Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(Spicas @ 2009 06 21, 12:36)
kodel tokia kategoriska?
ar kai nusiemei nebuvo lengvo soko?  smile.gif  ir koki poto rinktis tusa kad nors biski isgauti ta ispudi bigsmile.gif

jau rasiau kazkada, kad atsibodo, kad blakstienos grazios 1 savaute, o po to 2-3 sav. iki sekancios korekcijos vaikstai kaip apipesiota, nes styro kelios ilgos blakstienos su tarpais - tai man tame jokio grozio nera schmoll.gif ypac nervuodavo, kad pradedavo jos suktis, styroti, arba iskrisdavo iskart kelios - tai iskart tarpas pasidarydavo blink.gif
jokio man soko nebuvo, nors aisku norejosi, kad greiciau ataugtu mano, todel tepiau blakstienas ir o men viskas susitvarke, mano ataugo, o po 2 men - isvis buvo thumbup.gif
as tuo metu naudojau lancome hypnose, man graziai ilgino, kiek tai imanoma buvo.
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 06 21, 13:17)
jau rasiau kazkada, kad atsibodo, kad blakstienos grazios 1 savaute, o po  to 2-3 sav. iki sekancios korekcijos vaikstai kaip apipesiota, nes styro  kelios ilgos blakstienos su tarpais - tai man tame jokio grozio nera schmoll.gif ypac nervuodavo, kad pradedavo jos suktis, styroti, arba iskrisdavo iskart kelios - tai iskart tarpas pasidarydavo blink.gif
jokio man soko nebuvo, nors aisku norejosi, kad greiciau ataugtu mano, todel tepiau blakstienas ir o men viskas susitvarke, mano ataugo, o po 2 men - isvis buvo  thumbup.gif
as tuo metu naudojau lancome hypnose, man graziai ilgino, kiek tai imanoma buvo.

joo, pritariu su viskuom..
su kuo stiprinai po nuemimo?
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 06 21, 22:24)
joo, pritariu su viskuom..
su kuo stiprinai po nuemimo?

yra tokia priemone blakstienom stiprinti - mirra lux firmos, man labai greitai ir graziai atsistate wub.gif
Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(charisma212 @ 2009 06 21, 22:50)
yra tokia priemone blakstienom stiprinti - mirra lux firmos, man labai greitai ir graziai atsistate wub.gif

bigsmile.gif kur ta geri isigyti galima butu
Atsakyti
ar po tokios proceduros nenukencia naturalios?
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 06 22, 11:22)
bigsmile.gif kur ta geri isigyti galima butu

www.mirra.lt - ten surasi kontaktus.
Atsakyti
QUOTE(Angel99 @ 2009 06 23, 13:27)
bet su kaina gerai sugalvota. As pvzd. uz paskutine korekcija mokejau 110 Lt.. , uztad ir isvaikstai iki paskutiniuju, kol beveik visos neiskrenta.. tai geriau dazniau pasipildyti, pvz kas 2 sav., sumokejus 50 lt, nei isvaiksciuoti iki 4 sav. jau su beveik visom iskrytusiom ir negraziom blakstienom  rolleyes.gif

Kur as einu-tai ten korekcija po 2sav 60lt..O po 4sav 120.. unsure.gif O pirmas priauginimas-180 unsure.gif Didesniuose miestuose pigiau ziuriu.. Nu tik dziaugiuos meistre..kruopsti lb..ir prideda,nepagaili blakstuciu,sociai ax.gif Isvaikstau virs men gerokai..jau 6sav eina rolleyes.gif ir nera tarpu,sociai dar.. ax.gif
Atsakyti
Paprotinkite mane unsure.gif Pas pradedancia priaugintoja prisiauginau blakstienas (na gerai-gerai - pripazistu, kad klydau frusty.gif ), dabar iskrito kuokstas, bent 10 blakstienu, sumegztu mazgelyje. As tokias pirkau pati pries metus sarmoje vienadieniam pasipuosimui - pasirodo man priaugino dali kuokstu, dali pavieniu blakstienu. Mane isdure? doh.gif blink.gif

O gal as tiesiog neismanau - ar blakstienu priauginimas, tai po viena blakstiena, ar dalis po viena, dalis kuokstais? Nzn ar sakyti priaugintojai, kad esu nepatenkinta, ar cia viskas... tipo ok?

Norejau skubiai pasipuosti vestuvems.. dar savaite nepraejo - jau kuoksto netekau, kiti mazumele.... kreivi!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramirami: 23 birželio 2009 - 21:39
QUOTE(Ramirami @ 2009 06 23, 22:35)
Paprotinkite mane unsure.gif O gal as tiesiog neismanau - ar blakstienu priauginimas, tai po viena blakstiena, ar dalis po viena, dalis kuokstais?

priauginimas - tai kai prie tavo blakstienos priklijuoja netikra blakstiena, o ne kuokstu klijavimas biggrin.gif
kuokstelius man pvz priklijuodavo, kai norejau prie jau priaugintu blakstienu, sonuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 06 23, 23:11)
priauginimas - tai kai prie tavo blakstienos priklijuoja netikra blakstiena, o ne kuokstu klijavimas biggrin.gif
kuokstelius man pvz priklijuodavo, kai norejau prie jau priaugintu blakstienu, sonuose ax.gif

Tai as taip ir galvoju JAU... doh.gif As dar "klijuotojos" paklausiau, ar bus priauginama po viena - ji mane patikino, kad po viena... ir islaike mane 4 VALANDAS blink.gif priaugindama kuokstus.... durna mano galva...
Atsakyti
o kur tu cia auginaisi? gal gali pasakyti ? ir su kokios firmos priemonemis augino ? ir kiek mokejai uz priauginima ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tankas: 23 birželio 2009 - 22:37
QUOTE(Tankas @ 2009 06 23, 23:36)
o kur tu cia auginaisi? gal gali pasakyti ? ir su kokios firmos priemonemis augino ? ir kiek mokejai uz priauginima ?

Privačiai buvau, pas pradedančią priaugintoją. Na, visi turi ant kažko mokytis.. smile.gif 80 Lt mokėjau. O apie blakstienas klausinėjau - tik tiek išklausiau, kad kiniškos... šilkinės... aišku buvo keista toks nekonkretumas. Na, ką padarysi.

P.S. pasiskambinau, tai patikino, kad blakstienos man suklijuotos po viena, o papildomai ant virsaus pridejo kuoksteliu, kad vestuvems ryskiau atrodyciau unsure.gif Ziuresiu kaip nesiosis toliau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramirami: 24 birželio 2009 - 11:44