Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

man irgi pairodė, kad tarpai dideli,, net norėjau klausti, gal čia jau po kelių svaičių nuo priauginimo? g.gif
Atsakyti
hmmm...Na gal kad nepasukavusi fotografavau..Nezinau net,man tai normaliai atrodo biggrin.gif

O kur dariausi ,nezinau moteriskes vardo,pas ja namie.
Atsakyti
QUOTE(Candela @ 2009 10 30, 14:17)
hmmm...Na gal kad nepasukavusi fotografavau..Nezinau net,man tai normaliai atrodo biggrin.gif

O kur dariausi ,nezinau moteriskes vardo,pas ja namie.

o tu ju geriau ir nesukuok nes uzsikabine uz tu susivelusiu galiuku issipes blakstienos, geriau tu jas praskirk su pagaliuku smailiu. nenori bandyti kitam kartui susideti milimetru trumpesnes? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2009 10 26, 12:00)
sojertoma,labai noreciau isbandyti blakstienu rietima,bet ar nepakenkciau jautrioms akims?

Tokiems atvejams yra jautrioms akytems skirtu priemoniu. Kai tokiom darau, klientes is nekntrumo net atsimerkusios sedi (nors negalima) ir jokiu problemu smile.gif Taigi, viskas imanoma 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2009 10 30, 19:48)
Pritariu,atrodo lyg atskiromis kruvelemis butu blakstienos priaugintos rolleyes.gif

taip daznai atrodo, jei sulipusios buna... kaip kuoksteliai unsure.gif nekrenta po pora sulipusios? tada tikrai, pritariu Tankui, geriau nesukuot... o gal tik foto taip atrodo ir viskas ten su jom gerai g.gif
Atsakyti
[quote=Renatulyte,2009 11 01, 17:24]
Tokiems atvejams yra jautrioms akytems skirtu priemoniu. Kai tokiom darau, klientes is nekntrumo net atsimerkusios sedi (nors negalima) ir jokiu problemu smile.gif Taigi, viskas imanoma 4u.gif
Papildyta:

Atliekant chemini rietima, svarbiausia, kad priemones nepatektu i akis, nesvarbu ar tai yra jautrioms akims skirtos priemones ar iprastos priemones, bet kokiu atveju, tai yra chemija ir rizikuoti su ja nepatarciau. O atsimerkus lipnus ritineliai prikimba prie virsutinio voko, tai nelabai isivaizduoju kaip jus leidziate ir ka poto darote kai ritineli reikia nuimti, beto kai vyksta procesas akys turi buti uzdengtos specialia medziaga arba celofaninio maisiuko gabaleliu, kad butu silta.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sojertoma: 01 lapkričio 2009 - 18:24
sveikos merginos. o gal kartais zinot kur alytuje galima prisiauginti blakstienas? labai noreciau. maciau kaip graziai atrodo,tik nezinau kur kokybiskai daro ax.gif
Atsakyti
[quote=sojertoma,2009 11 01, 20:21]
[quote=Renatulyte,2009 11 01, 17:24]
Papildyta:

Atliekant chemini rietima, svarbiausia, kad priemones nepatektu i akis, nesvarbu ar tai yra jautrioms akims skirtos priemones ar iprastos priemones, bet kokiu atveju, tai yra chemija ir rizikuoti su ja nepatarciau. O atsimerkus lipnus ritineliai prikimba prie virsutinio voko, tai nelabai isivaizduoju kaip jus leidziate ir ka poto darote kai ritineli reikia nuimti, beto kai vyksta procesas akys turi buti uzdengtos specialia medziaga arba celofaninio maisiuko gabaleliu, kad butu silta.. smile.gif
[/quote]

tai ir darau uzmerkotm akim. Juk tai savaime suprantama tongue.gif Visos mokemes, visos zinom. Ne pirmi metai mirksiukas.gif Kalbu apie tai, kd kai kurios klientes sededamos su priemonem ant akyciu tam skirta laika atsimerkia pacios (nors pasakau, kd negalima smile.gif ) smile.gif O skirtumas priemoniu del jautrumo yra. Jautriom akims, tai tikrai juntama (ne viena is kitur (kur ju zodziais "grauze") atejus pajuto skirtuma). Na, ir dar - mano priemoniu tikrai niekuo uzdenginet nereikia rolleyes.gif Ir ne tik ritineliais daromas rietimas, yra ir naujasniu budu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatulyte: 03 lapkričio 2009 - 09:18
o aš dar nemačiau gražiai prieaugintu blakstienu, visos labai jau dirbtinai atrodo...... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2009 11 03, 11:17)
o aš dar nemačiau gražiai prieaugintu blakstienu, visos labai jau dirbtinai atrodo...... ax.gif

vadinas, dar neteko sutikt graziai atlikto darbelio bigsmile.gif
Atsakyti

As vis galvoju kaip pas mane kazi buvo.. g.gif Visi iskart klause: Koki tusa cia naudoju?? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Nu lb krisdavo i akis..Bet gal ne del dirbtinumo..nes galima sakyt nevienam nekilo tokia mintis biggrin.gif Darbe net susigincijo,kazkas bande sakyt,kad buna priauginamu kazkokiu..Bet daugelis galva dejo,kad cia is manes saves jos tokios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo "Tarp Kitko": 03 lapkričio 2009 - 09:31
o kuriuose miestuose priaugina?as lb noreciau smile.gif
Atsakyti

user posted imageuser posted image Nejaugi ir cia dirbtinai. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 03 lapkričio 2009 - 21:23