Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės 3

Klausimelis, gal kartais kas esate pirke svarus Londone? Gal kursas palankesnis?
Pasakykite, kaip maitindavotes Londone. Klausimas gal ir kvailas, bet kai vaziuoja paauglys, pusvyris tongue.gif ir vyras, tai maistelio klausimas gana aktualus pasidaro lotuliukas.gif Nenusprendziu, ar is namu vakumuotu mesyciu isideti, ar ten vietoj ka pirkti, ar eiti i hamburgerine blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaya @ 2010 08 31, 18:57)
Klausimelis, gal kartais kas esate pirke svarus Londone? Gal kursas palankesnis?
Pasakykite, kaip maitindavotes Londone. Klausimas gal ir kvailas, bet kai vaziuoja paauglys, pusvyris tongue.gif  ir vyras, tai maistelio klausimas gana aktualus pasidaro lotuliukas.gif  Nenusprendziu, ar is namu vakumuotu mesyciu isideti, ar ten vietoj ka pirkti, ar eiti i hamburgerine blink.gif

as visada keisdavausi LT, ten gali but banko aptarnavimo mokesciai didesni, bet cia tik mano pamastymas smile.gif
mes tai valgydavom nusipirke is prekybos centro ka nors tokio, ka galima atsisedus ant suoliuko PC ar parkelyje suvalgyt, nes LT taip valgyt nepopuliaru, o ten nieko nenustebinsi.Man hamburgerinese kaip ne maistas, o ten tai is vis dvokdavo smile.gif rolleyes.gif
siaip galima rasti bevaikstant mazus restoranelius kinieciu ar siaip, kuriuose sumokant pvz 7 svarus galima valgyti kiek telpa, va ten lietuviams patinka biggrin.gif
o mesyciu vakuume tai tikrai isidekit, ner geriau grizus po ilgu vaikstyniu smile.gif
Atsakyti
[quote=vile999,2010 08 31, 21:04]
Man hamburgerinese kaip ne maistas, o ten tai is vis dvokdavo smile.gif rolleyes.gif

Na hamburgeriu nei as, nei mano seima nevalgo, nemegsta schmoll.gif , bet pasirinkau, kaip alternatyva, juk maitintis vistiek reik lotuliukas.gif
As ir Lietuvoj nekompleksuoju suvalgyti bulkute ar spurga gatvej, tad svarbu tik, kad rastumeme kur nusipirkti.
aciu , maistuko truputuka isidesiu cool.gif
Giminaite keicia valiuta Londono oro uoste, tai kursas tikrai palankesnis nei Lietuvoj, bet ji keicia svarus i litus. Reiks jos pasiklausti.
Atsakyti
[quote=Renaya,2010 08 31, 22:07]
[quote=vile999,2010 08 31, 21:04]
Man hamburgerinese kaip ne maistas, o ten tai is vis dvokdavo smile.gif rolleyes.gif

Na hamburgeriu nei as, nei mano seima nevalgo, nemegsta schmoll.gif , bet pasirinkau, kaip alternatyva, juk maitintis vistiek reik lotuliukas.gif
As ir Lietuvoj nekompleksuoju suvalgyti bulkute ar spurga gatvej, tad svarbu tik, kad rastumeme kur nusipirkti.
aciu , maistuko truputuka isidesiu cool.gif
Giminaite keicia valiuta Londono oro uoste, tai kursas tikrai palankesnis nei Lietuvoj, bet ji keicia svarus i litus. Reiks jos pasiklausti.
[/quote]

Labukas, su valiutos keitimo ypatumais susidurem praeita spali... Galvojom, kad uz teatro bilietukus Lecester aiksteje mokesim grynais, visai salia radom banko skyriu, bet kursas buvo zenkliai ne musu naudai smile.gif Taigi nuo tada nesiparinom ir atsiskaitynejom kortele ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neesme6 @ 2010 08 25, 13:09)
Del zoosodo ir as turiu klausima, kadangi labai norime ji aplankyti. smile.gif Turbut geriau yra pirkti bilietus internetu (vien del to, jog nereiks laukti eileje)? Kazi skiriasi kainos perkant internetu ir vietoje?  g.gif Ir kaip tada su tais voucheriais (perkant internetu)? doh.gif

Nejau niekas nera naudojesi voucheriais pirkdami bilietus internetu? sad.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos , kadangi vazinesiu miesto transportu 1 diena tai matyt geriausia bus pirkti travel card day ane? g.gif Ar su tuo bilietu yra kokiu nuolaidu ? ir dar, Andriui 12 m tai jam taip pat tokio bilieto reikes? Aciu . Kiek ieskojau tai tik pyniausi nei supratau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * Pati Ta*: 08 rugsėjo 2010 - 18:15
QUOTE(* Pati Ta* @ 2010 09 08, 18:47)
...vazinesiu miesto transportu 1 diena...

Kodel tik 1 diena? Turit kas pavezios ar planuojat pestute vaikscioti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amarile @ 2010 09 08, 19:53)
Kodel tik 1 diena? Turit kas pavezios ar planuojat pestute vaikscioti?  smile.gif

faktas pestute rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(* Pati Ta* @ 2010 09 08, 18:47)
Sveikos, merginos , kadangi vazinesiu miesto transportu 1 diena tai matyt geriausia bus  pirkti travel card day ane? g.gif  Ar su tuo bilietu yra kokiu nuolaidu ? ir dar, Andriui 12 m tai jam taip pat tokio bilieto reikes? Aciu . Kiek ieskojau tai tik pyniausi nei supratau blush2.gif

as visada travel card arba dar kitaip day rider'i pirkdavau,nuo 10 val zinau nuolaidos jam budavo, kazkur apie 2 svarus maziau kainuodavo, vaikinukui manau kazkokiu isskirtiniu nuolaidu nebus, nes 12 metu, bet perkant kasose galite paklausti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2010 09 09, 18:06)
as visada travel card arba dar kitaip day rider'i pirkdavau,nuo 10 val zinau nuolaidos jam budavo, kazkur apie 2 svarus maziau kainuodavo, vaikinukui manau kazkokiu isskirtiniu nuolaidu nebus, nes 12 metu, bet perkant kasose galite paklausti 4u.gif

Tai cia jau po piko matyt del to bigsmile.gif dar patiksllinti noriu , man reiks pamineti tarkim ketinu pirkti 1-3 zonoms ir tai reikia matyt pasakyti? ir dar... Sis bilietas tinka autobusams? ar ir metro? labai aciu.
Atsakyti
QUOTE(* Pati Ta* @ 2010 09 09, 18:54)
Tai cia jau po piko matyt del to  bigsmile.gif dar patiksllinti noriu , man reiks pamineti  tarkim ketinu pirkti 1-3 zonoms  ir tai reikia matyt pasakyti? ir dar... Sis bilietas tinka  autobusams? ar ir metro? labai aciu.

taip perkant reikia prasyti ar day travel card ar day rider ir kelioms zonoms perkate pvz nuo 1 iki 3.taip sis bilietas tinka ir metro ir autobusams, isskyrus autobusus, kurie vezioja po miesta apzvalgai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2010 09 11, 15:18)
taip perkant reikia prasyti ar day travel card ar day rider ir kelioms zonoms perkate pvz nuo 1 iki 3.taip sis bilietas tinka ir metro ir autobusams, isskyrus autobusus, kurie vezioja po miesta apzvalgai 4u.gif

tai tie dviauksciai taip?
Atsakyti