Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mezgėjėlių klubas

QUOTE(Shura @ 2009 05 22, 20:41)
Zinau ta siulu-seklu parduouvele, tik dabar ten seklu sezonas - isvis nieko naujo ir gero, visi siulai i kampa sustumti ner net kaip pasiziureti... o bobutes tik seklas perka ...

Jau baigiasi tas laikas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2009 05 22, 20:41)
aciu uz paaiskinima  4u.gif 
tikriausiai ryt varysiu i tilzes turgu maxiu uzsipirkt...

Lauginta  - pledukas  thumbup.gif

Zinau ta siulu-seklu parduouvele, tik dabar ten seklu sezonas - isvis nieko naujo ir gero, visi siulai i kampa sustumti ner net kaip pasiziureti... o bobutes tik seklas perka ...

Taip taip bobučių daug, bet kartais ten tokių užsilikusių galima visai pigiai nusipirkti:
siūlus justeles garbaniams pirkau tik po 2 Lt (aišku spalva tik viena tebuvo, bet visai nieko: rausva su baltu)
Atsakyti
O aš tai pirkau po 2,90 pusvilnės 100gr. kamuoliukas, sau nusipirkau margos, vaikiško akrilo 50gr. irgi rodos po tiek pat.... Tikiuosi tų bsiūliukų po sėklų sezono bus daugiau...
Atsakyti
jo jo seklos i pabaiga.... gal uzves kokiu naujienu, reiks nulekt pasiziuret...

dar viena nebloga siulu parduotuvyte (aisku nera visai papigiai) bet labai faina ir sneki tokia pardaveja ir pataria jei reikia... kur priesais 3 poliklinika Rimi parduotuve, ten viduj lariokas, tokiu idomesniu siuliuku galima ten rasti...

bet ka as cia sneku - gi zinot jauciu pacios, dar daugiau uz mane.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2009 05 22, 21:02)
jo jo seklos i pabaiga.... gal uzves kokiu naujienu, reiks nulekt pasiziuret...

dar viena nebloga siulu parduotuvyte (aisku nera visai papigiai) bet labai faina ir sneki tokia pardaveja ir pataria jei reikia... kur priesais 3 poliklinika Rimi parduotuve, ten viduj lariokas, tokiu idomesniu siuliuku galima ten rasti...

bet ka as cia sneku - gi zinot jauciu pacios, dar daugiau uz mane.. blush2.gif

Jo, ten gana neblogų yra, bet kainas užsikelia nerealiai kokius 200 procentų.
Ji perka iš Vilniaus "Ditekso" parduotuvės ir jaučiu už didmeninę kainą. Tai ten už per pus mažesnę kainą (be to mažmeninę) galima nusipirkti. Aš čia kalbu apie tuos babinose. Kiek reikia atvynioja.
Atsakyti
O aš nežinojau tos, ačiū, kad pasidalinai, žinojau prie vaikų pasaulio ir Žardėj.. O čia dar mažoji mano pasirodys su mano nertu kepuriuku, čia pavasarinis variantas, o tuoj eilėj laukia skarytė.... wub.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Kokia faina gėlytė prie kepšiuko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2009 05 22, 21:07)
Jo, ten gana neblogų yra, bet kainas užsikelia nerealiai kokius 200 procentų.
Ji perka iš Vilniaus "Ditekso" parduotuvės ir jaučiu už didmeninę kainą. Tai ten už per pus mažesnę kainą (be to mažmeninę) galima nusipirkti. Aš čia kalbu apie tuos babinose. Kiek reikia atvynioja.

jauciu kad sumaisei - is babinu perkiauja prie vaiku pasaulio, o as kalbejau apie parduotuvyte pacioje rimi viduje yra lariokas, o rimi tai priesais 3 poliklinika o is kitos puses balticum tv
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2009 05 22, 21:21)
jauciu kad sumaisei - is babinu perkiauja prie vaiku pasaulio, o as kalbejau apie parduotuvyte pacioje rimi viduje yra lariokas, o rimi tai priesais 3 poliklinika o is kitos puses balticum tv

Teisingai, ne taip supratau, bet ten irgi šalia ta parduotuvė. Bet ten irgi gana ne mažos kainos. (nebent kokios akcijos pasitaiko)
Atsakyti
radau viena vietele kur siulai papigiai .... bet ech kas juos is ten parvestu .... ir dar uz tokia kaina .... g.gif pasiziuriu pasvajoju ir uzdarau ta puslapiuka ... doh.gif
http://shop.ebay.com...-All-Categories
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2009 05 22, 21:33)
radau viena vietele kur siulai papigiai .... bet ech kas juos is ten parvestu .... ir dar uz tokia kaina .... g.gif  pasiziuriu pasvajoju ir uzdarau ta puslapiuka ...  doh.gif
http://shop.ebay.com...-All-Categories

Ten kiek aš suprantu yra aukcionas (man šiek tiek sunku su anglų kalba). Manau, kad jie atsiunčia, bet manu kaina tada nebe tokia patraukli pasidao... g.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif ir aš pas jus noriu ax.gif ne visai iš Klaipėdos esu, bet pajūrys tongue.gif

QUOTE(temptress @ 2009 05 22, 18:20)
O as zinokit atstovauju patarle: devyni darbai - desimtas badas.
Pradejau megztis moherine bliuskute, prieki nusirezgiau, padejau i sona. dabar sugalvojau rankine nusinerti, puse nusineriau - padejau i sona. pritruksta laiko, po to ir upas dingsta. saindiena jau galvojau, sesiu prie moheriukes, susirgo vaikas... anksciau aukodavau mezgimui savo miega, kol tik viena vaikuti turejau, o dabar kazkaip kai du, tai neber ka aukot smile.gif na bet kaip nors, svarbu, upas atsirado smile.gif

Butu galima kokioj kavinukej susitikti.

va ir pas mane darbai stovi... o mergina tai tik viena, tai kaip su dviem reikėtu g.gif niu bet stiprybės ir vaikų ramybės, o tada turėtų atsirast ir rezginiams laiko 4u.gif

aš tai galų gale pribaigiau dar prieš kalėdas megztą liemenę (labai jau norėjosi barankas paslėpt - tai liemenį ilginau) blush2.gif negi sportuosi lotuliukas.gif
user posted image

ir labai lėtai, su daug ardymų ir taisymu baigiau šitą
user posted image
bet man kažkas ne taip g.gif niu reikės galvot............ką čia dar pataisyt doh.gif

nuotraukos iš mobilaus - tai labai nepykit - kai turėsiu geras įkelsiu blush2.gif

Lauginta, laaabai gražus kepuriukas ir spalvytė thumbup.gif o skaros ir mums reikia, niu, bet kada nors ir jai eilė ateis lotuliukas.gif

užteks gal čia rašynėti - einam parezginėsim mirksiukas.gif
Papildyta:
klausykit, o šita tema neturėtų būti prie bendraminčių ar kaimynų? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesasim: 22 gegužės 2009 - 21:10