QUOTE(Rethimna @ 2010 04 10, 20:59)
Galėtumėte pasiskaityti kelis puslapius atgal ir nereiktu to pačio klausti kelis kartus.
niekaiop nesuprantu, kodel visos tokiso piktos
juk jei nenorit, tai neatsakinejat i tuos klausimsu, i kuriuos nenorit atsakineti, tiesiok ignoruojat ir viskas, bet ziuriu - patinka "sumalt" su zemem; "kodel nedarot taip, kodel nedarot anaip... ir pan."
as asmeniskai niekad netingiu atsakyti zmogui , kad ir n-taji karta apie dalyka kuri zinau, kad tik jam butu ramiau
juk forumas tam ir yra, kad diskutuot, o ne teist...
merginos, kam dar nedingo kantrybe ir jumoro jausmas, pasidalinkit patirtim, tai kuom geriau nuvalyt makiaza, seselius nuo akiu - kai priaugintos balkstienos?
Papildyta:
QUOTE(zipkute @ 2010 04 10, 22:00)
aš blakstienas prisiiauginus buvau šių metų vasario mėnesį (!!!) šiandien praėję beveik 2 mėn, jau velniai žino kiek laiko tepu ricinos aliejumi blakstienas tačiau kelio blakstienos taip įsitvirtinę, kad nė velnio nenusinešdina nuo mano akių tai net nežinau ar tikrai tas aliejukas labai pakenktų
tai vat ir as pasimetus, nes akiu makiazas geriausiai nusivalo su tais specialiais akiu valikliais, kuriu pagrindas aliejus.... nes valant pieneliu - pvz, mano akys labai sudirgusios tampa.... tai ir galvoju, kaip reiks suktis is padeties, kuom valyti?