Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės 3

QUOTE(Wim @ 2010 08 03, 10:37)
Ir dar. Gal kas žinot, kokie/kur yra šitie viešbučiai? Norėtųsi paplaukiot Temze, pažiūrėt Big Beną, Tower'į, vaškinių figūrų muziejų.. Būtų gerai, kad apgyvendintų ne kur nors labai toli nuo lankomų objektų.

Premier Inn London Wembley Stadium
Belgrave Hotel
Premier Inn London Hammersmith
Express By Holiday Inn London Limehouse
Premier Inn London Hampstead

Visi šie viešbučiai nėra labai gerose/saugiose Londono vietose, o ir ne taip arti centro, na gal nebent Limehouse ir Hammersmith. Bet turėkite, omenyje, kad į vieną iš jų važiuoja DLR, o į kitą Hamersmith and City linija, kurias savaitgalį dažnai remontuoja, tai gali tekti važinėti su bus raplacement, kuris užtrunka tikrai ilgai. Jau geriau apsistoti brangiau, bet kur nors centre, kad nereiktų važinėti ir visur būtų galima nueiti pėstute, o ir naktį centre galima nebijant pėstute eiti, nes tikrai saugiau, nei kokiam Limehouse.

Šiaip manau, kad pigiau atsietų kelionę organizuoti pačiam, o jei skrydžių kainos per daug didelės, kaip tik mačiau, kad iš Kauno į Paryžių Ryanairas skraidina vos už 170 litų į abi puses.
Papildyta:
Pačiam susiorganizuoti kelionę tikrai nėra labai sunku, pirmiausia reikia tik nusipirkti lėktuvo bilietus, paskui užsisakyti viešbučius ar svečių namus, o tada perskaityti forumo temą - visa tai tikrai įmanoma padaryti per dvi savaites ir netgi dar trumpesnį laiką.
Atsakyti
Kur taip randi? Aš randu pigiausiai po 291. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wim @ 2010 08 03, 13:43)
Kur taip randi? Aš randu pigiausiai po 291. smile.gif

Turbūt pabrangino dėl kažkokių priežasčių, nes penktadienį dar iki 200 buvo, na bet ir 291 yra labai pigu (į Londoną tuo pat metu kainuoja dvigubai (ir net daugiau kai kuriom dienom) brangiau).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo English_tea: 03 rugpjūčio 2010 - 13:05
Ką tik paskaičiau, kad Visa Electron kortelės netinka apmokėjimui. O tai kaip man gaut tinkančią kortelę? Galiu nulėkt į banką ir iškart užsissakyt ir ekstra greituoju būdu gaut ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Wim @ 2010 08 03, 14:19)
Ką tik paskaičiau, kad Visa Electron kortelės netinka apmokėjimui. O tai kaip man gaut tinkančią kortelę? Galiu nulėkt į banką ir iškart užsissakyt ir ekstra greituoju būdu gaut ar kaip?

Dėl skubaus kortelės išdavimo nežinau - pabandykite paskambinti bankui ir paklausti, per kiek laiko padarytų tinkančią (anksčiau būdavo Visa Virtuon, bet, kokia dabar tinka - nežinau ), šiaip paklauskite draugų/giminių gal kas turi tinkančią kortelę (ypač tų, kurie jau skrido su Ryanair) ir galėtų nupirkti bilietus, o Jūs paskui atsiskaitytumėte su tais žmonėmis.
Atsakyti
O su Visa Electron atsiskaitinėt Londone ar Paryžiuje taip pat negalima?
Atsakyti
QUOTE(Wim @ 2010 08 03, 15:47)
O su Visa Electron atsiskaitinėt Londone ar Paryžiuje taip pat negalima?

Nesu tikra, nes lietuviškų kortelių jau kelis metus neturiu. Anksčiau buvo galima atsiskaityti lietuviškomis kortelėmis, dabar irgi turbūt galima, bet gal čia tiksliau pasakytų Jūsų bankas.
Atsakyti
QUOTE(Wim @ 2010 08 03, 14:19)

Jei norite atsiskaityti e-erdvėje, netiks Visa electron, tik kreditinės kortelės arba Virtuon. Parduotuvėse atsiskaitysite be problemų. Skubiai išsiimti galite Virtuon. Jos tinak tik atsiskaitymams internetu.
Atsakyti
sveikos , mes rugseji ruosiames keliauti su sunumi ,bilietukus turim tai planuojam toliau bigsmile.gif pas mane taip pat visa elektron buvo bet pasidariau Visa klasik(eurais) padare per 5 dienas,dar ir draudimas yra ir man ir vaikui jei isvyksime i kelione ir ten nutiktu nelaime.emiau be kredito tai mokejau 50lt.

O dabar renkames viesbutuka turim pora uz prieinama kaina gal kas buvote juose??

Queen hotel

cia

ir

Norfolk house

cia

seip atrodo neblogi , juk praktiskai permiegoti pareisim rolleyes.gif

ir dabar susipyniau su tom pravaziavimo kortelem wacko.gif ka geriau imti?? busim su su vaiku 12m 4 dienas g.gif Patarkit mergaites prasau labai aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Svaja=: 05 rugpjūčio 2010 - 10:10
Man tai pagrindiniai kriterijai, renkantis viesbuti, yra kaina ir kad butu kuo arciau centro. biggrin.gif thumbup.gif Taigi, siu dvieju nesirinkciau, nors tikrai grazus, o ir kaina pakankamai nedidele. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(neesme6 @ 2010 08 06, 12:09)
Man tai pagrindiniai kriterijai, renkantis viesbuti, yra kaina ir kad butu kuo arciau centro. biggrin.gif  thumbup.gif  Taigi, siu dvieju nesirinkciau, nors tikrai grazus, o ir kaina pakankamai nedidele.  bigsmile.gif

Nu nieko turim kojas jaunas stiprias smile.gif pavaikstinesim.Queen nera taip toli nuo izimiu vietu . aisku dar paieskosim gal rasim artima centrui varianta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Svaja=: 06 rugpjūčio 2010 - 12:57
QUOTE(=Svaja= @ 2010 08 06, 11:46)
Nu nieko turim kojas jaunas stiprias  smile.gif  pavaikstinesim.Queen nera taip toli nuo izimiu vietu . aisku dar paieskosim gal rasim artima centrui varianta.

Gal geriau dar paieskokit unsure.gif
Atsakyti