Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

Zinau jei gerai priaugti blakstenaj viskas ok ir ilgai laikosi, priklausa prie kokios blokstienos priaugti, nes yra senos ir naujos wink.gif skaiciau ir domejausi. Drauge priauge laikese 1.5 menesi, ir labai patenka smile.gif tada tik korekcija pasidare. thumbup.gif
jinai dare pas Forumete Natie thumbup.gif
Atsakyti
Priesingai nei daugelis merginu, is savo puses, as TIKRAI nerekomenduoju prisiauginti blakstienu schmoll.gif Papasakosiu savo istorija. Esu tikra mados auka - tik ispopuliarejus soliariumams juos populiarinti pradejau ir as, ir iki siol reguliariai "kepinuosi", "paplito" priauginami nagai, jie puosia ir mane, visos gyre plauku priauginima, prisidejau taip pat sruogas, prisiskaicius apie "super truper" blakstienas, zinoma, apturejau ir jas. Deja, tai buvo pati didziausia mano auka madai doh.gif is pradziu buvau be galo pateninta ir akys atrode nu jau labai labai liuks wub.gif visi gyre, kaip grazu, dazytis nereikejo, zodziu, laimes pilnos kelnes. Pasidariau du papildymus, kosmetologe vis pabrezdavo, kad tai nekenkia savom blakstienom ir gyvenau euforijoj, kol, atejus sekancio papildymo laikui, nusprendziau, kad uzteks leisti pinigus siam malonumui ir reikia jas nusiimti. Paskambinus kosmetologei ji pasake, kad tiesiog nieko nedaryciau, jos savaime iskris. Ir iskrito.. Krito kuoksteliais kartu su savom.. Krito i diena po kelis kartus ir, nebelikus dirbtiniu, krito vien tik mano.. Kosmetologe dave kazkokio skyscio blakstienoms stiprinti ir liepe juo suvilgdyta vatos tamponeli deti ant akiu. Dejau, taciau kartu su tamponeliu nuimdavau ir paskutines savo blakstienas.. Viena vakara, pamacius savo akis, verkiau gal visa valanda.. Atrodziau kaip versiukas.. Jokiu blakstienu.. Tik kelios mazytes susiraiciusios.. cry.gif Vyras pakraupo, drauges ispute akis - is mano pakankamai ilgu blakstienu neliko nieko. Auginau jas du menesius - darbe vaiksciodavau kaip nusiverkusi, pasidazyt negalejau, nes nebuvo ko ir dazyt verysad.gif kazkada drauge atsiunte internetu kazkoki straipsni apie tas blakstienas - kol turi, gerai, nes klijai prilipdo ir savas, bet kai nusiimi, dazniausiai irgi su savom. Nezinau, gal cia man taip, bet labai gerai pamastykit pries jas prisidedamos mirksiukas.gif
Atsakyti
Siaubas kazkoks doh.gif kaip as tave uzjauciu milaknike.as manau jau geriau nusipirkti gera tusa jug ju dabar pilna visokiausiu ir ilginanciu ir storinanciu nei likti be blakstienu doh.gif man ir buvo priklijave kelias vestuviniam makiazui tai po keliu dienu issirove su manosiom ir dar skauda kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2009 02 08, 20:15)
Priesingai nei daugelis merginu, is savo puses, as TIKRAI nerekomenduoju prisiauginti blakstienu  schmoll.gif  Papasakosiu savo istorija. Esu tikra mados auka - tik ispopuliarejus soliariumams juos populiarinti pradejau ir as, ir iki siol reguliariai "kepinuosi", "paplito" priauginami nagai, jie puosia ir mane, visos gyre plauku priauginima, prisidejau taip pat sruogas, prisiskaicius apie "super truper" blakstienas, zinoma, apturejau ir jas. Deja, tai buvo pati didziausia mano auka madai  doh.gif is pradziu buvau be galo pateninta ir akys atrode nu jau labai labai liuks  wub.gif visi gyre, kaip grazu, dazytis nereikejo, zodziu, laimes pilnos kelnes. Pasidariau du papildymus, kosmetologe vis pabrezdavo, kad tai nekenkia savom blakstienom ir gyvenau euforijoj, kol, atejus sekancio papildymo laikui, nusprendziau, kad uzteks leisti pinigus siam malonumui ir reikia jas nusiimti. Paskambinus kosmetologei ji pasake, kad tiesiog nieko nedaryciau, jos savaime iskris. Ir iskrito.. Krito kuoksteliais kartu su savom.. Krito i diena po kelis kartus ir, nebelikus dirbtiniu, krito vien tik mano.. Kosmetologe dave kazkokio skyscio blakstienoms stiprinti ir liepe juo suvilgdyta vatos tamponeli deti ant akiu. Dejau, taciau kartu su tamponeliu nuimdavau ir paskutines savo blakstienas.. Viena vakara, pamacius savo akis, verkiau gal visa valanda.. Atrodziau kaip versiukas.. Jokiu blakstienu.. Tik kelios mazytes susiraiciusios..  cry.gif Vyras pakraupo, drauges ispute akis - is mano pakankamai ilgu blakstienu neliko nieko. Auginau jas du menesius - darbe vaiksciodavau kaip nusiverkusi, pasidazyt negalejau, nes nebuvo ko ir dazyt  verysad.gif  kazkada drauge atsiunte internetu kazkoki straipsni apie tas blakstienas - kol turi, gerai, nes klijai prilipdo ir savas, bet kai nusiimi, dazniausiai irgi su savom. Nezinau, gal cia man taip, bet labai gerai pamastykit pries jas prisidedamos  mirksiukas.gif

