Ku ku. Ar dar yra kas cia gyvas. Ziuriu tik as cia pareiginga.
Labas vakaras (naktis),
nu as cia kaip is medzio iskritus:) Mergaites, kurioje vietoje Tilzes turguje buna siuliuku? Nu as ten tik viena taskeli radau su trim ar keturiais skirtingais siuliukais... Turbut ne ten ieskojau... Ir kuriomis dienomis ten ieskoti reikia? IR gal matete, ar ten turi Yarnart LILY siuliuku?
Labanakt
nu as cia kaip is medzio iskritus:) Mergaites, kurioje vietoje Tilzes turguje buna siuliuku? Nu as ten tik viena taskeli radau su trim ar keturiais skirtingais siuliukais... Turbut ne ten ieskojau... Ir kuriomis dienomis ten ieskoti reikia? IR gal matete, ar ten turi Yarnart LILY siuliuku?
Labanakt
Labas rytelis,
Ar nepamiršot, kad ryt tarėmės susitikti?
Kas praleidot, primenu:
rytoj (trečiadienį, liepos 8) 11 val. Picerija ARENA, Laukininkų g. 19
Ar nepamiršot, kad ryt tarėmės susitikti?
Kas praleidot, primenu:
rytoj (trečiadienį, liepos 8) 11 val. Picerija ARENA, Laukininkų g. 19
Labas rytelis,
ne nepamiršome, tik nežinau ar nebus mums per anksti, nes šįvakar koncertas Palangoje 20 val kada grįšim , bet labai pasistengsiu
ne nepamiršome, tik nežinau ar nebus mums per anksti, nes šįvakar koncertas Palangoje 20 val kada grįšim , bet labai pasistengsiu
Sveikos, as neateisiu i susitikima. manoji pabudo tik, niekaip nespesiu
Gaila, aš saviškę irgi tik kątik pakėliau
Kaip, merginos, ar susitikote siandien?
Kokios nuotaikos?
Kokios nuotaikos?
Taip
buvom susitikusios...
o nuotaikos šlapios
buvom susitikusios...
o nuotaikos šlapios
Aš tik dabar parsivilkau . Buvau kine su vaiku, ekskursijoj po Akropoly. Laikykites prieš audrą
Sveikos.
Namie nebuvau savaitę beveik, tai telefonu tik permetu temą, o parašyti ir nebeparašau. Produktyviai darbuojuosi, dabar beretę neriu dukrai ir dar užsakymą tokiai pačiai gavau...
Namie nebuvau savaitę beveik, tai telefonu tik permetu temą, o parašyti ir nebeparašau. Produktyviai darbuojuosi, dabar beretę neriu dukrai ir dar užsakymą tokiai pačiai gavau...
Labuis visoms...
vis baudžiuosi keletą nuotraukų ir aš padaryti, bet kažkaip vis laiko pritrūksta...
Na gal per šį savitgalį pavyks ir man savo paskutinius darbus parodyti..
vis baudžiuosi keletą nuotraukų ir aš padaryti, bet kažkaip vis laiko pritrūksta...
Na gal per šį savitgalį pavyks ir man savo paskutinius darbus parodyti..