Oho, Lurdes, grazu Is kokiu cia siulu?
Čia norfoj pirkta mocheriukė"Opal"-15% TOKIA LENGVUTĖ
Sveikos, ka bemezgat?
As niekaip nebaigiu sreveteles (labai letai mezgasi). O tuo paciu ir kepuryte ziemai neriu. Noreciau berete dukriukui numegzti, bet man jos tokios painios, nezinau ar rysiuosi
As niekaip nebaigiu sreveteles (labai letai mezgasi). O tuo paciu ir kepuryte ziemai neriu. Noreciau berete dukriukui numegzti, bet man jos tokios painios, nezinau ar rysiuosi
Gal kada dar iki mokslų pradžios susimatom? Antradienį išlekiu į Vilnių- dukriaus koncertas
As visada uz susimatymus.
O dukriukas cia sokejukas ar dainoriukas?
O dukriukas cia sokejukas ar dainoriukas?
QUOTE(gitapita @ 2009 08 18, 19:28)
Sveikos, ka bemezgat?
aš tai vis dar prie vasarinių įstrigus o dabar kai taip vėsu tai noro nėr visais nežinau ar bepabaigsiu....
o dėl kepuriukų...ir pas mane jos omeny tik kaip prisiruošt:
dukrytei noriu tokios
vyras užsiprašė tokios
tik sakė be bumbulo
o man neprošal būtų tokia
pasirodžiau ir galiu ramiai eit miegot
Aš vakar baigiau dar vieną uniforminį megstukėlį mergaitei. Kai išdžius pafotkinsiu.
Dar šalis vienas įpusėtas. o vieną jau baigiau, tik neskalbtas ir nuotraukų dar nėra, bet manau per kitą sav. padarysiu...
Dar šalis vienas įpusėtas. o vieną jau baigiau, tik neskalbtas ir nuotraukų dar nėra, bet manau per kitą sav. padarysiu...
Inesasim, is kur tu tokius grozius trauki? Is Osinkos?
QUOTE(gitapita @ 2009 08 18, 21:01)
Šokėja
QUOTE(gitapita @ 2009 08 19, 07:40)
Inesasim, is kur tu tokius grozius trauki? Is Osinkos?
aga, ten pat ir kokių tik grožių ten užslėpta... arba ieškot nemoku- bet jau kai atkapstau tai seile ilgai varvinu
Vakarykstis beretukas. Labai greit neresi