Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

NOOORIU doh.gif kiek kainuoja.. ir kur geriausiai klp darytis?
Atsakyti
siandien ivydau stai toky vaizdely... mergina atejo i korekcija, pries 2 sav daresi korekcija pas meistre X doh.gif

user posted image user posted image

o taip atrode nusiprausus ir keliems kuokstams iskritus.. user posted image

Nesuvokiu kaip taip, bet pasirodo imanoma, ir kaip poto paneigti atsiliepimus tu, kurioms naturalios po priauginimo iskrenta ir prareteja, juk po tokio priauginimo kitaip ir negali buti.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sojertoma: 01 rugsėjo 2009 - 21:07
Sveikos visos. Aš čia visiška naujokė, tad tikiuosi, kad nesupyksite už klausimėlius smile.gif Vakar prisiauginau blakstienas, bet efekto tikėjausi kitokio. Na jos lyg ir ilgos, tačiau man trūksta ryškumo. Manyčiau, kad tiesiog kalti mano šviesūs bruožai. Tad, meistrės, gal galėtumėt tiksliai patarti, kur ir kokius tušus reikia pirkti? Su kuo vėliau nuplauti tą tušą?
Atsakyti
QUOTE(nueva @ 2009 09 04, 19:28)
Sveikos visos. Aš čia visiška naujokė, tad tikiuosi, kad nesupyksite už klausimėlius smile.gif Vakar prisiauginau blakstienas, bet efekto tikėjausi kitokio. Na jos lyg ir ilgos, tačiau man trūksta ryškumo. Manyčiau, kad tiesiog kalti mano šviesūs bruožai. Tad, meistrės, gal galėtumėt tiksliai patarti, kur ir kokius tušus reikia pirkti? Su kuo vėliau nuplauti tą tušą?

Jeigu norite dazyti tusu, i jo sudeti neturi ieiti aliejai ir glicerinas. Nuplauti geriausia su prausimosi geliu ar putom, nenaudojant vatuku 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(sojertoma @ 2009 09 04, 20:31)
Dekui kumiko 4u.gif
Deja, dirbu tik vilniuje, taigi kvieciu i svecius  bigsmile.gif  4u.gif
Papildyta:
Jeigu norite dazyti tusu, i jo sudeti neturi ieiti aliejai ir glicerinas. Nuplauti geriausia su prausimosi geliu ar putom, nenaudojant vatuku 4u.gif

O kur tu tusu rasti? Nes siandien apejau man zinomas parduotuves (kosmada, make up store, droga, sarma ir kristiana) ir ne vienoje nebuvo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(nueva @ 2009 09 05, 00:09)
O kur tu tusu rasti? Nes siandien apejau man zinomas parduotuves (kosmada, make up store, droga, sarma ir kristiana) ir ne vienoje nebuvo sad.gif

Tusas priaugintom blakstienom tuom ir skiriasi nuo kitu, kad neturi sudetyje aliejaus ir glicerino ir yra ne vandeniui atsparus. Galite nusipirkti iprasta tusa (be siu minetu medziagu) ir drasiai juo naudotis. O jeigu norite pirkti butent spec firmu priaugintoms blakstienoms skirta tusa, teiraukites savo meistres, nes iprastose parduotuvese tokiu nebus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sojertoma: 05 rugsėjo 2009 - 15:11
ŠTAI čia ir čia mano akytės 4u.gif
Jei reiks, įmesiu foto atsimerkus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Achilles: 06 rugsėjo 2009 - 19:35
QUOTE(Achilles @ 2009 09 06, 20:33)
ŠTAI čia ir čia mano akytės 4u.gif

thumbup.gif , o kur daretes?
Atsakyti
QUOTE(sojertoma @ 2009 09 06, 20:35)
thumbup.gif , o kur daretes?

Čia Sm viena panelė daro, labai patiko man pas ją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 09 06, 20:35)
Čia Sm viena panelė daro, labai patiko man pas ją  4u.gif

sprendziant is nuotraukyciu tikrai grazus darbelis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sojertoma @ 2009 09 06, 20:52)
sprendziant is nuotraukyciu tikrai grazus darbelis bigsmile.gif

Na aš irgi buvau labai patenkinta, o ir pati panelė maloni wub.gif Tavo darbeliai man irgi patiiko, o kadangi dabar esu nusiėmus tas blakstienytes, tai neprošal būtų ir pas kitą meistę pabandyti bigsmile.gif
Atsakyti
Lankiausi pas sojertoma, likau labai patenkinta rezultatu. 4u.gif tikrai rekomenduoju. ir blakstienytes kolkas laikosi idealiai, nekrenta. priaugino greitai, 1.5 val na ir tikrai labai graziai.. wub.gif
/Lisa/ irgi galiu tik pagirti! 4u.gif labai puiki meistre thumbup.gif

Atsakyti