Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės 3

QUOTE(RoadWarrior @ 2009 08 12, 12:05)
Vienos dienos būna.

Dėl skirtumo nežinau, bet kaip pamenu, kai kurie dienos bilietai pradeda galioti tik pasibaigus piko laikui, t.y. maždaug nuo 10 valandos ryto.

Esu skaicius apie tuos "nepikinius" bilietus, kurie pigesni. Bet tai su jais net nepraeisi i stoti, pvz.: piko metu? Ar cia tik kazkokiu kontroles atveju gali uzkliuti?

Kadangi as dar iki galo neisisaiskinau, kur gyvensiu, tai kol kas transportu per daug nesidomiu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gabazzz @ 2009 09 11, 14:34)
Esu skaicius apie tuos "nepikinius" bilietus, kurie pigesni. Bet tai su jais net nepraeisi i stoti, pvz.: piko metu? Ar cia tik kazkokiu kontroles atveju gali uzkliuti?

Kadangi as dar iki galo neisisaiskinau, kur gyvensiu, tai kol kas transportu per daug nesidomiu  blush2.gif  blush2.gif

Tie "off- peak" bilietai galioja nuo 9.30 , t.y. jau po rytinio piko, o po to gali važinėti visą dieną, ir prieš vakarinį piką, ir per jį, ir po jo.
Atsakyti
QUOTE(sssh @ 2009 09 03, 21:53)
oo tai tikrai nebrangu  blink.gif o toli nuo centro?ir pries kiek laiko uzsisaket? smile.gif

centre, 1 zonoj. Uzsisakem anksti, pries pusmeti gal smile.gif
Atsakyti
http://images53.fotk...IMGP4016-vi.jpg Vaskiniu figuru muziejus,man patiko! smile.gif
Atsakyti
Man tai Vindzoro rumai patiko. I vaskiniu muzieju patekome pries darbo pabaiga - tai viso nespejome suziureti.
Man- kaip senienu megejai - patiko Anglijos nac. muziejus thumbup.gif .
Galima aplankyti behingemu rumus, superinis yra parkas sali ju (berods St.Jaimes), aplankyti zymuji tauerio tilta ir tvirtove, zinoma Big bena. Daug kas lanko ir Trafalgaro aikste - man jinai jokio ispudzio nepaliko schmoll.gif Taip pat salia Big beno yra abatija, kurioje, jei neklystu, sarvojami anglijos didikai. Verta pasikelti ir su apzvalgos bokstu: "Londono akimi". Tai objektai, kuriuos pamenu is savo 2 dienu keliones po Londona smile.gif
Atsakyti
laba diena,

treciadieni skrendu i londona keturioms dienoms smile.gif gyvensime netoli centro, noretume aplankyti pagrindines idomybes 1 ir 2 zonoje.. kokius transporto bilietus pasiulytumete isigyti? smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(yezy @ 2009 09 26, 15:24)
laba diena,

treciadieni skrendu i londona keturioms dienoms smile.gif gyvensime netoli centro, noretume aplankyti pagrindines idomybes 1 ir 2 zonoje.. kokius transporto bilietus pasiulytumete isigyti? smile.gif)

Manau,kad pigiausia butu day travelcard pirkti. Kaina priklauso i kokias zonas vaziuosite. Travelcard galioja traukiniams,metro atitinkamose zonose bei autobusuose visose zonose. smile.gif
Atsakyti
Seikos, aš po mėnesio su šeima skrendu į Londoną biggrin.gif labai ačiū už jūsų patarimus, kurių tiek gausiai pateikėt 4u.gif daugeli jų tikrai pasinaudosiu smile.gif
turiu klausimą toms kurios gyvena Londone, labai noriu aplankyti miuziklą, ką patartumėt ar užsisakyti bilietus internetu iš anksto, ar geriau atvykus tą pačią dieną, ar skirsis kainos, gal jau bus likę tik brangiausi blush2.gif patarkit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irutėlė @ 2009 09 28, 13:27)
Seikos, aš po mėnesio su šeima skrendu į Londoną  biggrin.gif  labai ačiū už jūsų patarimus, kurių tiek gausiai pateikėt  4u.gif daugeli jų tikrai pasinaudosiu  smile.gif
turiu klausimą toms kurios gyvena Londone, labai noriu aplankyti miuziklą, ką patartumėt ar užsisakyti bilietus internetu iš anksto, ar geriau atvykus tą pačią dieną, ar skirsis kainos, gal jau bus likę tik brangiausi blush2.gif patarkit  bigsmile.gif

Internete daziausiai buna pigiau,nereikia eilese stoveti ir busi tikra kad gausi bilieta norimai dienai ir valandai. Paziurek puslapyje lastminute.com ten yra pigesniu bilietu. I koki miuzikla planuojate eiti?
Atsakyti
QUOTE(kontraversija1 @ 2009 09 28, 15:29)
Internete daziausiai buna pigiau,nereikia eilese stoveti ir busi tikra kad gausi bilieta norimai dienai ir valandai. Paziurek puslapyje lastminute.com ten yra pigesniu bilietu. I koki miuzikla planuojate eiti?

Labai norėčiau nueiti į "Her majesty"( nežinau ar gerai parašiau pavadinimą biggrin.gif ) teatro "Operos fantomą", arba dar tiktų "Čikaga". Čia tokie labiau nuvalkioti ax.gif , bet kaip pirmą kartą, bijau rizikuoti eiti į mažiau žinomą, nes bilietai nepigūs, o mano šeima iš 4 žmonių blush2.gif
Dar norėčiau tavęs paklausti, ar nebus man problemos užsisakyti iš Lietuvos blush2.gif

Dar kartą ačiū už nuorodą, pabandysiu paieškoti, nesupyk, jei dar kreipsiuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kontraversija1 @ 2009 09 28, 17:16)
Faina smile.gif Problemu neturetu kilti jokiu sakantis bilietus 4u.gif Geru jums atostogu!

Aš pabūsiu dar įkyri 4u.gif Pažiūrėjau tavo siūlomame tinklapyje, visko ten nemažai, gal gali patarti ar 40 svarų už bilietą yra didelė, kaina, nes verčiant į litus aišku nepigu blush2.gif Ar čia tokia normali kaina ir nieko pigiau rasti nepavyks, aš kalbu būtent apie Operos fantomą schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Irutėlė @ 2009 09 29, 15:36)
Aš pabūsiu dar įkyri  4u.gif Pažiūrėjau tavo siūlomame tinklapyje, visko ten nemažai, gal gali patarti ar 40 svarų už bilietą yra didelė, kaina, nes verčiant į litus aišku nepigu  blush2.gif Ar čia tokia normali kaina ir nieko pigiau rasti nepavyks, aš kalbu būtent apie Operos fantomą  schmoll.gif

Tikroji kaina apie 50 svaru. Va,radau viena uz 34, paziurek smile.gif http://www.lsbo.co.u...CFU0A4wodoSgK2Q.
Atsakyti