Sveika atvykusi cia
QUOTE(gitapita @ 2009 10 23, 21:29)
Sveika atvykusi cia
Tik kad iš manęs nekokia mezgėja...
Turiu du mezginius pradėtus, niekaip nepabaigiu, nemoku gražiai kaklo padaryt. Tai tik ardau ir ardau...
Nieko tokio, man irgi panasiai.
Dabar mezgu kepure sau. Ryte jau ejau i pabaiga, o paskui sumasciau, kad man per didele - dabar mezgu is naujo
Mes visos mokomes, tobulejame ir graziai cia bendraujame
Dabar mezgu kepure sau. Ryte jau ejau i pabaiga, o paskui sumasciau, kad man per didele - dabar mezgu is naujo
Mes visos mokomes, tobulejame ir graziai cia bendraujame
tai kaip su susitikimu?
Tai gal darom
Mano naujausias darbelis
Fainulka sarafanukas
Tai kada? Gal ryt iš ryto pusės?
Tai kada? Gal ryt iš ryto pusės?
Galim, tik ryte mano zuika ilgokai miega.
Be to kur?
Be to kur?
tai galim kokia 12-13 h., gal iki tada išmiega?
jei patogu, tai gal ten kur visada
O daugiau norinčių nėra?
jei patogu, tai gal ten kur visada
O daugiau norinčių nėra?
gal geriau pirmą val.
Sveikutes Esu is Klaipedos tik siuo metu uzsienin issitremusi Paskaitinejau keleta puslapiuku ir taip jus cia siltai bendraujat, tai pamaniau prisijungsiu ir as Esu dar tik visai pradedancioji, megzti moku gerosiom ir blogosiom akim ir tik tiesiai dar viena toki burbulini rasta kaip ismokino drauge tai viska juo ir mezgu Turiu keleta ir serveteliu nusinerusi, taipogi paciu paprasciausiu langeliu rastu, bet vistiek man gerai Veliau jei nepamirsiu nufotkinsiu ir idesiu, aisku jusu grazumynams neprilygsiu, bet kaip jau buvo cia mineta kad visi mokomes gi po truputi
Sveika Zaveriukste prisijungusi prie mūsų būrelio. Visada džiugina nauji veidai. O mokomės visi ir tikrai tik po truputį. Kai būsi arčiau namų (Klaipėdos) manau ir į susitikimus galėsi ateit. Gal tada ir dar ko nors išmoksi...