Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės 3

QUOTE(=Svaja= @ 2010 06 13, 12:46)
Dekoju 4u.gif

o dabar sakykit , del  bankiniu korteliu klausymas g.gif ,norint  apmokejimus daryt tiek muziejiniu bilietu tiek skrydzio bilietams ar mano  Seb  visa elektron netinka? g.gif  reikia  turbut kazkokios kitokios korteles? aciu 4u.gif

rynairu neatsiskaitysi , star 1 be problemu cia apie lektuvu bilietus, gal grynus vezkites? nes kaip paskaiciuos uz paslaugeles lotuliukas.gif
Atsakyti
Berinkdama info kelionei radau labai graziu naktinio Londono nuotrauku smile.gif

Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 06 14, 09:26)
kad tikti, tai tiks..tik man klausimas, koks konvertavimo mokestis tada bus?

Atsiskaitinejant kortele mokescio nera. Tik gryninant.
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif Perzvelgiau visas temas, bet domina atsakymai konkreciai situacijai. Lauksiu atsakymu smile.gif
Situacija tokia, kad rupjucio 14 isskrendu i Londona 3 dienom smile.gif Gyvensiu pas drauge 4 zonoj. Uz buta moket nereikes. Kiek man mazdaug reiketu pragyvenimui? maistui, transportui ir keluems muziejams? Valgyt nesiruosiu restoranuose smile.gif

Ir kitas klausimas, tai vaziuoju ten apsipirkti. Kada buna nuolaidos vasaros sezonui? ir kiek man reiketu paimti pinigeliu rubams? Ruosiuosi pirkti pigius (Primarkt).. bet daug smile.gif visa bagaza biggrin.gif blush2.gif prasau, nemetyti akmenu i mano darza, zinau, kad negalite pasakyti tikslios sumos, bet bent jau apytiksliai ~, kad galeciau orientuotis? smile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maskyte @ 2010 06 16, 21:58)
Sveikos mamytes smile.gif Perzvelgiau visas temas, bet domina atsakymai konkreciai situacijai. Lauksiu atsakymu smile.gif
Situacija tokia, kad rupjucio 14 isskrendu i Londona 3 dienom smile.gif Gyvensiu pas drauge 4 zonoj. Uz buta moket nereikes. Kiek man mazdaug reiketu pragyvenimui? maistui, transportui ir keluems muziejams? Valgyt nesiruosiu restoranuose smile.gif

Ir kitas klausimas, tai vaziuoju ten apsipirkti. Kada buna nuolaidos vasaros sezonui? ir kiek man reiketu paimti pinigeliu rubams? Ruosiuosi pirkti pigius (Primarkt).. bet daug smile.gif visa bagaza biggrin.gif  blush2.gif  prasau, nemetyti akmenu i mano darza, zinau, kad negalite pasakyti tikslios sumos, bet bent jau apytiksliai ~, kad galeciau orientuotis? smile.gif  doh.gif

visų pirma tai Primarke nebūna nuolaidų, ryšium su tuo, kad tai yra ir taip pigi parduotuve.
antra, išpardavimai būna liepos pabaigoje, bet kasmet, parduotuvės jos paankstina. Dabar, jau kelios parduotuvės pradėjo išpardavimus, bet, man dar norisi tikėti, kad tai ne sezoninis išpardavimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maskyte @ 2010 06 16, 21:58)

Ir kitas klausimas, tai vaziuoju ten apsipirkti. Kada buna nuolaidos vasaros sezonui? ir kiek man reiketu paimti pinigeliu rubams? Ruosiuosi pirkti pigius (Primarkt).. bet daug smile.gif visa bagaza biggrin.gif  blush2.gif  prasau, nemetyti akmenu i mano darza, zinau, kad negalite pasakyti tikslios sumos, bet bent jau apytiksliai ~, kad galeciau orientuotis? smile.gif  doh.gif

