Sveikos.
Šiandien siūlų prisipirkau už šimtą litų... Tai dabar nersiu...
Kur čia taip
Štai ir mano žadėti darbeliai:
Skrybėlė - dovana mamai
Mano apyrankė frivolite technika
Megztukas-uniforma dukrai Klaipėdos L.Stulpino m-klos pradinė (šiek tiek didokas, bus išaugimui... )
Skrybėlė - dovana mamai
Mano apyrankė frivolite technika
Megztukas-uniforma dukrai Klaipėdos L.Stulpino m-klos pradinė (šiek tiek didokas, bus išaugimui... )
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 07 12, 09:58)
Kur čia taip
Pas vieną supermamą. Ji savo atsargas mažino, tai taip pigiai ir gerų siūliukų prisipirkau...
RZivilele, kokie darbai nuostabūs. Man megztukas tas ypač gražus.
Oho kokie darbai
Sveikos
tai tikrai darbinga vasara cia pas mus. Grazus jusu darbeliai. Man ta apyranke Rzivileles tai paslaptis kaip padaroma. Kazkada seniai seniai bandziau, bet neikirtau tos technikos. Gal per meetuka pamokysi mane trumpai?
O as baigiau dukrytei skrybeliuka, ipusejau skraiste ir dar vienai siulu turiu. Zodziu, neriam.
As iki penktadienio dingstu i Platelius. O po to tai susitiksime. Gerai? Jau jauciu bendravimo su jumis trukuma.
tai tikrai darbinga vasara cia pas mus. Grazus jusu darbeliai. Man ta apyranke Rzivileles tai paslaptis kaip padaroma. Kazkada seniai seniai bandziau, bet neikirtau tos technikos. Gal per meetuka pamokysi mane trumpai?
O as baigiau dukrytei skrybeliuka, ipusejau skraiste ir dar vienai siulu turiu. Zodziu, neriam.
As iki penktadienio dingstu i Platelius. O po to tai susitiksime. Gerai? Jau jauciu bendravimo su jumis trukuma.
Gal kas mokat museliu rasta? Arba turite koki tinkama rasta skraistei?
Šiaip tai moku gero Tau poilsio
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 07 12, 19:57)
Šiaip tai moku gero Tau poilsio
oi oi oi, Gal gali pasakyti kaip megzti (jei tai imanoma)Visa savaite rankos man niezes
Ačiū visom už pagyras
Muselių raštas: penkias akis sumezgant į krūvą iš karto išmegzt penkias (berą, blogą, gerą, blogą, gerą)
Frivolite galėsiu parodyti ką aš moku, bet aš tik pradedančioji...
Muselių raštas: penkias akis sumezgant į krūvą iš karto išmegzt penkias (berą, blogą, gerą, blogą, gerą)
QUOTE(Rzivilele @ 2009 07 13, 08:50)
Ačiū visom už pagyras
Aciu, tik jau nesikuklink- tavo darbai kalba patys uz tave. Atia. Iki penktadienio
Laba diena,
norejau paklausti ar kas uzsiima mezgimu pagal spec uzsakymus?
norejau paklausti ar kas uzsiima mezgimu pagal spec uzsakymus?