Pradėjau mokslus, tai tiktų po 15 val.
kur ir ką mokais Lurdes72?
Štai mano vasariškai žieminis darbukas
Lurdes, kaip gražu. O kačiukas koks mielas...
Lurdes puikiai atrodo, o ypač priedas (baltas)
Ką beveikia KL mezgėjėlės, kaip besiseka puošt save ir savo šeimos narius....???
QUOTE(Lauginta @ 2009 07 24, 11:32)
Ką beveikia KL mezgėjėlės, kaip besiseka puošt save ir savo šeimos narius....???
Sekasi puošti neblogai, bet va parodyti darbelius laiko pritrūksta.
SVEIKUTES ,
Dekui, kad priemet i savo buri.
Dabar parodysiu tik paskutini savo darbeli, kitus reikia dar nufotkint ir i interneta kur nors sudet.
Pamaciau seses neriama suknele ir pati susigundziau ka nors nunerti. Pradzioj ieskojau sau kokio sukneles modeliuko ar idejos, bet mano mazius mano rankdarbiais nera suzavetas, tuoj ant vaselio ar virbalo mauna siulu kamuoliuka ir mazdaug padek i sona Tai sove mintis nunerti bent maza sunknyte. Ir kaip smagu man buvo ja nert, nu ne tas zodis.
Dabar suku galva ka su ja daryt. Pasikt sau su mintim, kad gal kada turesiu dukryte ar parduoti ir uz tuos pinigelius ka nors suneliui nupirkti.
Dekui, kad priemet i savo buri.
Dabar parodysiu tik paskutini savo darbeli, kitus reikia dar nufotkint ir i interneta kur nors sudet.
Pamaciau seses neriama suknele ir pati susigundziau ka nors nunerti. Pradzioj ieskojau sau kokio sukneles modeliuko ar idejos, bet mano mazius mano rankdarbiais nera suzavetas, tuoj ant vaselio ar virbalo mauna siulu kamuoliuka ir mazdaug padek i sona Tai sove mintis nunerti bent maza sunknyte. Ir kaip smagu man buvo ja nert, nu ne tas zodis.
Dabar suku galva ka su ja daryt. Pasikt sau su mintim, kad gal kada turesiu dukryte ar parduoti ir uz tuos pinigelius ka nors suneliui nupirkti.
Antras variantas manu ir geras, o jei ateity sulauksi dukrytės, tai jai numegsi tokią pat šaunią suknytę....
QUOTE(Lexana @ 2009 07 24, 00:00)
Lurdes, kaip gražu. O kačiukas koks mielas...
Ačiū ir klientei patiko, siand atidaviau
QUOTE(Rzivilele @ 2009 07 24, 08:35)
Lurdes puikiai atrodo, o ypač priedas (baltas)
Visai nieko rezultatas gavosi, prie to kas buvo, dar kokias 5 eiles pavariau ir vsio, o siūlų liko kokie 2-3 m
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 07 24, 15:08)
Ačiū ir klientei patiko, siand atidaviau
Visai nieko rezultatas gavosi, prie to kas buvo, dar kokias 5 eiles pavariau ir vsio, o siūlų liko kokie 2-3 m
Tai neblogai viską paskaičiavai
Tai jau tikrai taip