Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės 3

sveikos, aciu kad dalinates mintimis ir ispudziais, ir uz visus patarimus aciu 4u.gif
sakykit, kada londone prasideda ispardavimai? planuoju skristi spalio pabaigoj, bet gal vertetu pakoreguoti keliones data vardan geresniu kainu apsiperkant drabuziu bei avalynes g.gif patarkit ax.gif
Atsakyti
Kažkas klausė ,kaip su bagažu rayniero ... blush2.gif ?
Tai vat nežinau gal čia tik man kaip užkeiktai ,bet kaip tik skrendu su raynieru ir į Londoną dingsta bagažas...
Tai vat nuo to laiko man kažkaip raynieras nepatikimas darosi .
Vieną kartą mano bagažą rado lėktuve skrendančiam į Paryžių doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Makra @ 2009 08 09, 09:26)
sveikos, aciu kad dalinates mintimis ir ispudziais, ir uz visus patarimus aciu  4u.gif
sakykit, kada londone prasideda ispardavimai? planuoju skristi spalio pabaigoj, bet gal vertetu pakoreguoti keliones data vardan geresniu kainu apsiperkant drabuziu bei avalynes  g.gif  patarkit  ax.gif

Ispardavimai buvo nuo liepos vidurio kazkur. Dabar baigesi. Sekantys didieji bus sausio menesio.
Zinoma, parduotuves numazins kainas ir pries Kaledas. O kaledinis asortimentas, jau nuo vakar kai kuriose parduotuvese ax.gif

QUOTE(veltiniuke @ 2009 08 09, 10:32)
Kažkas klausė ,kaip su bagažu rayniero ... blush2.gif  ?
Tai vat nežinau gal čia tik man kaip užkeiktai ,bet kaip tik skrendu su raynieru ir į Londoną dingsta bagažas...
Tai vat nuo to laiko man kažkaip raynieras nepatikimas darosi .
Vieną kartą mano bagažą rado lėktuve skrendančiam į Paryžių  doh.gif ...

Gerai, kad ne i kokia Afrika  unsure.gif

Atsakyti
gal kas žinot, kiek kainuoja metro bilietukai ir ar būna kokių vienos dienos ar pan.? nes www tai nelabai suprantu kuo skiriasi anytime day singl nuo first anytime day singl, matau tik kainos skirtumą blink.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2009 08 12, 12:22)
gal kas žinot, kiek kainuoja metro bilietukai ir ar būna kokių vienos dienos ar pan.? nes www tai nelabai suprantu kuo skiriasi anytime day singl nuo first anytime day singl, matau tik kainos skirtumą blink.gif

Vienos dienos būna.

Dėl skirtumo nežinau, bet kaip pamenu, kai kurie dienos bilietai pradeda galioti tik pasibaigus piko laikui, t.y. maždaug nuo 10 valandos ryto.
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2009 08 12, 15:18)
Ačiū, na gal tada vietoj žiūrėsim, bus gerai ir vienkartiniai, juos ten gal galima šalia metro nusipirkti? Reikia iš Gatwick  oro uosto (čia juk kitas nei Heatrow g.gif )nuvažiuoti į centrą į Camned road doh.gif

Šalia metro taip, galima.

Tik iš Gatwick į centrą važiuoja traukiniai (ne metro): vienas lėtesnis, kur veža ~40 min ir yra pigesnis, ir prabangesnis „Gatwick Express“ - veža berods iki 30 min (nors šiaip su laikais galiu klysti). Atveš į Victoria stotį, iš ten jau nesunkiai į tą Camden Road nuvyksit, pasistudijavę metro schemą. Aš mintinai nepamenu, kuri linija ten patogiausia - gal Circle?
Atsakyti
norejau suzinoti kokiu laiku keiciasi sargyba prie karalienes rumu blush2.gif
is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2009 08 14, 22:00)
norejau suzinoti kokiu laiku keiciasi sargyba prie karalienes rumu blush2.gif

Windsor Castle - nuo geguzes iki liepos pabaigos- kasdien 11:30 val ,kitu metu laiku - kas antra diena....zinoma reikia but anksciau,geresnem vietom uzsiimt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wolke: 15 rugpjūčio 2009 - 17:54
QUOTE(RoadWarrior @ 2009 08 15, 19:00)
Kadangi tema apie Londoną, turbūt klausta buvo apie Buckingham'o rūmus...smile.gif Ar ne 12.00 ten keičiasi...

Buckingham gal ir 12.00....bet Windsor - 11.30 ,pries pora savaiciu isbandyta ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2009 08 15, 18:50)
Windsor Castle - nuo geguzes iki liepos pabaigos- kasdien 11:30 val ,kitu metu laiku - kas antra diena....zinoma reikia but anksciau,geresnem vietom uzsiimt  bigsmile.gif

aciu biggrin.gif
o tai dabar rugpjutis tai kuriomis dienomis dabar keiciasi g.gif lyginem, nelyginem g.gif

mes planuojame Buckingham g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernesta: 15 rugpjūčio 2009 - 19:53
Sveiki smile.gif

perskaiciau visas tris temas, noriu paklausti - ar yra dar kokiu idomiu ekspoziciju siuo metu, pvz kaip ta anatomijos kur buvo rasyta blush2.gif ? ka verta butu pamatyti? siuolaikinio meno, fotografijos pvz?...

apie muziejus zinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2009 08 15, 20:47)
Buckingham gal ir 12.00....bet Windsor - 11.30 ,pries pora savaiciu isbandyta  ax.gif  4u.gif

Buckingham irgi 11.30 vakar maciau parasyta, kad keiciasi 11.30 bet kaip siandien keisis doh.gif tai nemateme, bet mateme prie kazkokiu rumu 12 val. keitesi raiteliu sargyba labai vaikams patiko biggrin.gif
Atsakyti