Aš per Jonines lekiu trim dienom..galiu pasakyt, kad susidūriau su ta pačia situacija, nes niekaip nesusiskaičiuoju, kiek tų man pingiėlių reikės..o aš neketinu apsipirkinėti, ir tai nežinau, kiek finansų reiks doh.gif na galvos skausmas..
o šiaip tai muziejų daug nemokamų, pasiskaitykit dar apie tuos vaučerius, su kuriais 2 bilietai už 1 kainą..maistas kiek žinau, šiek tiek brangesnis nei psa mus (bet nu ir pas mus kainos akis bado), transportas tikrai brangus..o pasipirkimui kiekvienas savaip išleidžia..
taip kad sumos nemanau, kad kas pasakys 4u.gif

iš mano atsakymo naudos 0 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 06 17, 09:43)
maistas kiek žinau, šiek tiek brangesnis nei psa mus

Na aš sakyčiau atvirkščiai g.gif ...maistas ten pigesnis nei pas mus ax.gif O transportas tai brangus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Treja: 17 birželio 2010 - 08:50
QUOTE(Treja @ 2010 06 17, 09:47)
Na aš sakyčiau atvirkščiai g.gif ...maistas ten  pigesnis nei pas mus ax.gif O transportas tai brangus  unsure.gif 

o man kaip tik visi sako, kad ten brangiau:)
na nebuvau, nežinau..kaip sakant, nuvažiuosiu ir pati pamatysiu:)

taip kad, tikiuosi, jog jūs teisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 06 17, 11:24)
na nebuvau, nežinau..kaip sakant, nuvažiuosiu ir pati pamatysiu:)

taip kad, tikiuosi, jog jūs teisi  4u.gif

Mano brolis ten jau šešerius metus gyvena, taip kad šaltinį turiu patikimą biggrin.gif Be to pati buvau ir mačiau kainas mirksiukas.gif Vaisiai, daržovės, duonos, pieno produktai tikrai pigiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Treja: 17 birželio 2010 - 10:51
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 06 17, 09:24)

Ziurint ka pirksit biggrin.gif
http://www.mysuperma...owSwitchSMBar=3
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 06 17, 08:43)
Aš per Jonines lekiu trim dienom..galiu pasakyt, kad susidūriau su ta pačia situacija, nes niekaip nesusiskaičiuoju, kiek tų man pingiėlių reikės..o aš neketinu apsipirkinėti, ir tai nežinau, kiek finansų reiks  doh.gif  na galvos skausmas..
o šiaip tai muziejų daug nemokamų, pasiskaitykit dar apie tuos vaučerius, su kuriais 2 bilietai už 1 kainą..maistas kiek žinau, šiek tiek brangesnis nei psa mus (bet nu ir pas mus kainos akis bado), transportas tikrai brangus..o pasipirkimui kiekvienas savaip išleidžia..
taip kad sumos nemanau, kad kas pasakys  4u.gif

iš mano atsakymo naudos 0  biggrin.gif

Gal galima kokia nuoroda apie tuos vaucerius, cia vis kalbat, kalbat...o kurioj temoj smulkios info ieskot? blush2.gif

O del maisto kainu, man irgi toks vaizdas, kad maistas pigesnis...buvau pries koki menesi Londone...aisku kavinese brangu, bet pvz namie issivirt desreliu ar issikept kokios kiausinienes tikrai nebus brangu
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2010 06 17, 13:46)
Gal galima kokia nuoroda apie tuos vaucerius, cia vis kalbat, kalbat...o kurioj temoj smulkios info ieskot?  blush2.gif

O del maisto kainu, man irgi toks vaizdas, kad maistas pigesnis...buvau pries koki menesi Londone...aisku kavinese brangu, bet pvz namie issivirt desreliu ar issikept kokios kiausinienes tikrai nebus brangu

Keletas puslapių atgal toj pačioj temoj buvo kalbėta (gal kokia 30 psl, kai laiko turėsit, permeskit akim) smile.gif 4u.gif

Štai viena nuoroda:
http://www.daysoutgu...for1london.aspx

tikiuosi, kad pravers:)

Atsakyti