QUOTE(astulka1 @ 2010 04 07, 21:50)
tai paaiskinkit kaip daryt su tom dirbtinem blakstienom, jei istiesu as pvz., naudoju dauk makiazo, tepu pudra, dedu ruza, dazau akiu vokus (gan dauk) ir beveik kasdiena;
tai kaip nusivalyti toki makiaza kai pridetos dirbtines blakstienos?
koki veido prausikli nadoti? koki akiu valiklinaudoti, kad nepakenkt balkstienom.
tai kaip nusivalyti toki makiaza kai pridetos dirbtines blakstienos?
koki veido prausikli nadoti? koki akiu valiklinaudoti, kad nepakenkt balkstienom.
reiketu naudoti priemones i kuriu sudeti neieina aliejus ir glicerinas, patogiausia mano manymu yra naudoti putojanti prausikli (stengiantis, kad vandens nepatektu ant blakstienu), o akytes valyti tam skirtu valikliu vandens pagrindu, tiesiog su vatos tamponeliu ar pagaliuku, nelieciant paciu blakstienu braukti per voka. Arba jeigu nemegstate prausiklio, isigykite valikli vandens pagrindu 2 arba 3 viename, kuris tinka ir akims ir veido makiazui valyti ir vatos tamponeliu valykite visa veida ir zona aplink akis Jei ir blakstienos dazytos tusu tada patogu viska nusiplauti putojanciu prausikliu
Papildyta:
QUOTE(Krissstina @ 2010 04 07, 22:40)
Parašysiu ir aš savo atsiliepimą apie priaugintas blakstienas.
Nešioju jas jau kelis mėnesius, nei trupučio nesigailiu, nes:
nereikia dažyti blakstienų, todėl sutaupau brangaus laiko rytais (mėgdavau ryškias blakstienas, tad tepdavau tušu n kartų)
akys atrodo labai įspūdingai, nebereikia nei pravedimų, nei šešėlių.
nebereikia vakarais gramdyti tušo nuo blakstienų.
galima verkti nesibaiminant, kad tušas nubėgs.
taip pat maudytis baseine ir nestresuoti dėl nubėgusio tušo
ir n kitų pagyrimų.
Atrodo brangokas malonumas, tačiau dėl to grožio verta atsisakyti kokio rūbuko ar kt. išlaidų.
Buvau nudegus su pigiu priauginimu, tad siūlau nesižavėti nepatikimom ir nepatyrusiom priaugintojom.
Nešioju jas jau kelis mėnesius, nei trupučio nesigailiu, nes:
nereikia dažyti blakstienų, todėl sutaupau brangaus laiko rytais (mėgdavau ryškias blakstienas, tad tepdavau tušu n kartų)
akys atrodo labai įspūdingai, nebereikia nei pravedimų, nei šešėlių.
nebereikia vakarais gramdyti tušo nuo blakstienų.
galima verkti nesibaiminant, kad tušas nubėgs.
taip pat maudytis baseine ir nestresuoti dėl nubėgusio tušo
ir n kitų pagyrimų.
Atrodo brangokas malonumas, tačiau dėl to grožio verta atsisakyti kokio rūbuko ar kt. išlaidų.
Buvau nudegus su pigiu priauginimu, tad siūlau nesižavėti nepatikimom ir nepatyrusiom priaugintojom.
Na pagaliau atsirado daugiau geru atsiliepimu apie blakstienu priauginima