Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės 3

[quote=Renaya,2010 08 16, 12:59]
[quote==Svaja=,2010 08 16, 12:09]
Sveikos 4u.gif

http://www.london30....p;sort_by=price[/url]
aciukx, cia ir as pora neblogu adresiuku nusiziurejau ax.gif . Aisku, jusu pasirinkto viesbucio dislokacija tikrai gera, tik nepastebejau , ar koks transportas netoli yra, ar tik susisiekimas pestute.
Kaip ieskojot viesbucio - ar pagal vieta, ar pagal kaina, nes man aktualu kaina, tai viesbuciai kazkokie ir gana tolokai nuo centro. Gal kas nuomavote apartamentus trumpam laikotarpiui?
[/quote]
Ziurejau kaina , nes brangiai nesinoretu moket , o sis seip uzkliuvo netycia rolleyes.gif .

Cia vertimas biggrin.gif

Holly House Hotel kompleksas siūlo puikus interneto įrenginius, tokioje vietoje, žinoma, centriniame Londone, vos 5 minutės pėsčiomis nuo Victoria Station Westminster miesto. Mėgaukitės šilta ir pagrindinio apgyvendinimo mažomis kainomis su pusryčiais. Kelios minutės pėsčiomis nuo Buckingham Palace, su lengva prieiga prie viešojo transporto West End, London "Theatreland" Covent Garden ir elegantiškas Kensington ir Chelsea. Penki viešbučiai, partneriai, interjero ir patogumus, ideali situacija grupė, jums bus išnagrinėti visas galimybes, kurias siūlo kapitalo Londone. Holly House Kompleksą sudaro penki viešbučiai, kurie sutampa toje pačioje gatvėje (Holly House, Ivy Guest House, Cedar Guest House, Alexander House Hotel ir priedą), kurių pagrindiniai priėmimas Holly House. Metro Artimiausia stotis Viktorija (Victoria, District ir Circle linijos, taip pat regioninių traukinių), daugiau autobusų nacionalinių ir tarptautinių 5 minutes. Tarp pagrindinių tipo kambariai su bendra vonia ir tualetas nukreipimo pasirinkimui. 10 minučių, Oxford Circus stotyje ir nepamirštamą kelionę iš Oxford Street. Gamtos istorijos muziejus ir Viktorijos ir Alberto South Kensington, jei eisi per kelias minutes galite vaikščioti aplink didžiulį Hyde Park. Apie viešbutį galite mėgautis tradicinių Londonas Pabai į Belgravia srityje rekomenduota: Star Tavern į Belgrave Mews Vakarų ir vadovas Nag dėl Kinnerton gatvėje. Ideali situacija, patirtis negalima praleisti!

Manau normalus susisiekimas 4u.gif

idomiai tie vertimai gaunas tongue.gif
Atsakyti
[quote==Svaja=,2010 08 16, 13:37]
Ziurejau kaina , nes brangiai nesinoretu moket , o sis seip uzkliuvo netycia rolleyes.gif .
Cia vertimas biggrin.gif

Vertinimai visada skiriasi, kiek zmoniu, tiek nuomoniu. O ir ne poilsiauti vaziuojate, tai manau tikrai geras variantas. Mano laikotarpiui nera vietu verysad.gif
Atsakyti
[quote=Renaya,2010 08 16, 13:49]
[quote==Svaja=,2010 08 16, 13:37]
Cia vertimas biggrin.gif

