Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(matrica_2 @ 2009 10 25, 18:35)
Sojertoma kaip visada tau mano komplimentai  4u.gif  wub.gif  Kaip gaila,kad jus tik esate vln..Nejaugi man is Klp reikes atvaziuoti pas jumis???  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Kas zino nebloga meistre klp, nes keik maciau kas turi is klp merginu tai nelabai grazios blakstienos g.gif

Labai aciu uz komplimentus matrica_2 4u.gif deja nelabai ka galiu patart is klaipedos, ne del to, kad visos blogai dirbtu, bet tiesiog nesu macius darbeliu ar girdejus daug geru atsiliepimu. / Lisa / yra minejus, kad Virginija (atrodo toks vardas) dirba gerai ir kruopsciai klp smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ViShy @ 2009 10 25, 19:06)
Atrodo visai neblogai  bigsmile.gif O kiek issilaiko rezultatas?

visur yra minima, kad rezultatas laikosi 2-3men, bet is patirties galiu pasakyt, kad uzsiriesti reiketu kas menesi, nes vis gi naujos tiesesnes blakstienos uzauga greiciau nei per 2-3men, todel norint visada tureti riestas blakstienas, reiktu ta kartoti tikrai dazniau, t.y kas men, kartais kas 1,5-2, kai blakstienos auga leciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sojertoma: 25 spalio 2009 - 20:19
Jo aš irgi girdėjusi..o kur ta Virginija man rasti? bigsmile.gif Kontaktus ir kur ji dirba gal žinote? ir keik kainuoja KLAIPEDIETĖS ALIOOOOOOOO biggrin.gif Lisos irgi darbeliai tai pat labai šaunus 4u.gif Kažkaip pamiršdavau ir jumis pagirti wub.gif
Atsakyti
sojertoma,labai noreciau isbandyti blakstienu rietima,bet ar nepakenkciau jautrioms akims?
Atsakyti
Turiu ir aš šį grožį bigsmile.gif prisiauginau vasarą ir dar dabar džiaugiuosi smile.gif man asmeniškai laikosi apie 6-7 savaites iki ėjimo pasipildyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2009 10 26, 11:00)
sojertoma,labai noreciau isbandyti blakstienu rietima,bet ar nepakenkciau jautrioms akims?

milky, priemones naudojamos tik ant blakstienu, yra gana tirstos ir labai maza tikimybe, kad pateks i akyte, tad galite nesibaiminti. Nebent labai smarkiai ir daznai mirksite tuomet tikimybe, kad priemone pateks i akis didesne 4u.gif
Papildyta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 15 lapkričio 2009 - 00:45
Sveikutes 4u.gif gal kartais kas zino kur Panevezyje butu galima prisiauginti blakstienas? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano kelios pazystamos yra prisiauginusios blakstienas, atrodo nerealiai graziai!
As pati sviesi, blakstienos mano sviesios, tiesios.. buvau nusidaziusi chemiskai, taciau riesti papildomai reikia su rietikliu..ir vistiek vaizdelis ne toks kokio noretusi..
Tai jei turiu kantrybes taip ir zaidziu.. jei nebelieka tos kantrybes, nieko ir nebedarau, vaisktau naturaliai baltom tiesiom blakstienom blink.gif
Jei blakstienos tokios kaip maniskes, kiek ilgai ir efektyviai atrodytu priaugintos?
Gal kuri patartumete ka daryti?
Mane labai domintu kaineles ir salonai kur atlieka priauginima...

Atsakyti
Sveikutes:)) Na ,ir as savo blakstienas pasirodysiu.Esu prisiauginusi jau antra menesi,papildymas nesenai darytas.Esu laabai patenkinta!Nieko dazytis nereikia,ir pan.As asmeniskai jokios prieziuros neskiriu..ne nebent karts nuo karto pasukuoti ir tiek.Tikejausi kad daugiau prieziuros reikes joms,na bet viskas kuo puikiausiai!Kazkas cia ieskojo kas priaugintu Klaipedoje,tai va as kur auginausi ,man labai patiko,puiki moteris ten ,graziai ,kruopsciai dirba.Tikrai galiu rekomenduoti smile.gif)

Ah,neiseina man nuotraukos ikelti,o taip noreciau pasirodyti... sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Candela: 29 spalio 2009 - 11:50
Na,taip ir padariau smile.gif

Stai mano blakstienos smile.gif) :

http://public.fotki....16/blakstienos/
Atsakyti
QUOTE(Candela @ 2009 10 29, 19:28)
Na,taip ir padariau smile.gif

Stai mano blakstienos  smile.gif) :

http://public.fotki....16/blakstienos/

Paklausiu nepatogaus klausimo: kiek kainavo? 4u.gif
Atsakyti
Pirmas kartas 100lt,o toliau papildymai 50lt (reikia kas men kazkur daryti)
Atsakyti
QUOTE(Candela @ 2009 10 29, 23:42)
Pirmas kartas 100lt,o toliau papildymai 50lt (reikia kas men kazkur daryti)

Kodel balsktienos tokiais tarpais, tarsi atskiromis kruvelemis? g.gif
Pas ka auginotes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 29 spalio 2009 - 23:57