Labas rytas.
Juodabagyra, dauguma is musu cia uzsiima uzsakymukais, tik parasyk, ko noretum ir tikrai atsiras, kuri nuners ar numegs
reikalingas megstinis vyriskas iki kelenu ir su kapisonu. dabar domiuosi kokios kainos yra tokiu dalyku
Sveikos darbstuolytes. Turiu problemele, pagelbekit jei galit Autobuse sutikau moteriskaite su laaabai fainu saliu. Pakalbinau .Pasirodo jis numegztas su adata.Kazkas panasus kai su sakute ,bet tik panasu. Pamenu mociutes pazystama serveteles panasiai mezge. Deje jau nera kaip paklausti. Gal kuri zinot apie si mezgimo buda daugiau? Padekit nes jau sapnuojasi.aciu
Kakada viena ausim buvau girdėjusi apie tokį būdą ir tiek. Jei kas mokintų, tai ir aš mielai prisijungčiau kaip mokinė
Sveikos.
Kepaliušių prinėriau ir aš per nebuvomo laiką čia keletą. Vakarop, jei laiko liks, sutvarkysiu ir parodysiu.
Kepaliušių prinėriau ir aš per nebuvomo laiką čia keletą. Vakarop, jei laiko liks, sutvarkysiu ir parodysiu.
QUOTE(jurgitaR.7 @ 2009 07 22, 10:40)
Sveikos ,
Radau jusu tema. Gal ir mane priimsit, tiesa as ne Klaipediete, as Kretingoj gyvenu. Megstu ir megsti ir nerti, ypac savo suneliui. Paskui idesiu kelis darbelius savo.
Radau jusu tema. Gal ir mane priimsit, tiesa as ne Klaipediete, as Kretingoj gyvenu. Megstu ir megsti ir nerti, ypac savo suneliui. Paskui idesiu kelis darbelius savo.
Lauksim susimatymo
QUOTE(Lexana @ 2009 07 22, 14:34)
Sveikos.
Lauksim lauksim
ir aš baigiau savo kūrinį, liko tik nufoto
QUOTE(jurgitaR.7 @ 2009 07 22, 10:40)
Sveikos ,
Sveika prisijungus
QUOTE(Lexana @ 2009 07 22, 14:34)
Sveikos.
Laba laukiam
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 07 22, 17:01)
na kuo greičiau
QUOTE(Rzivilele @ 2009 07 22, 09:10)
Kakada viena ausim buvau girdėjusi apie tokį būdą ir tiek. Jei kas mokintų, tai ir aš mielai prisijungčiau kaip mokinė
Nu man taip patiko.Dar i ta sali karoliuku dadeta. fainas tikrai. Ta moteryte zardes rajone sake gyvena. Gal nusisypsos laime ir as dar karta ja sutiksiu
Mergytės, kada organizuojam susitikimą?