labuka
siandien siulu buvo papirkau
QUOTE(Shura @ 2009 05 24, 12:13)
paizurejau Tavo darbelius pagal nuoroda, tai nerealus man dar toli iki tokio lygio
QUOTE(lvingelyte @ 2009 05 24, 13:41)
paizurejau Tavo darbelius pagal nuoroda, tai nerealus man dar toli iki tokio lygio
aciu labai
QUOTE(IngaKo @ 2009 05 24, 15:49)
Shura, ir as pasgrozejau tavo darbais.
Vat labai noreciau batukus nert ismokt, kazkada pabandziau, nesigavo, taip ir nebekyla ranka. Kai kepuriuku sezonas baigsis, reiks vel pabandyt.
Vat labai noreciau batukus nert ismokt, kazkada pabandziau, nesigavo, taip ir nebekyla ranka. Kai kepuriuku sezonas baigsis, reiks vel pabandyt.
o kokio tipo batukai patiko??? kas neaisku klausk padesiu
Ir aš šiandien turguj buvau. Dukrytei ciklameno spalvos siūliukus nupirkau, tik nežinau ar kepurytę ar skarytę reiks nert?
QUOTE(Rzivilele @ 2009 05 22, 13:16)
Aš dabar iš plonyčių lino siūliukų siūlų neriu kostiumėlį štai tokiu raštu (iš gabaliukų)
rašto motyvas
rašto motyvas
Baigiu suknele tokiu rastu...
Labutis
Norėčiau prisidėti prie jūsų , aš mėgėja, pradedančioji
Gal galima plačiau, kurioj vietoj ta parduotuvė?
nerealus grooožis , man siuvinėjimas tamsus miškas
QUOTE(Shura @ 2009 05 22, 20:41)
Zinau ta siulu-seklu parduouvele, tik dabar ten seklu sezonas - isvis nieko naujo ir gero, visi siulai i kampa sustumti ner net kaip pasiziureti... o bobutes tik seklas perka ...
QUOTE(IngaKo @ 2009 05 23, 12:35)
nerealus grooožis , man siuvinėjimas tamsus miškas
QUOTE(*Jura* @ 2009 05 24, 19:01)
Labutis
ta parduotuve - senajam turgui, kur bulves pardavineja, beveik paciam gale, einant palei padvinejancius bulves ji bus is kaires puses, laiptukai ir maza reklamyte kurioje parasyt seklos siulai...
nu tikriausiai aiskiai parasiau ...
Vis dėl to dukrytė užsimanė a la skrybėlaitės. Gal kas kokią schemutę galėtų įmesti?
QUOTE(Rzivilele @ 2009 05 24, 20:03)
Vis dėl to dukrytė užsimanė a la skrybėlaitės. Gal kas kokią schemutę galėtų įmesti?
http://picasaweb.goo...a/Skrybelaites#
gal cia kas patiks