Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės 3

QUOTE(neesme @ 2010 06 20, 19:58)
Sveikos.  drinks_cheers.gif Gal zinote, kuriuo metu vasara ar rudeni Londone buna seilai? smile.gif

Vasaros išpardavimai prasideda apie birželio 20 (t.y. antroje birželio pusėje), bet kiekviena parduotuvė išpardavimus pradeda vis kitu laiku (kažkur savaitę prieš/po birželio 20).

Žiemos išpardavimai oficialiai prasideda Boxing Day (Gruodžio 26), bet daug parduotuvių išpardavimus pradeda likus kažkur savaitei iki Kalėdų.
Atsakyti
sveiki, gal zinote kur londone rugpjuti galima apsistoti pigaiusiai (mazdaug uz 5-10 svaru). kalbu ne apie pavienius kambarius, o apie gal kokius nors nakvynes namus ar pan.
Atsakyti
[quote=English_tea,2010 06 21, 10:21]
Vasaros išpardavimai prasideda apie birželio 20 (t.y. antroje birželio pusėje), bet kiekviena parduotuvė išpardavimus pradeda vis kitu laiku (kažkur savaitę prieš/po birželio 20).

uoj tai gerai..nors neplanuoju apsipirkinėt, bet gal netyčia batus kokius užmatysiu, nes jau verkiant reikia 4u.gif
Atsakyti
Labas, geriausia tokiu atveju hosteli rinktis. Esu nakvojusi hostelyje Rygoje, 6iavieciame kambaryje, na tai tuo metu pasiseke, 'sugyventiniai' ramus, netriuksmingi pasirode. O draugei teko nakvot tokiam kambary kur sake baisu ir ka palikt buvo iseinant..

Londone yra hosteliu sarasas pvz. cia:
http://www.hostelworld.com/

http://www.hostelboo...england/london/

http://www.hostellondon.com/

Kaina parai atseit raso nuo 4.95 svaru, bet dazniausiai, kiek ziuriu, vidurkis apie 10 svaru.

Na pasitikrink, gal ir pigiau rasi wink.gif
Atsakyti
O rugpjucio - rugsejo menesiais jokiu ispardavimu nebuna? doh.gif Planuojam panasiu metu vaziuot i UK. thumbup.gif
Atsakyti
mes rugsejo gale vaziuojam, noriu savo merginas apipirkt ax.gif
bet jauciu kas su ispardavimais bus snipstas g.gif
Atsakyti
Sveiki visi! drinks_cheers.gif Turiu klausima- vaziuojame i Londona 4dienoms. Busime tik pirmoje zonoje. Mastau, ar verta man pirkti Oyster kortele, jei vazinesime daug? g.gif Ar geriau nesukti galvos ir pirkti day travelcard, nors jis ir kainuoja nemazai? doh.gif (kaip suprantu, ne piko metu £5.60)
Atsakyti
QUOTE(neesme @ 2010 07 08, 11:43)
Sveiki visi!  drinks_cheers.gif Turiu klausima- vaziuojame i Londona 4dienoms. Busime tik pirmoje zonoje. Mastau, ar verta man pirkti Oyster kortele, jei vazinesime daug?  g.gif  Ar geriau nesukti galvos ir pirkti day travelcard, nors jis ir kainuoja nemazai?  doh.gif (kaip suprantu, ne piko metu £5.60)

Day travel cardo be oysterio nenusipirksit. Nuo praeitu metu man atrodo padare: perki oysteri ir i ji imusa travel carda. O, paskui isvykstant gali atsiimti tuos 3 svarus su kazkiek uz oysteri.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2010 07 08, 10:21)
Day travel cardo be oysterio nenusipirksit. Nuo praeitu metu man atrodo padare: perki oysteri ir i ji imusa travel carda. O, paskui isvykstant gali atsiimti tuos 3 svarus su kazkiek uz oysteri.

Ajk ohmy.gif blink.gif , nezinojau...
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2010 07 08, 13:00)
Ajk ohmy.gif blink.gif , nezinojau...

Nu rimts: praeita vasara jau nebepardave travelku mano sveciams. Reikejo oysteri pirkti, ir ji naudoti kaip travel card.
O, va, dabar pries savaite atvaziavo dukterecia, irgi negauna travel cardo, viska i oysteri musa.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2010 07 08, 13:05)
Nu rimts: praeita vasara jau  nebepardave travelku mano sveciams. Reikejo oysteri pirkti, ir ji naudoti kaip travel card.
O, va, dabar pries savaite atvaziavo dukterecia, irgi negauna travel cardo, viska i oysteri musa.

Man cia irgi naujiena. blink.gif Siemet kovo menesi sekmingai su travelcardu vazinejau. g.gif
Atsakyti
na va ir as grizau is Londono. Pasinaudojau Jusu patarimais ir isigijau London Pass 2 dienom . Atsipirko 2 kartus. Buvau savaite, tad Londono parkai, centro gatves istyrinetos idealiai. Labai grazus miestas, dvelkiantis didybe ir ilgam pasiliekantis sirdyje.
Atsakyti