QUOTE(Lauginta @ 2009 05 23, 09:41)
vau koks pledukas gražus, o gal instukciją parašytum kaip nėrei... Nes aš taip nemoku...
reikia nusinerti tinkla ir ji pildyti. nerta pagal panasia i sita schemute, tiesiog reikia daryti ,,kringeli'' tik as ne po keturis, o po tris stulpelius neriau.
QUOTE(IngaKo @ 2009 05 23, 14:49)
ne dvigubas, suneriau lygtais 4 kamuoliukus, nes kliente apvailaina buvo
oj, kitą turėjau galvoj kur sau nėrei ir laukia išardymo kokie ten siūliukai?
QUOTE(IngaKo @ 2009 05 23, 14:05)
Aciu. Taip, nertas is Maxiu sitas baltas sijoniukas, procedura visai nesudetinga
o nerta apvaliai? ir gal scemute būtų galima?
Taip, nerta apvaliai. O schemute turetu but prie sijonu schemu, cia garsus VS sijonas, kuri pries pora metu kazkur daug kas nere.
Va, radau http://www.supermama...?...398124&st=0 pats pirmas sijoniukas
Va, radau http://www.supermama...?...398124&st=0 pats pirmas sijoniukas
QUOTE(lvingelyte @ 2009 05 23, 21:52)
Labukas visoms noreciau ir as prie jusu prisijungti jei galima
Sveika prisijungus
Sveikos, naujai prisijungusios
O jau grozybiu prisiziurejau. Kaip jus viska ir spejate, kaip mokate taip meniskai, graziai...Suzaveta likau.
As siandien buvau Tilzes turguje siuliuku, bet labai skubejau, gal todel ir neradau
O jau grozybiu prisiziurejau. Kaip jus viska ir spejate, kaip mokate taip meniskai, graziai...Suzaveta likau.
As siandien buvau Tilzes turguje siuliuku, bet labai skubejau, gal todel ir neradau
QUOTE(gitapita @ 2009 05 23, 22:35)
Sveikos, naujai prisijungusios
likimo drauge
buvau ir as, nebuvo
Ryt bus bandymas Nr.2
Papildyta:
Labanakt, susapnuokim, kad turim daug siulu ir ... dauuuuug laiko mezgimui
Papildyta:
Labanakt, susapnuokim, kad turim daug siulu ir ... dauuuuug laiko mezgimui