Vertinimai visada skiriasi, kiek zmoniu, tiek nuomoniu. O ir ne poilsiauti vaziuojate, tai manau tikrai geras variantas. Mano laikotarpiui nera vietu verysad.gif
[/quote]
kada jus keliaujat? g.gif
Atsakyti
09.30 iki 10.05
Keliaujam keturiese. Vyresnelis mano yra buves Londone 2 kartus, jei taip galima sakyti, nes buvo 2 dienas pries isskrendant i JAV ir 3 d. Grizes smile.gif
Turim kelis giminaicius, kurie pades "susigaudyti" Londone, bet nakvyne sekasi man sunkiai susirasti. Gal dar nelabai pasiruosus kelionei, uztat ir nepanikuoju lotuliukas.gif
Kiek supratau jus isvykstant anksciau? Ar jau susidarete marsruta? Kur noretumete apsilankyti?
Atsakyti
QUOTE(Renaya @ 2010 08 16, 14:22)
09.30 iki 10.05
Keliaujam keturiese. Vyresnelis mano yra buves Londone 2 kartus, jei taip galima sakyti, nes buvo 2 dienas pries isskrendant i JAV ir 3 d. Grizes  smile.gif
Turim kelis giminaicius, kurie pades "susigaudyti" Londone, bet nakvyne sekasi man sunkiai susirasti. Gal dar nelabai pasiruosus kelionei, uztat ir nepanikuoju lotuliukas.gif
Kiek supratau jus isvykstant anksciau? Ar jau susidarete marsruta? Kur noretumete apsilankyti?

Mes keliaujam 09.22-26 rolleyes.gif

marsruta gaminu rolleyes.gif tiesiog kiek spesim tiek o kita met nuodugniau apziuresim rolleyes.gif

Pirma diena atvyksim apie 16 val ,tai kol isikursim kol ka tada iseisim apziuret aplinkui kas kur ,susirasysim kas kur kada veza o tada 3 dienas jau vyksim pagal plana 4u.gif paskutine diena ir paliekam smulkmem gal pardes aplankysim kelias biggrin.gif
Atsakyti
Labutis mergaites, daug skaitinejau bet rimtai neprisedau nesusidariau sarasiuko ka kada aplankyti Londone ax.gif , zinau kad gal labai nemazai noriu, bet gal kuri netingetu pasidalinti savo keliones planu ax.gif , as turesiu net 5 dienas apziurineti Londona tai laiko kaip ir nemazai, ir vis galvoju ar geriau butu pirkti London pass ar naudotis tais volcesteriais 2uz vieno kaina mat keliausim su drauge...ir gyvensim net 4zonoje tai vazineti teks nemazai smile.gif
Dar gal kuri mamyte galetu pasidalinti patirtimi del miuziklu labai noretusi i koki nulekti, gal kokia nuoroda imestumete blush2.gif , va kiek noru, isanksto aciu uz patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2010 08 16, 23:30)

marsruta gaminu rolleyes.gif  tiesiog kiek spesim tiek o kita met nuodugniau apziuresim rolleyes.gif

Pirma diena atvyksim apie 16 val ,tai kol isikursim kol ka tada iseisim apziuret aplinkui kas kur ,susirasysim kas kur  kada veza  o tada 3 dienas jau vyksim pagal plana 4u.gif paskutine diena ir  paliekam smulkmem  gal pardes aplankysim kelias biggrin.gif

vakarinis londonas yra super, todel ir atvykimo vakara siulau praleist aktyviai, nes isvykimo diena tai galima sakyt visai atsimeta unsure.gif tai nedaug ir liks dieneliu, o londone tikrai yra ka veikti:)
Atsakyti
[quote==Svaja=,2010 08 16, 23:30]

marsruta gaminu rolleyes.gif tiesiog kiek spesim tiek o kita met nuodugniau apziuresim rolleyes.gif

Na naktini Londona ir sopinga lotuliukas.gif ir as itraukus i sarasa. Dar yra norinciu aplankyti akvariuma, o daugiau stengsimes naudotis nemokamomis pramogomis, kaip pirmam kartui manau bus gerai. Noreciau susisukti su mazesniu biudzetu (dar planuoju 2 keliones) ir man net uztektu po Londona pavaikscioti ir juo pasigrozeti, o pasinaudojus s.m info pamatysim tikrai daugiau.
Uz tai visoms ir didelis aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2010 08 17, 12:44)
vakarinis londonas yra super, todel ir atvykimo vakara siulau praleist aktyviai, nes isvykimo diena tai galima sakyt visai atsimeta unsure.gif tai nedaug ir liks dieneliu, o londone tikrai yra ka veikti:)