Istorija tikrai baisi. Nesuprantu kaip tai galejo nutikti, kad liktum isvis be blakstienu g.gif . Merginos auginasi ir vaikscioja po pusmeti ir daugiau, bet taip neatsitinka. O po 2 korekciju, tai isvis nesuprantu doh.gif .
Kiek blaksitnu buvo priauginta?Ar paliko dali savu blakstienu-tusciu nepriaugintu? Rasote, kad krito kuokstais. g.gif . Ar kosmetologe augino po viena dirbtine blakstiena prie vienos jusu blakstienos?Gal zinote kokios firmos buvo medziagos? Ar plaukai jusu sio metu neslenka? Bandau suprasti preizasti... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 09 vasario 2009 - 21:57
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 02 09, 22:48)
Istorija tikrai baisi.  Nesuprantu kaip tai galejo nutikti, kad liktum isvis be blakstienu g.gif .  Merginos auginasi ir vaikscioja po pusmeti ir daugiau, bet taip neatsitinka. O po 2 korekciju, tai isvis nesuprantu doh.gif .
Kiek blaksitnu buvo priauginta?Ar paliko dali savu blakstienu-tusciu nepriaugintu? Rasote, kad krito kuokstais. g.gif . Ar kosmetologe augino po viena dirbtine blakstiena prie vienos jusu blakstienos?Gal zinote kokios firmos buvo  medziagos?  Ar plaukai  jusu sio metu neslenka? Bandau suprasti preizasti... g.gif

