Laba ryta
Turiu klausimeli gyvenancioms Londone Spalio 8-13 su 3,5m dukryte skrendam i Londona. Gal galetumet patart, kur galima butu apsilankyt su tokio amziaus vaiku? Gal kokiu akciju -atrakciju zinote?
Busiu labai dekinga uz patarimus
Kaip tau šitas viešbutis?
St. Athans Hotel
20-24 Tavistock Place, Bloomsbury, WC1H 9RE London (per booking com)
1 zona, turi keturvieti ir duoda pilnus angliskus pusrycius. Uz 5 d. visiems £ 460
St. Athans Hotel
1 zona, turi keturvieti ir duoda pilnus angliskus pusrycius. Uz 5 d. visiems £ 460
QUOTE(egleb @ 2010 08 23, 10:11)
Laba ryta
Turiu klausimeli gyvenancioms Londone Spalio 8-13 su 3,5m dukryte skrendam i Londona. Gal galetumet patart, kur galima butu apsilankyt su tokio amziaus vaiku? Gal kokiu akciju -atrakciju zinote?
Na nežinau ar pagelbėsiu, bet mažai mergaitei tikrai patiktų pabuvoti Hamleys Toy Shop tai kelių aukštų ( 4 man rodos) parduotuvė. http://www.hamleys.com/
Šiaip aplankyti pakeliui būtų verta ją. Pasigrožėti pačiu London'u tai kas be ko London'o akį. Ir šiaip daug visko. Jei ką nors norėtumėt paklausti, ar sužinoti. Rašykit.
QUOTE(egleb @ 2010 08 23, 10:11)
Laba ryta
Kaip jau minėjo Hamleys Toys verta aplankyt.
Taip pat V&A Museum of Childhood vertas dėmesio - ypač su vaikais. http://www.vam.ac.uk/moc/
QUOTE(amarile @ 2010 08 23, 12:29)
Kaip tau šitas viešbutis?
St. Athans Hotel
St. Athans Hotel
aciu uz pagalba Sis viesbutukas turi bendra WC, tai jau mums problemele
Issirinkau ir jau uzsisakiau, aciu visoms padejusioms
QUOTE(Maniakė* @ 2010 08 24, 02:00)
Šiaip aplankyti pakeliui būtų verta ją. Pasigrožėti pačiu London'u tai kas be ko London'o akį. Ir šiaip daug visko. Jei ką nors norėtumėt paklausti, ar sužinoti. Rašykit.
QUOTE(English_tea @ 2010 08 24, 10:23)
Kaip jau minėjo Hamleys Toys verta aplankyt.
Taip pat V&A Museum of Childhood vertas dėmesio - ypač su vaikais. http://www.vam.ac.uk/moc/
Laaabai aciu uz patarimus O spalio men pradzioj dar normaliai veikia tie visi zoosodai?
QUOTE(egleb @ 2010 08 25, 11:36)
Laaabai aciu uz patarimus O spalio men pradzioj dar normaliai veikia tie visi zoosodai?
Del zoosodo ir as turiu klausima, kadangi labai norime ji aplankyti. Turbut geriau yra pirkti bilietus internetu (vien del to, jog nereiks laukti eileje)? Kazi skiriasi kainos perkant internetu ir vietoje? Ir kaip tada su tais voucheriais (perkant internetu)?
QUOTE(neesme6 @ 2010 08 25, 13:09)
Del zoosodo ir as turiu klausima, kadangi labai norime ji aplankyti. Turbut geriau yra pirkti bilietus internetu (vien del to, jog nereiks laukti eileje)? Kazi skiriasi kainos perkant internetu ir vietoje? Ir kaip tada su tais voucheriais (perkant internetu)?
Mes buvom vasarą Zoo, bet eilės tikrai nebuvo. Atėjome iškart prie kasos. Ir aš nerandu temelėje pas jus, ar žinote apie tokius ir gi voucherius kur perki viena bilietą, o antras už dyką.
Papildyta:
Ahh, dabar supratau, jog apie tuos pačius kalbame.
QUOTE(Maniakė* @ 2010 08 25, 14:50)
Mes buvom vasarą Zoo, bet eilės tikrai nebuvo. Atėjome iškart prie kasos. Ir aš nerandu temelėje pas jus, ar žinote apie tokius ir gi voucherius kur perki viena bilietą, o antras už dyką.
Papildyta:
Papildyta:
2 uz 1 kaina. Tik man neaisku, jei bilieta perki internetu, tai reikia pirkti viena bilieta, o atejus prie zoosodo kasos parodyti ta voucheri, travelka ir antra zmogu praleis nemokamai? Gal kam nors teko konkreciai susidurti?
as irgi planuoju naudotis 2 uz 1
Gaila, kad ten dabar nebeliko nuolaidos i London eye...
Del nuolaidu dar pasiziurekit
http://www.discountbritain.net/
mane ten sudomino 20 proc. nuolaida i St Paul katedra, gal ir jus ka nors sau atsirinksite.
Dabar keletas kausimuku del 2 for 1:
-kokius glz bilietus planuojat pirkti, kad gauti tas nuolaidas? Popierini travelcard ar bilietus kokiu nors konkreciu marsrutu?
- ar kiekvienoje glz. stotyje parduoda travelcard? Pvz. man patogiausia butu pirkti is karto atvaziavus su easybusu West Brompton stotyje, bet ar ten juos parduoda
- ar del travelcard reikalinga tureti nuotrauka?
Gaila, kad ten dabar nebeliko nuolaidos i London eye...
Del nuolaidu dar pasiziurekit
http://www.discountbritain.net/
mane ten sudomino 20 proc. nuolaida i St Paul katedra, gal ir jus ka nors sau atsirinksite.
Dabar keletas kausimuku del 2 for 1:
-kokius glz bilietus planuojat pirkti, kad gauti tas nuolaidas? Popierini travelcard ar bilietus kokiu nors konkreciu marsrutu?
- ar kiekvienoje glz. stotyje parduoda travelcard? Pvz. man patogiausia butu pirkti is karto atvaziavus su easybusu West Brompton stotyje, bet ar ten juos parduoda
- ar del travelcard reikalinga tureti nuotrauka?
O pas mane voucheriai iki 2011 kovo galioja ir į London eye turiu.
Papildyta:
Papildyta:
Iš bibliotekos pasiėmiau A.Užkalnio "Anglija:apie tuos žmones ir jų šalį".
Ten ne turistinis vadovas, o šiaip autoriaus pamąstymai apie Angliją iš imigranto pozicijos. Dar visos neperskaičiau, bet gana įdomu Čia toks savotiškas pasiruošimas kelionei
Ten ne turistinis vadovas, o šiaip autoriaus pamąstymai apie Angliją iš imigranto pozicijos. Dar visos neperskaičiau, bet gana įdomu Čia toks savotiškas pasiruošimas kelionei