Labai šaunios kepuriukės
o baltosios mezgimo technika visoms manau įdomi...
Oi su ta balta tai paprasta. Jei norit, gris vyras, nuskanuos aprasyma ir idesiu. Ja is senos mezgimo knygos paimta. Tiesa, cia paprastas rastas, tik kepures mezgimas keistesnis, nei anksciau buvau maciusi
Būtinai lauksim medžiagos
Vat vat kas nutiko su maximine "vilna" - numezgiau dukriukui liemenę, bet išplovus patapo- mano . Vilnos ten nerasta- jau mezgant kilo įtarimas- ko tai šiugžda
ir iš nugaros (atrodau kaip su kupra)
ir iš nugaros (atrodau kaip su kupra)
Bet atrodo tai labai šauniai
tikrai net neįtartum, kad ne sau mezgei
tikrai net neįtartum, kad ne sau mezgei
Tai nors tik tiek tos bėdos, dabar vis tik reikia mažei regzti
Dėkoju
Dėkoju
Lurdes, man tai labai grazu. Ir spalva tokia faina.
Dėkui
Sau esu violetavus siūlus papirkus, o merginai nepatinka spalva
Kada pasimatom, merginos?
Sau esu violetavus siūlus papirkus, o merginai nepatinka spalva
Kada pasimatom, merginos?
Gal po savaitėlės, kai vaikam atostogos bus?
Kokią 27 ar 28 iš ryto pusės
Kokią 27 ar 28 iš ryto pusės
sveikutes
gal kuri galit mano sunui kepure salmuka numegsti ?
I az
gal kuri galit mano sunui kepure salmuka numegsti ?
I az
koriuko rastas
Bandau padėti:
1 eilė (išvirkščioji pusė) kr.a, x 1 g.a, 1 a. nuimti su užmetimu kaip blogąją, kartoti nuo x, eilę baigti g.a
2 eilė(geroji pusė) kr.a, 1 g.a x akį prieš užmetimą išmegsti g.a, užmetimą nuimti kaip blogą, tuo pačiu siulą perdedant už užmetimo, 1 g.a, kartoti nuo x, kr.a
3 eilė kr.a, x 1 a. nukelti kaip blogąją su užm.,akį su užm. išmegsti kaip gerą, kart nuo x, kr.a
4 eilė kr.a x 1 g.a, užm nukelt kaip bogą, 1g.a x, kartoti nuo x iki x, eilę baigti 1 g.a, užm nukelt kaip išvirkščią, kr.a
5 eilė kr.a x akį su užm išmegst gerąją, 1 a. nuimt su užm kaip išv., kartoti nuo x eilę užbaigti akį su užm išmegsti kaip g.a, kr akis"
Gal galit paaiskinti, ka reiskia- 1 a. nuimti su užmetimu kaip blogąją,
ir - užmetimą nuimti kaip blogą
Niekaip nesuprantu
Papildyta:
O cia zadeta kepure
Papildyta:
Ir rastas
Papildyta:
Taip atrodo numegzta
Bandau padėti:
1 eilė (išvirkščioji pusė) kr.a, x 1 g.a, 1 a. nuimti su užmetimu kaip blogąją, kartoti nuo x, eilę baigti g.a
2 eilė(geroji pusė) kr.a, 1 g.a x akį prieš užmetimą išmegsti g.a, užmetimą nuimti kaip blogą, tuo pačiu siulą perdedant už užmetimo, 1 g.a, kartoti nuo x, kr.a
3 eilė kr.a, x 1 a. nukelti kaip blogąją su užm.,akį su užm. išmegsti kaip gerą, kart nuo x, kr.a
4 eilė kr.a x 1 g.a, užm nukelt kaip bogą, 1g.a x, kartoti nuo x iki x, eilę baigti 1 g.a, užm nukelt kaip išvirkščią, kr.a
5 eilė kr.a x akį su užm išmegst gerąją, 1 a. nuimt su užm kaip išv., kartoti nuo x eilę užbaigti akį su užm išmegsti kaip g.a, kr akis"
Gal galit paaiskinti, ka reiskia- 1 a. nuimti su užmetimu kaip blogąją,
ir - užmetimą nuimti kaip blogą
Niekaip nesuprantu
Papildyta:
O cia zadeta kepure
Papildyta:
Ir rastas
Papildyta:
Taip atrodo numegzta
Geras, tik daba pamačiau kad yra klaipėdiečių mezgėjų (ir joms prijaučiančių) burelis.