Jurapelius - Klaipėdoje greičiausiai.
Dėl mano suknytės, tai nežinau kas persiūlai, nes ne mano ir gavau be etiketės.
Taip, buvo Klaipėdos Akropolyje, aš pati prekinausi sekmadienį
Taip taip KL.... K1 gero papirkai Lurdes72
pirkaus ryžikus dukrai beretei ir tokius violetukus dabar madingą spalvą, bet kas gims dar nežinau, norėjau liemenės su pynėm - bus matyt
Sveikos mezgėjėlės,
vienoj iš temučių viena mamytė suintrigavo su skraistėmis, matytomis Stašaitytės laidoj. Gal kuri matėt ir žinot apie ką ji kalba?
vienoj iš temučių viena mamytė suintrigavo su skraistėmis, matytomis Stašaitytės laidoj. Gal kuri matėt ir žinot apie ką ji kalba?
jau iškeliavęs naujausias mezginys
QUOTE(inesasim @ 2009 10 10, 19:14)
vyro klausiu, kur ta naujoji uosto gatvė?
sako, nežinau, o ką?
sakau, nauja siūlų parduotuvė...
.....sako, ten kur nėra kur automobilio statyti, ir apskritai mokamas stovėjimas (ir dar šimta priežasčių išvardijo)...
ačiū už info BŪTINAI UŽSUKSIU
sako, nežinau, o ką?
sakau, nauja siūlų parduotuvė...
.....sako, ten kur nėra kur automobilio statyti, ir apskritai mokamas stovėjimas (ir dar šimta priežasčių išvardijo)...
ačiū už info BŪTINAI UŽSUKSIU
apibudinimas tikrai geras aikstele tikrai mokama, bet uz jos yra mazyte, kuri priklauso bankui, ten moket nereikia bent jau kol kas
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 10 10, 08:34)
jau iškeliavęs naujausias mezginys
Labai šauni skraistė
Labai senai bebuvo mūsų susitikimas. Suprantu, kad visom vaikai - darbai. Aš atostogausiu nuo spalio 26 porą savaitėlių. Gal kas irgi norėtų tuo laiku susitikti?
Labai ačiukas
man ryt egzas ir tikiuosi išėjus į praktiką turėti daugiau laiko , tai gal ir susimatymams jo liks , nes jau norisi pasimatyti ir gyvai, pasidalinti idėjomis ir rūpestėliais dėl jų
man ryt egzas ir tikiuosi išėjus į praktiką turėti daugiau laiko , tai gal ir susimatymams jo liks , nes jau norisi pasimatyti ir gyvai, pasidalinti idėjomis ir rūpestėliais dėl jų
Sveikos, pasirodom kepuriukus
......
......
! | Nuotraukos pašalintos dėl perdidelio formato. Dėkite ne didesnes nei 500 pixelių nuotraukas. |
Jau antra kokia mandra
labai šaunūs kepuriukai
gal papasakok plačiau kaip mezgei tą baltąją, nes matosi apačioje raudonas siūlas - čia gal tas būdas kur rusaitės vadina 'lienivij žakard'?
gal papasakok plačiau kaip mezgei tą baltąją, nes matosi apačioje raudonas siūlas - čia gal tas būdas kur rusaitės vadina 'lienivij žakard'?