tik sako pažiūrėk nieko kito iš patricijos nesigirdi,tik simute,ateik,simute einam,Simute duok ranką wub.gif . Būna dar ir dabar visko ir susipeša ,ir nepasidalija,ir visi trys,ir du prieš vieną doh.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Niu ka, su Jokubo oziukais kovoju pagal rrituko recepta biggrin.gif visai gerai sekasi.Vakar buvom nueje Ledynmecio3 ziuret,tai dickis laimingas buvo ziuredamas su tais akiniais.Suaugusiu buvo daugiau,nei su vaikais.
Pas mane sveikata ir vel kazkos s....,jau visi metai praejo ir nieko neranda doh.gif Visa kaire puse skauda,tirpsta,silpna,vos sliauziu siandien. verysad.gif
Atsakyti