Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

Sveikos mergaites 4u.gif Norejau pasidometi apie priaugintu blakstienu prieziura, kaip nuplauti makiaza, kad nepakenkti blakstienom, gal kas papasakos placiau kas ir kaip ax.gif
Atsakyti
Aš visai norėčiau prisiaugnti blakstienytes ..Bet mano nėra trumpos ar dar kokios negražios,jos gražios,kai padažau ilgos ir riestos ūna,visi sako,jog mano blakstienos gražios,bet na kai nepadažytos tai švieios,nk iš jų gražaus,o kasdien dažyti atsibosta.
Dabar esu nagus prisiauginusi,todėl blakstienų neprisiauginsiu,jog nebūčiau visa priauginta lotuliukas.gif
Bet rudenipo,kai nagus nusiimsiu,tai manau smagu būtų pabandyt tą grožį,tik kad nžn,mano pačios gražios ir tankios pakankamai blakstieno,ar tokios merginos gali prisiauginti blakstienas?(kai jų pačių nėra kritiškos)Nes šiaip gražu man kai tankios,ilgos,riestos.MMmm wub.gif wub.gif
ir ar žinote kur Utenoje ar Rokiškyje tai gerai atlieka? smile.gif
O savoms nepakenkia? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriele741 @ 2009 06 24, 19:13)
Aš visai norėčiau prisiaugnti blakstienytes ..Bet mano nėra trumpos ar dar kokios negražios,jos gražios,kai padažau ilgos ir riestos ūna,visi sako,jog mano blakstienos gražios,bet na kai nepadažytos tai švieios,nk iš jų gražaus,o kasdien dažyti atsibosta.
Dabar esu nagus prisiauginusi,todėl blakstienų neprisiauginsiu,jog nebūčiau visa priauginta  lotuliukas.gif
Bet rudenipo,kai nagus nusiimsiu,tai manau smagu būtų pabandyt tą grožį,tik kad nžn,mano pačios gražios ir tankios pakankamai blakstieno,ar tokios merginos gali prisiauginti blakstienas?(kai jų pačių nėra kritiškos)Nes šiaip gražu man kai tankios,ilgos,riestos.MMmm  wub.gif  wub.gif
ir ar žinote kur Utenoje ar Rokiškyje tai gerai atlieka?  smile.gif
O savoms nepakenkia?  doh.gif

o gal užtektų tiesiog ilgalaikio blakstienų dažymo? g.gif Svarbu surasti, kas dirba su gerais dažais, kad negadintų blakstienų. Jei jos gražios, kam jas dar priauginti?
Atsakyti
QUOTE(Gabriele741 @ 2009 06 24, 17:13)
Dabar esu nagus prisiauginusi,todėl blakstienų neprisiauginsiu,jog nebūčiau visa priauginta  lotuliukas.gif
Bet rudenipo,kai nagus nusiimsiu,tai manau smagu būtų pabandyt tą grožį,tik kad nžn,mano pačios gražios ir tankios pakankamai blakstieno,ar tokios merginos gali prisiauginti blakstienas?(kai jų pačių nėra kritiškos)Nes šiaip gražu man kai tankios,ilgos,riestos.MMmm  wub.gif  wub.gif

kenti nekenkia, bet jei tavo pacios tokios - demesi patraukiancios, tai tikrai neverta augintis rolleyes.gif pasidazyk tusu ir uzteks. kad ir nedaug, paryskinsi ir uzteks. as jei tokias tureciau tai neauginciau smile.gif
nors ka as zinau ant saves visada viskas negrazu
Atsakyti
QUOTE(Gabriele741 @ 2009 06 24, 18:13)

Jei nenori prisiauginti, tai manau galima kirpykloje tiesiog jas chemiskai nudazyti... neilgam, bet vistiek, nereikes kasdien jas dazyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel99: 25 birželio 2009 - 09:13
QUOTE(Spicas @ 2009 06 22, 11:22)
grazu grazu niekas nepaneigs bet tik savaite, poto viena blakstiena i rytus kita i vakarus ir t.t  doh.gif
Papildyta:

bigsmile.gif kur ta geri isigyti galima butu

labai noreciau papriestaraut, kad po savaites blakstienos atrodo negraziai schmoll.gif
viskas priklauso nuo to kiek ju buvo priauginta, jei po 30-40 ant akytes, tai zinoma po savaites 10-15 iskris ir vaizdas nebus labai geras, bet jeigu ju priauginta pakankamai daug, akyte isliks grazi ir po menesio, nes bus like ne 10 blakstienu, o daugiau g.gif
Papildyta:
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 06 20, 22:01)
Spicas, o as nemaciau.. rolleyes.gif

[3d Lashes firmos irgi yra ir silkiniu balsktienu.

