Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės 3

Sveiki, kaip pastebėjau čia lankosi ir londoniečių, todėl turiu tokį man vienai per sudėtingą klausimą
Londone planuojame būti daugiau nei 10dienų. Manau, kad keliausime 1-3 zonomis. Keliausime 3-se, du suaugę ir vaikas 10metų. Kaip supratau, kad keliaujant metro ar autikais ir turint OYSTER CARD vaikas keliaus nemokamai, tik iškilo klausimas, ką pasirinkti PAY AS YOU GO, ar 7 dienų travel card? Gal yra išmanačių, kuri kortelė lesitų ekonomiškiau keliauti. Ačiukas
Atsakyti
QUOTE(B.Jones @ 2009 09 29, 22:02)
Sveiki, kaip pastebėjau čia lankosi ir londoniečių, todėl turiu tokį man vienai per sudėtingą klausimą
Londone planuojame būti daugiau nei 10dienų. Manau, kad keliausime 1-3 zonomis. Keliausime 3-se, du suaugę ir vaikas 10metų. Kaip supratau, kad keliaujant metro ar autikais ir turint OYSTER CARD vaikas keliaus nemokamai, tik iškilo klausimas, ką pasirinkti PAY AS YOU GO, ar 7 dienų travel card? Gal yra išmanačių, kuri kortelė lesitų ekonomiškiau keliauti. Ačiukas

Tokio amziaus vaikas turi turet oyster'i su nuotrauka, kad galetu nemokamai keliaut. Ne visada taip - be nieko ileidzia unsure.gif .
Atsakyti
Kaip supratau su nuotrauka tik tada,kai keliauja be tėvų
Atsakyti
QUOTE(B.Jones @ 2009 09 30, 09:15)
Kaip supratau su nuotrauka tik tada,kai keliauja be tėvų

Deja, ne. Visi vaikai cia turi oyster su nuotrauka ir tik tada jie gali naudotis tranportu nemokamai. Bet bilietai vaikams yra daug pigesni 1-2 svarai.
Atsakyti
Nu šakės, tai ar aš visai blondinė
pažiūrėkite čia, kur rašo apie vaiksu 5-10metų oyster kaip suprantu photocard reikia jei vienas vaikas keliauja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Jones: 30 rugsėjo 2009 - 08:45
QUOTE(B.Jones @ 2009 09 30, 07:44)
Nu šakės, tai ar aš visai blondinė
pažiūrėkite čia, kur rašo apie vaiksu 5-10metų oyster kaip suprantu photocard reikia jei vienas vaikas keliauja

Mes sakom kaip yra smile.gif . Mano pacios vaikas kol neturejo oysterio su nuotrauka, negaledavo autobusu dykai vaziuot nei su manim, nei be manes.
Atsakyti
Na mūsų dama kaip tik vyresnė atrodo.
Ok, pasidarau aš tą kortelę, kaip supratau ją galima užsisakyti ir online, sumokėjus 5 svarus. O tuomet reikia ją pildyti ??? Na kaip ir sau kad pirksiu?
Visai mintys susivėlė. Rašo,kad nekainuoja tokiems vaikams kelionė, tai jai pasidarau tą kortelę, vadinasi turėsu skanuoti ir kelionės bus apmokestintos?
doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Jones: 30 rugsėjo 2009 - 12:57
QUOTE(B.Jones @ 2009 09 30, 11:42)
Tai tada dar vienas klausimas, kas geriau, TRAVEL CARD 7 dienu ar PAY as you go?

Cia matai sunku patart. Jei viena visa savaite aktyviai kur nors keliausit po visa miesta, geriau travel card'as. Bet jei noresis poilsio nuo bastymusi biggrin.gif , tada nieks ten labai geriau nesigaus. Susiplanuokit marsruta, kada kur noresit vykt ir ziurekit. Pay as you go irgi per diena nenuskaiciuoja daugiau, nei day travel card.
Atsakyti
Manau, kad važinėsime pakankamai daug, nes norime kuo daugiau pamatyti ir dukrai aprodyti, o ji tokia patinginti vaikscioti doh.gif verysad.gif , kiek supratau, kad PAY as YOU go yra ribotas važiavimo laikas per dieną? O gal klystu doh.gif , kaip sunku, kai pats nelabai angliškai kerti, o internetinis vertėjas taip išverčia, kad ojojo
Atsakyti
QUOTE(B.Jones @ 2009 09 30, 11:55)
vadinasi turėsu skanuoti ir kelionės bus apmokestintos?
doh.gif

Man atrodo, vienakart reik ja papildyt, kad aktyvuot. O toliau, kad ir skanuosi, nenuskaiciuos £.
Atsakyti
Ačiukas, tai jaučiu man reik užsisakyti online ją. nes spalio pabaigoje varom, tai iškart ir pasiimtume. Bus ramiau, nei paskui bėdų apturėti kelionės metu.
Na ką, belieka išsiaiškinti kurią kortele mums pasirinkti
Atsakyti
QUOTE(B.Jones @ 2009 09 30, 12:10)
Manau, kad važinėsime pakankamai daug, nes norime kuo daugiau pamatyti ir dukrai aprodyti, o ji tokia patinginti vaikscioti  doh.gif  verysad.gif , kiek supratau, kad PAY as YOU go yra ribotas važiavimo laikas per dieną? O gal klystu  doh.gif , kaip sunku, kai pats nelabai angliškai kerti, o internetinis vertėjas taip išverčia, kad ojojo

Tiksliau, jus noresit vaikscioti pakankamai daug, bet greiciausiai taip nebus, nes paskaus kojas doh.gif lotuliukas.gif . 10d ilgas laikotarpis, kad taip vis lekt kur be atokvepio. Jokiu apribojimu pay as you go nera. Kiek pildai, tiek vaziuoji. Tada kada nori.
Atsakyti