sveikos, aciu kad dalinates mintimis ir ispudziais, ir uz visus patarimus aciu
sakykit, kada londone prasideda ispardavimai? planuoju skristi spalio pabaigoj, bet gal vertetu pakoreguoti keliones data vardan geresniu kainu apsiperkant drabuziu bei avalynes patarkit
Kažkas klausė ,kaip su bagažu rayniero ... ?
Tai vat nežinau gal čia tik man kaip užkeiktai ,bet kaip tik skrendu su raynieru ir į Londoną dingsta bagažas...
Tai vat nuo to laiko man kažkaip raynieras nepatikimas darosi .
Vieną kartą mano bagažą rado lėktuve skrendančiam į Paryžių ...
Tai vat nežinau gal čia tik man kaip užkeiktai ,bet kaip tik skrendu su raynieru ir į Londoną dingsta bagažas...
QUOTE(Makra @ 2009 08 09, 09:26)
sveikos, aciu kad dalinates mintimis ir ispudziais, ir uz visus patarimus aciu
sakykit, kada londone prasideda ispardavimai? planuoju skristi spalio pabaigoj, bet gal vertetu pakoreguoti keliones data vardan geresniu kainu apsiperkant drabuziu bei avalynes patarkit
Ispardavimai buvo nuo liepos vidurio kazkur. Dabar baigesi. Sekantys didieji bus sausio menesio.
Zinoma, parduotuves numazins kainas ir pries Kaledas. O kaledinis asortimentas, jau nuo vakar kai kuriose parduotuvese
QUOTE(veltiniuke @ 2009 08 09, 10:32)
Kažkas klausė ,kaip su bagažu rayniero ... ?
Gerai, kad ne i kokia Afrika
Gerai, kad ne i kokia Afrika
gal kas žinot, kiek kainuoja metro bilietukai ir ar būna kokių vienos dienos ar pan.? nes www tai nelabai suprantu kuo skiriasi anytime day singl nuo first anytime day singl, matau tik kainos skirtumą
QUOTE(AŠA @ 2009 08 12, 12:22)
gal kas žinot, kiek kainuoja metro bilietukai ir ar būna kokių vienos dienos ar pan.? nes www tai nelabai suprantu kuo skiriasi anytime day singl nuo first anytime day singl, matau tik kainos skirtumą
Vienos dienos būna.
Dėl skirtumo nežinau, bet kaip pamenu, kai kurie dienos bilietai pradeda galioti tik pasibaigus piko laikui, t.y. maždaug nuo 10 valandos ryto.
QUOTE(AŠA @ 2009 08 12, 15:18)
Ačiū, na gal tada vietoj žiūrėsim, bus gerai ir vienkartiniai, juos ten gal galima šalia metro nusipirkti? Reikia iš Gatwick oro uosto (čia juk kitas nei Heatrow )nuvažiuoti į centrą į Camned road
Šalia metro taip, galima.
Tik iš Gatwick į centrą važiuoja traukiniai (ne metro): vienas lėtesnis, kur veža ~40 min ir yra pigesnis, ir prabangesnis Gatwick Express - veža berods iki 30 min (nors šiaip su laikais galiu klysti). Atveš į Victoria stotį, iš ten jau nesunkiai į tą Camden Road nuvyksit, pasistudijavę metro schemą. Aš mintinai nepamenu, kuri linija ten patogiausia - gal Circle?
norejau suzinoti kokiu laiku keiciasi sargyba prie karalienes rumu
is anksto dekoju
is anksto dekoju
QUOTE(Ernesta @ 2009 08 14, 22:00)
norejau suzinoti kokiu laiku keiciasi sargyba prie karalienes rumu
Windsor Castle - nuo geguzes iki liepos pabaigos- kasdien 11:30 val ,kitu metu laiku - kas antra diena....zinoma reikia but anksciau,geresnem vietom uzsiimt
QUOTE(RoadWarrior @ 2009 08 15, 19:00)
Kadangi tema apie Londoną, turbūt klausta buvo apie Buckingham'o rūmus... Ar ne 12.00 ten keičiasi...
Buckingham gal ir 12.00....bet Windsor - 11.30 ,pries pora savaiciu isbandyta
QUOTE(Wolke @ 2009 08 15, 18:50)
Windsor Castle - nuo geguzes iki liepos pabaigos- kasdien 11:30 val ,kitu metu laiku - kas antra diena....zinoma reikia but anksciau,geresnem vietom uzsiimt
aciu
o tai dabar rugpjutis tai kuriomis dienomis dabar keiciasi lyginem, nelyginem
mes planuojame Buckingham
Sveiki
perskaiciau visas tris temas, noriu paklausti - ar yra dar kokiu idomiu ekspoziciju siuo metu, pvz kaip ta anatomijos kur buvo rasyta ? ka verta butu pamatyti? siuolaikinio meno, fotografijos pvz?...
apie muziejus zinau
perskaiciau visas tris temas, noriu paklausti - ar yra dar kokiu idomiu ekspoziciju siuo metu, pvz kaip ta anatomijos kur buvo rasyta ? ka verta butu pamatyti? siuolaikinio meno, fotografijos pvz?...
apie muziejus zinau
QUOTE(Wolke @ 2009 08 15, 20:47)
Buckingham gal ir 12.00....bet Windsor - 11.30 ,pries pora savaiciu isbandyta
Buckingham irgi 11.30 vakar maciau parasyta, kad keiciasi 11.30 bet kaip siandien keisis tai nemateme, bet mateme prie kazkokiu rumu 12 val. keitesi raiteliu sargyba labai vaikams patiko