Lisa, o kokios tos silkines 3D blakstienos as niekaip nesuprantu doh.gif
As vis visiem bandau irodyt, kad silkiniu nebuna, bet kai tu jau senas profas sakai, kad ju yra, as pradedu abejoti lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sojertoma @ 2009 06 25, 10:57)
labai noreciau papriestaraut, kad po savaites blakstienos atrodo negraziai schmoll.gif
viskas priklauso nuo to kiek ju buvo priauginta, jei po 30-40 ant akytes, tai zinoma po savaites 10-15 iskris ir vaizdas nebus labai geras, bet jeigu ju priauginta pakankamai daug, akyte isliks grazi ir po menesio, nes bus like ne 10 blakstienu, o daugiau g.gif

noreciau papriestarauti. Man nors kiekvienoj akytej priaugina apie 90 blakstienu.. tai jau po 3 savaiciu lieka tik apie 10-12.. tad cia dar priklauso nuo zmogaus fiziologijos, kam greiciau blaksienos auga/iskrenta, o kam leciau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel99: 25 birželio 2009 - 12:54
QUOTE(Angel99 @ 2009 06 25, 14:53)
noreciau papriestarauti. Man nors kiekvienoj akytej priaugina apie 90 blakstienu.. tai jau po 3 savaiciu lieka tik apie 10-12.. tad cia dar priklauso nuo zmogaus fiziologijos, kam greiciau blaksienos auga/iskrenta, o kam leciau  g.gif

Nu va db spic nuejau prie veidrodzio-galvojau pabandysiu paskaiciuot kiek pas mane like biggrin.gif Nu tai ant vienos akies maziausiai 50 tai tikrai smile.gif O jau baigia praeit 6sav nuo paskutines korekcijos.. ax.gif
Nzn tiksliai kiek,bet daug uzdeda man ju.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriele741 @ 2009 06 24, 19:13)

Nemanau ,kad reik augint, jei grazias ir ilgas turi... schmoll.gif .Kirpykloj geriau chemiskai nudazyt, sumokesi apie 10 lt ir turesi grazias tamsias 2-3 sawaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel99 @ 2009 06 25, 13:53)
noreciau papriestarauti. Man nors kiekvienoj akytej priaugina apie 90 blakstienu.. tai jau po 3 savaiciu lieka tik apie 10-12.. tad cia dar priklauso nuo zmogaus fiziologijos, kam greiciau blaksienos auga/iskrenta, o kam leciau  g.gif

hmmm, na keista istikro, kad taip mazai telieka. zinoma labai priklauso nuo naturaliu blakstienu augimo, bet po 160, kad iskrenta is abieju akyciu po 3 sav, sunku patiket doh.gif Jums tuomet pasiseke, kad taip greitai auga. Galbut jusu blakstieneles atsikabina ir nukrenta, o ne iskrenta su naturalia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sojertoma @ 2009 06 26, 21:22)
hmmm, na keista istikro, kad taip mazai telieka. zinoma labai priklauso nuo naturaliu blakstienu augimo, bet po 160, kad iskrenta is abieju akyciu po 3 sav, sunku patiket doh.gif  Jums tuomet pasiseke, kad taip greitai auga. Galbut jusu blakstieneles atsikabina ir nukrenta, o ne iskrenta su naturalia? g.gif

na mane irgi kazkaip tai labai nustebino,visaip buna,ir kad pacios atsikabindavo,ir kartu su naturalia iskrysdavo. Bet manau,kad cia ne meistres klaida,nes kiek zinau visos klientes pas ja labai patenkintos. Na jau savaite po papildymo tfu tfu tfu. Ziuresiu kaip nesiosis toliau.
Atsakyti
QUOTE(Angel99 @ 2009 06 27, 08:30)
na mane irgi kazkaip tai labai nustebino,visaip buna,ir kad pacios atsikabindavo,ir kartu su naturalia iskrysdavo. Bet manau,kad cia ne meistres klaida,nes kiek zinau visos klientes pas ja labai patenkintos. Na jau savaite po papildymo tfu tfu tfu. Ziuresiu kaip nesiosis toliau.

patarciau tuomet trupuciuka pastebeti ar daugiau iskrenta su naturalia ar atsikabina, tada bus aiskiau kame reikalas 4u.gif
Atsakyti