Šią mintį brandinau jau senia, bet vieną dieną pastebėjau, kad kiti miestai buriasi į tokius klubelius. Taigi noriu ir aš kažką tokio suburti. Manau bendraminčių tikrai sulauksiu. Čia galėsime pasidalinti savo patirtimi ir, gal būt, kažko pasimokyti viena iš kitos.
Ir dar vienas tikslas šios naujai atsiradusios temos (bent jau aš to norėčiau) - suburti moteryčių ratą, kad galėtume ne tik virtualioje erdvėje bendrauti, bet gal ir susitikimus susiorganizuoti.
Taigi, mielosios, laukiu Jūsų visų, kurios nori susiburti ir pabendrauti (gal ne tik apie mezgimą, bet ir apie kitus dalykėlius).
Sveika, butu saunu Klaipedoje bendraminciu turet, as tikrai uz
QUOTE(temptress @ 2009 05 22, 11:19)
Sveika, butu saunu Klaipedoje bendraminciu turet, as tikrai uz
Sveika, prisijungus,
Džiaugiuosi, kad tai įdomu ne tik man.
labai sauni ideja
jungiuosi ir as
jungiuosi ir as
Priimkit ir mane.... O dar ir mama nori.... tai mes dvi viename...
QUOTE(Lauginta @ 2009 05 22, 13:49)
Priimkit ir mane.... O dar ir mama nori.... tai mes dvi viename...
Labai šaunu.
Kuo daugiau tuo smagiau.
Shura sveika prisijungus
Tai nieko kad pradedancioji, visos kazkada pradejom
tai jau ziuriu buriames po truputuka - kaip smagu
tai dalinkites mergytes - kas ka mezgat , kas ka neriat ...
as tai prie sukneles vargstu, is tokiu plonu siuluku uzsinorejo kliente tai taip letai einasi kad ....
tai jau ziuriu buriames po truputuka - kaip smagu
tai dalinkites mergytes - kas ka mezgat , kas ka neriat ...
as tai prie sukneles vargstu, is tokiu plonu siuluku uzsinorejo kliente tai taip letai einasi kad ....
Ir as , ir as atskubu cia.
Sveikos visos
Shura, kaip tu ir speji viska. Maciau tave pas "kepuriukus", o cia ir suknele dar mezgi. Kada pasirodysi? Taip smalsu.
As tai kol kas labai kukliai, tik "kepuriuku" stadijoj. Didesni darbai atrodo neiveikiami laiko atzvilgiu.
Sveikos visos
Shura, kaip tu ir speji viska. Maciau tave pas "kepuriukus", o cia ir suknele dar mezgi. Kada pasirodysi? Taip smalsu.
As tai kol kas labai kukliai, tik "kepuriuku" stadijoj. Didesni darbai atrodo neiveikiami laiko atzvilgiu.
niu va, aš nors ne iš pačios Klp, bet pritiksiu klausykit mergiukai, o kur perkat pigiausiai siūlus ( mezgimui, nėrimui ) aš Tilžės turguj maxius mačiau po 8 lt pardavoja, yarn art summer po 7 lt. Gal kas dar pigiau žinot? norėč jau pradėt šiltesnius siūlus kaupti žieminiams mezginiams
Aš dabar iš plonyčių lino siūliukų siūlų neriu kostiumėlį štai tokiu raštu (iš gabaliukų)
rašto motyvas
rašto motyvas
Na pigesniu nemaciau. Dar turiu atsargu is uzsidariusios auksarankes. Aciu tau uz info. apie Tilzes turgu. Tikrai nebloga kaina.
Gal kas dar turi naudingos info.?
Papildyta:
Rzivilele, cia daug kantrybes ir kruopstumo reikia tau. Pasirodysi, kai bus baigta?
Gal kas dar turi naudingos info.?
Papildyta:
Rzivilele, cia daug kantrybes ir kruopstumo reikia tau. Pasirodysi, kai bus baigta?