Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(Spicas @ 2009 06 16, 12:04)
as ejau pas virginija, siaip viskas patiko isskyros 3d lashes.. kita karta jei deciaus tai tik silkines vel wub.gif

as taip pat ejau pas Virginija (Klaipedoj). labai atsakingai dirba thumbup.gif ...tik..tos 3D laches..nea...Dabar lankomes su kolegem pas vaida, taip pat thumbup.gif (865796396)
Atsakyti
QUOTE(kaate @ 2009 11 03, 23:43)
as taip pat ejau pas Virginija (Klaipedoj). labai atsakingai dirba thumbup.gif ...tik..tos 3D laches..nea...Dabar lankomes su kolegem pas vaida, taip pat  thumbup.gif (865796396)

kaate, o kokias dabar blakstienas auginates? g.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 11 03, 22:18)

/ Lisa / thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 03 lapkričio 2009 - 23:09
QUOTE(kaate @ 2009 11 04, 00:43)
as taip pat ejau pas Virginija (Klaipedoj). labai atsakingai dirba thumbup.gif ...tik..tos 3D laches..nea...Dabar lankomes su kolegem pas vaida, taip pat  thumbup.gif (865796396)

Atrodo, kad Virginija dar ir su Perfekt-silk lashes dirba. Gal del to ..Man Perfekt nepatiko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 08 gegužės 2010 - 21:58
QUOTE(Tekilla19 @ 2009 10 26, 18:52)
Turiu ir aš šį grožį bigsmile.gif  prisiauginau vasarą ir dar dabar džiaugiuosi smile.gif man asmeniškai laikosi apie 6-7 savaites iki ėjimo pasipildyti smile.gif

Prisiskaiciau cia... ir as gundausi dabar sitam reikaliukui blush2.gif
Idomu kaip Vilniuje kainos skiriasi... cia uzmaciau kad 150 lt
o jei mano blakstienos sviesios, ir tiesios.. jas gal dar papildomai ir dazyti reiktu? nieko neismanau apie tai 4u.gif
gal yra kur pigiau ir kokybishkai? merginos patarkite, aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Evie @ 2009 11 05, 11:29)
Prisiskaiciau cia... ir as gundausi dabar sitam reikaliukui  blush2.gif
o jei mano blakstienos sviesios, ir tiesios.. jas gal dar papildomai ir dazyti reiktu? nieko neismanau apie tai  4u.gif
gal yra kur pigiau ir kokybishkai? merginos patarkite, aciu  wub.gif

Jeigu labai baltos, tai galima padazyti pries tai chemiskai. Jeigu tiesiog sviesesnes, tai nebutina.
Del kainu, tai nezinau ka ir pasakyti. Kiek buvau susidurusi ir klientes ateidavo i korekcija po pirmo priauginimo pigiau ( 50-80-100lt) tai vaizdas buvo siaubingas. Vos ne vergdavo ( negrazu buvo prasyti nufotografuoti).Tada man vos ne valanda laiko uzimdavo dar krapstyti klijus, isskirineti blakstienas ir nuimineti ta ka padare.
Buvo kelios atejusios ir kur sumokejo 160-180lt uz priauginima, tai irgi vaizdas buvo nekoks. Todel sunku pasakyti. Eikit pagal draugiu, kolegiu rekomendacijos.
Atsakyti
QUOTE(Evie @ 2009 11 05, 09:29)
Prisiskaiciau cia... ir as gundausi dabar sitam reikaliukui  blush2.gif
o jei mano blakstienos sviesios, ir tiesios.. jas gal dar papildomai ir dazyti reiktu? nieko neismanau apie tai  4u.gif
gal yra kur pigiau ir kokybishkai? merginos patarkite, aciu  wub.gif

Galiu pasakyti iš savo patirties, - gundžiausi aš pati apie metus, iš tiesų neskubėjau bėgti pas pirmą pasitaikiusią (kad ir keletą gerų atsiliepimų apie ją gavus), žiūrinėjau tų pačių meistrių Supermamoj įdėtas nuotraukas, vertinau, lyginau.. Ir apsisprendžiau, pakliuvau pas superinę meistrę, na ką jau čia, neslėpsiu, / Lisa /. Darbą ji atliko kokybiškai, kruopščiai, mačiau, kad "atiduoda visą save". Ir kainos, palyginus su salonų kainomis, iš tiesų yra labai normalios. Sakyčiau, toks darbas vertas net didesnių pinigų. Nes esu mačius tokių "darbų" už panašias kainas, kad tai net "blakstienų priauginimu" negalima pavadinti doh.gif Na, o kur siūlo išvis už "kapeikas" priauginimą, tai tokia ten ir meistrė, kuri save taip nuvertina, manau ir kokybė prasta bus, ir patirtis visai maža.
Aš pati "nešiojau" blakstienytes 4 mėnesius, dabar poilsiauju biggrin.gif Šiek tiek jau nostalgija jaučiu blush2.gif Pastebiu, kaip nejučiom kokioj parduotuvės eilėj stovėdama nužiūriu visų moterų blakstienas :hihihi:Manau prieš vasarą vėl prisiauginsiu, nes tai yra laaabai patogu, praktiška ir, žinoma, gražu wub.gif
Atsakyti

i 
Žinutės ne į temą ištrintos. Asmeniniams klausimams skirtas AŽ. Čia ne vieta aptarimams apie darbo priemones.
Atsakyti
Nuo meistrės profesionalumo manau labai priklauso ir kiek laiko džiaudsitės šiuo groziu:]

jei kas susigundys is Kauniečių, tai asmeniškai aš galėčiau rekomenduoti / pentarda/ ;] superinė moteris, o kokybė garantuota, nes niekada niekur neskuba, ir darbuojasi kol viskas būna idealu thumbup.gif siame psl ir mano pačios blakstienos matosi smile.gif http://www.supermama...?...4493&st=156
Atsakyti
Atleiskite,as tokia tundra ,pati turiu kazkokias,bet kas tos 3D tai taip ir nezinau.Kuom jos isskirtines?
Atsakyti
QUOTE(Candela @ 2009 11 06, 14:09)
Atleiskite,as tokia tundra ,pati turiu kazkokias,bet kas tos 3D tai taip ir nezinau.Kuom jos isskirtines?

3D tai firmoas pavadinimas, blastienas gamina daug firmu. Kaip pvz ir masinu modeliu yra ne viena taip ir blakstienu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 11 06, 23:41)
3D tai firmoas pavadinimas, blastienas gamina daug firmu. Kaip pvz ir masinu modeliu yra ne viena taip ir blakstienu...  mirksiukas.gif

Tikrai taip palyginai. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes! gal kas is mamyciu pasakytu kas Kaune kokybiskai priaugina blakstienytes ax.gif
Atsakyti