Priaugino tikrai zinomam Kauno salone, kur naudoja tikrai geras priemones. Pati ten visada ir proceduras darausi, ir plaukus dazausi ir t.t. Kiek priauginta, kaip augino, kokiom priemonem ir t.t. tikrai nzn, i pati procesa nesigilinau, tik zinau, kad laisvu blakstienu palikinedavo ir ju daug neprilipdydavo (ta prasme, matydavosi ir jausdavosi, kad neapsunkintos akys). Db jau praejo nemazai laiko, bet nei tada, nei siuo metu plaukai neslenka, nagai neluzineja ir viskas su manim ok rolleyes.gif be to, kaip plauku slinkimas susijes su blakstienom?? g.gif juk kai zmogui slenka plaukai, blakstienos nepradeda irgi slinkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2009 02 10, 00:31)
Priaugino tikrai zinomam Kauno salone, kur naudoja tikrai geras priemones. Pati ten visada ir proceduras darausi, ir plaukus dazausi ir t.t. Kiek priauginta, kaip augino, kokiom priemonem ir t.t. tikrai nzn, i pati procesa nesigilinau, tik zinau, kad laisvu blakstienu palikinedavo ir ju daug neprilipdydavo (ta prasme, matydavosi ir jausdavosi, kad neapsunkintos akys). Db jau praejo nemazai laiko, bet nei tada, nei siuo metu plaukai neslenka, nagai neluzineja ir viskas su manim ok  rolleyes.gif  be to, kaip plauku slinkimas susijes su blakstienom??  g.gif  juk kai zmogui slenka plaukai, blakstienos nepradeda irgi slinkti  biggrin.gif

Tiesiog pagalvojau, gal kokiu vitaminu trukumas. Nezinau tada ka ir pasakyti. Nebuvau su tokia situacija susidurus. Kad kazkiek balsktienos nusilpsta ir su laiku greiciau iskrenta, tai taip. Klijai -yra klijai, ne vitaminai rolleyes.gif . Bet kad taip, tai net keista.
Yra klienciu, kurios padaro pertrauka po nesiojimo priaugintu blakstienu ir po keliu menesiu vel ateina. Manau, jeigu situacija butu tokia jau bloga tikrai neateitu.
Gaila, kad jums taip nutiko.
Atsakyti
Sveikutės.
Paskaičiau Jūsų pasisakymus apie blakstienytes ir nutariau parašyti savo patirtį. Su priauginamomis blakstienytėmis esu jau 4mėnesiai. Pirmą kartą prisiauinau Londone, pas vieną lietuvaitę namie, dabar papildymus sėkmigai darau pas vieną mūsų forumietę. Esu tikrai patenkinta ir jokios žalos aš nematau. Papildymus darausi ne itin dažnai. Paskutinis tarpas buvo ilgiausias, tad galėjau puikiai matyti kokios yra manosios blakstienos. Tikrai negalėjau niekada pasigirti ilgomis ir tankiomis savo blasktienomis, todėl ir susigundžiau priauginimu. Ir matau,kad jos kokios buvo, tokios ir yra. kaip ir plaukams, taip ir blakstienoms ateina laikas kristi, tai ir iškrenta su ta dirbtina blakstiena, bet kai man iškrenta, tai aš puikiai matau, jog iškrito ilga ir viena na dvi mano blkastienos, bet ne kuoštai jų.
Ir dar, manau, kad taip pat kaip ir su priauginamais plaukais, vis gi priprantama prie to ilgio, tankumo ir kai nusiimi atrodo kad nieko nebėra. Tiesiog optinė apgaulė ir tiek.
Tai mano nuomonė ir mano patirtis.
Gal merginoms, kurioms nutiko tikrai siaubingi dalykai su blakstienytėmis, buvo naudojamos netinakmos jų organizmui ar tiesiog per stiprios preimonės, turiu omenyje klijai.
Nes man sekančią dieną po priauginimo visada būna paraudusios šiek tiek akys, na ir patinsta kartais, bet as manau, kad tai normali reakcija. O kai prisiauginėjau Londone, negalėjau išgulėti viso laiko, nes klijai buvo tokio stipraus kvapo, kad negalėjau net kvėpuoti. Buvo nemalonu. Dabar su tuo neturiu jokių bėdų. Esu labai patenkinta savo blakstienyčių priauginimo meistre smile.gif
Kiekviena žinoma renkasi kas jai geriausia ir kiekvienos patirtis yra skirtinga. Tad linkiu sėkmės visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 02 16, 16:05)

