QUOTE(maskyte @ 2010 06 16, 21:58)
Sveikos mamytes
Perzvelgiau visas temas, bet domina atsakymai konkreciai situacijai. Lauksiu atsakymu
Situacija tokia, kad rupjucio 14 isskrendu i Londona 3 dienom
Gyvensiu pas drauge 4 zonoj. Uz buta moket nereikes. Kiek man mazdaug reiketu pragyvenimui? maistui, transportui ir keluems muziejams? Valgyt nesiruosiu restoranuose
Ir kitas klausimas, tai vaziuoju ten apsipirkti. Kada buna nuolaidos vasaros sezonui? ir kiek man reiketu paimti pinigeliu rubams? Ruosiuosi pirkti pigius (Primarkt).. bet daug
visa bagaza
prasau, nemetyti akmenu i mano darza, zinau, kad negalite pasakyti tikslios sumos, bet bent jau apytiksliai ~, kad galeciau orientuotis?
Aš per Jonines lekiu trim dienom..galiu pasakyt, kad susidūriau su ta pačia situacija, nes niekaip nesusiskaičiuoju, kiek tų man pingiėlių reikės..o aš neketinu apsipirkinėti, ir tai nežinau, kiek finansų reiks
na galvos skausmas..
o šiaip tai muziejų daug nemokamų, pasiskaitykit dar apie tuos vaučerius, su kuriais 2 bilietai už 1 kainą..maistas kiek žinau, šiek tiek brangesnis nei psa mus (bet nu ir pas mus kainos akis bado), transportas tikrai brangus..o pasipirkimui kiekvienas savaip išleidžia..
taip kad sumos nemanau, kad kas pasakys
iš mano atsakymo naudos 0