Tai taip vaiksciosim aisku juk bus labai grazu wub.gif

vyrui sakau, bus tau... parasysiu sms ...patiko negriztu lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj butu man unsure.gif lotuliukas.gif

Ainu dabar su zonom issiaiskint smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Svaja=: 18 rugpjūčio 2010 - 11:55
QUOTE(egi @ 2010 08 17, 07:31)
Labutis mergaites, daug skaitinejau bet rimtai neprisedau nesusidariau sarasiuko ka kada aplankyti Londone ax.gif  , zinau kad gal labai nemazai noriu, bet gal kuri netingetu pasidalinti savo keliones planu ax.gif , as turesiu net 5 dienas apziurineti Londona tai laiko kaip ir nemazai, ir vis galvoju ar geriau butu pirkti London pass ar naudotis tais volcesteriais 2uz vieno kaina mat keliausim su drauge...ir gyvensim net 4zonoje tai vazineti teks nemazai smile.gif
Dar gal kuri mamyte galetu pasidalinti patirtimi del miuziklu labai noretusi i koki nulekti, gal kokia nuoroda imestumete blush2.gif , va kiek noru, isanksto aciu uz patarimus smile.gif

laba,
siaip as dazniausiai miuziklu bilietus perku per lastminute.com. ivairiu pasiulymu yra pagal pageidavimus bei biudzeta.
siaip jei dvejosi tarp skirtingu miuziklu, gali parasyti i AZ (retail cia uzsuku) ir pasakysiu, jei macius, kokia nuomone.
dar yra variantas pirkti bilietus paskutine diena Leicester Square, ten yra daug kioskeliu su skirtingais pasiulymais.

ir del Londono idomybiu, siaip patarciau rasti diena Greenwich aplankyti, jei tik oras grazus. O toliau tai visi sights, parkai (Regent park man vienas graziausiu), jei lyja - daug nemokamu muzieju.
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2010 08 16, 12:09)
Sveikos  4u.gif

Renaya, nepaslaptis, ilgai ieskojau dvejojau  bet radom per London 30.com (cia mergaites i dejo nuoruoda)
http://www.london30....p;sort_by=price

neikeliu normaliai nuoruodos  kazkas kompui tai nukopintas adresas.

kaina man tiko, arti Hide parko ir Viktorijos stoties  ,aisku atsiliepimu visokiu bet svarbu centre,ir kaina nekanda rolleyes.gif manau susisiekimams geras variantas o kad traukiniai pauz... nieko istversim 3 naktis biggrin.gif

Puikus sitas viesbutukas. drinks_cheers.gif Girdejau nemazai teigiamu atsiliepimu. smile.gif Labai gera vieta, visas centras kaip ant delno. thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Renaya @ 2010 08 16, 14:22)
09.30 iki 10.05
Keliaujam keturiese. Vyresnelis mano yra buves Londone 2 kartus, jei taip galima sakyti, nes buvo 2 dienas pries isskrendant i JAV ir 3 d. Grizes  smile.gif

Jei jums reikalingas pigus viesbutis, tai zinau viena pirmoje zonoje thumbup.gif ir labai pigu. biggrin.gif Tiesa, jis tikrai nera prabangus, be to uz lango naktimis uzia traukiniai. biggrin.gif Zodziu, pavadinimas Earl’s Court Gardens Hotel. 4u.gif
Atsakyti
O sakykit mergaites gal zinot?? gal sakau tuose hoteliuose ne vien angliskai kalba ?? jei kalbetu rusiskai man butu super bigsmile.gif blush2.gif vienintele uzsienio kalba kuria puikiai moku lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Svaja=: 21 rugpjūčio 2010 - 18:47