Tai mano nuomonė ir mano patirtis.
Gal merginoms, kurioms nutiko tikrai siaubingi dalykai su blakstienytėmis, buvo naudojamos netinakmos jų organizmui ar tiesiog per stiprios preimonės, turiu omenyje klijai.
Nes man sekančią dieną po priauginimo visada būna paraudusios šiek tiek akys, na ir patinsta kartais, bet as manau, kad tai normali reakcija. O kai prisiauginėjau Londone, negalėjau išgulėti viso laiko, nes klijai buvo tokio stipraus kvapo, kad negalėjau net kvėpuoti. Buvo nemalonu. Dabar su tuo neturiu jokių bėdų. Esu labai patenkinta savo blakstienyčių priauginimo meistre smile.gif
Kiekviena žinoma renkasi kas jai geriausia ir kiekvienos patirtis yra skirtinga. Tad linkiu sėkmės visoms smile.gif

thumbup.gif Saunu.

O tuose klijukose buvo labai didelis kiekis akrilo. Kuo daugiau akrilo, tuo stipriau laiko, bet ir kenkia blakstienoms. Dazniausiai tokie klijai yra pigus unsure.gif Buna meistriu, kurios naudojasi klienciu neismanymu.
Atsakyti
as irgi nekartociau. priaugintos blakstienos krito kartu su manosiomis, atsirado tarpu tarp blakstienu, atrode tikrai nekaip kol ataugo blink.gif
Atsakyti
Pernai 2 menesius pravaiksciojau su priaugintomis blakstienomis, dariausi tik 1 papildyma, buvau laaaabai patenkinta thumbup.gif gal del to kad ne per ilgai buvau?? mielai kartosiu ir sia vasara, jokiu minusu nepastebejau, aisku iskrenta tu blakstienu siek tiek, bet man ir taip naturaliai krisdavo, ypac makiaza bevalant visada rasdavau ant vatos tamponeliu kelias savo blakstutes.. na zodziu as asmeniskai jokiu minusu nemaciau, tik girdejau daug pagyru, daug kas sakydavo "tu taip pagrazejai, bet nesuprantu kas pasikeite", o apie vyriskos lyties atstovus isvis patyliu, taip spoksodavo i akis, nedaugelis is ju matyt isvis zino apie priauginamas blakstienas, tai matyt galvojo ohohooooo kokios grazios naturalios blaktienos biggrin.gif biggrin.gif zodziu mielai kartociau, ir uzuojautos balionas toms kurioms nutiko liudnos istorijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 16, 21:42)
Pernai 2 menesius pravaiksciojau su priaugintomis blakstienomis, dariausi tik 1 papildyma, buvau laaaabai patenkinta thumbup.gif  gal del to kad ne per ilgai buvau?? mielai kartosiu ir sia vasara, jokiu minusu nepastebejau, aisku iskrenta tu blakstienu siek tiek, bet man ir taip naturaliai krisdavo, ypac makiaza bevalant visada rasdavau ant vatos tamponeliu kelias savo blakstutes.. na zodziu as asmeniskai jokiu minusu nemaciau, tik girdejau daug pagyru, daug kas sakydavo "tu taip pagrazejai, bet nesuprantu kas pasikeite", o apie vyriskos lyties atstovus isvis patyliu, taip spoksodavo i akis, nedaugelis is ju matyt isvis zino apie priauginamas blakstienas, tai matyt galvojo ohohooooo kokios grazios naturalios blaktienos biggrin.gif  biggrin.gif  zodziu mielai kartociau, ir uzuojautos balionas toms kurioms nutiko liudnos istorijos 4u.gif

butent ir man taip nutiko. smile.gif
Kai nuėjau į darbą ryte, kad ir aptinusiomis akimis, visi vyrai klausė su kuo į pasimatymą einu lotuliukas.gif
Draugės sakė kad labai iš veido sukūdau, kiti irgi sakė, kad pasikeičiau, graziai atrodau, bet nesupranta kas yra. tongue.gif
Aširgi už šitą naujovę. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 17 vasario 2009 - 08:41
Sveikos smile.gif gal kartais žinote Panevežyje gerą blakstienų priauginimo meistrę?
Atsakyti