Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(kicule @ 2009 08 04, 22:09)
O kodel nelabai nori?

Idomu ka pasakys merginos kurios turejo ir šilkines ir 3D lashes, kokios labiau patiko  rolleyes.gif
Kol kas skaičiau lik tik kad Spicas bandė ir vienas ir kitas  rolleyes.gif

As turiu 3 d Lashes firmos ir silkines balsktienas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 08 05, 01:22)
As turiu 3 d Lashes  firmos  ir  silkines balsktienasmirksiukas.gif

o kurios geresnes paciai ? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 08 05, 02:43)
o kurios geresnes paciai ?  4u.gif  smile.gif

Silkines minkstesnes, bet ir atrodo siek tiek plonesnes. Jeigu savo balsktienu nera daug, tai truksta tankio ir juodumo. Daznai pamaisau ir silkines, ir paprastas . Ir formas pamaisau , kur 'J" , kur 'C".
Neuzilgo laukiu dar vienu "B" formos balsktienu. Labai nesiskiria, kazkas tarp "J ir C".

Siandien bandziau vienai klientei klijuoti siek tiek kitaip. ( Extrim lashes firmos balsktienas pasirodo klijuoja tokiu budu-tik mazas plotelis kliju balsktienos apacioje, o ne per visa balsktiena). Gaila nenufotkinau, bet manau kliente nufotkins ir atsius nuotrauka smile.gif ( dejau ri melynos spalvos balsktienu bigsmile.gif ) .
Labai naturaliai atrodo, tankiau, nes priklijavus tik prie pat pagrindo blakstiena dirbtine prie naturalios - kilant i virsu issisakoja i 2 balsktienas (naturali ir priauginta) . Atrodo tankaiu- ziuresim kaip laikomumas, ar nesutrpumpes. g.gif
Toks variantas gerai, jeigu naturalios balsktienos nera baltos. Jeigu savo labai sviesios, tai reiketu padazyti chemiskai, kad nesiskirtu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 08 05, 00:22)
As turiu 3 d Lashes  firmos  ir  silkines balsktienasmirksiukas.gif

as su mielu noru pasjus uzsukciau..bet labai jau toli esate verysad.gif man klp reikia...
o 3D man atrodo,kadman nelaikys..nes tos mano blakstienos tokios glezanutes, o 3D sunkesnes nei silkines..na bet cia man taip atrodo smile.gif reiktu gal geriau pasitarti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ANGELIUKSTE @ 2009 08 05, 16:28)
as su mielu noru pasjus uzsukciau..bet labai jau toli esate verysad.gif  man klp reikia...
o 3D man atrodo,kadman nelaikys..nes tos mano blakstienos tokios glezanutes, o 3D sunkesnes nei silkines..na bet cia man taip atrodo smile.gif reiktu gal geriau pasitarti... ax.gif

Eikite pas Virginija Klaipedoje ir isbandykite. Galite pradziai iki puses akies prisiauginti, irgi graziai atrodo. Silkines tik neseniai pradejau naudoti.Tikrai nebijokite tu paprastu...Ateina merginos ir su labai silpnutem, plonytem balsktienom. Svarbu kliju didelio kiekio nedeti ir neperilgas , kad nebutu persvaros ir sunkumo nuosavai balsktienai. 4u.gif
Va, iki puses akytes kaip atrodo... rolleyes.gif
user posted imageuser posted image
Savas balsktienas iki puses ir apatines reikia dazyti tusu.
user posted image]user posted imageuser posted image
Cia virsutines naturalios iki puses padazytos tusu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 05 rugpjūčio 2009 - 21:23
O gal kas galite pasakyti kur Siauliuose gerai priaugina blakstienas? bigsmile.gif Kokios kainytes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 08 05, 22:01)
O gal kas galite pasakyti kur Siauliuose gerai priaugina blakstienas?  bigsmile.gif  Kokios kainytes?  4u.gif

Šiauliuose aš dariausi AIVA, visai patiko, gan ilgai laikėsi, Aš dariausi iki pusės akies. kainos nepamenu...
Paskui dariausi pietiniame, Gegužių gatvej, tai ziauriai nepatiko, greit nukrito, o ir siaip kažkokios kietos man pasirodė, nu vnž, nepatiko man ten.
Atsakyti
Kaip gražu..... O kokios kainos? Kaune pvz.? blush2.gif Mano labai negražios blakstienos, tušai ir rietikliai nepadeda, tai jau susigundžiau...
Atsakyti
QUOTE(Site @ 2009 08 06, 15:55)
Kaip gražu..... O kokios kainos? Kaune pvz.?  blush2.gif Mano labai negražios blakstienos, tušai ir rietikliai nepadeda, tai jau susigundžiau...

Kiek zinau merginos daro namuose , tai kaina apie 140lt. 4u.gif

Paziurekit paslaugu skyrelyje http://www.supermama...p?showforum=208 ir rasite blakstienu priauginima Kaune. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 08 05, 23:01)
O gal kas galite pasakyti kur Siauliuose gerai priaugina blakstienas?  bigsmile.gif  Kokios kainytes?  4u.gif

Mane irgi domintu. Mano naturalios blakstienos neilgos, siek tiek sviesesnes.. Jei nepasidazau atrodo, kad as is vis ju netureciau laugh.gif vilioja tos priauginamos blakstienos, tik rodos, kad jeigu jau karta tam pasiryzai, turesi pastoviai ta ir daryt. Nes pripratus paciai ir aplinkiniams prie ilgu, tankiu, paskui butu keista, vel be tokiu ilgu blakstuciu but.. ax.gif pripranti prie tokio grazaus vaizdo gi, o kaip paskui vel susitaikyt su tuo realiuoju vaizdu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 08 06, 22:30)
Kiek zinau merginos daro namuose , tai kaina apie 140lt.  4u.gif

Paziurekit paslaugu skyrelyje http://www.supermama...p?showforum=208  ir rasite blakstienu priauginima Kaune.  mirksiukas.gif

Vajei kaip brangu.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Site @ 2009 08 10, 14:28)
Vajei kaip brangu..  blink.gif

Kruopstus ir ilgas darbas .. rolleyes.gif

Yra merginos, kurios prisiaugino ir uz 80lt, bet veliau atejo nepatenkintos.. Issipesiojo balsktienas kartu su nekokybiskai priauginomis... Girdejau dar is klientes, kad yra viena meistre, kuri priaugineja uz 50lt pirstais... unsure.gif Nelabai aisku isivaizduoju kaip tai galima padaryti be pincetu... doh.gif
Zinoma ir uz 150lt nevisada galima gauti kokybe. Kartais ir uz 300lt galima likti nepatenkintai. Ir tokiu priauginimu maciau... doh.gif
Atsakyti