Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės 3

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 06 08, 10:09)
mergaitės, skaitinėjausi jūsų temą..bet gal praleidau kažką..

kaip su tais voucher'iais? norint pasinaudoti viena nuolaida, reikia turėti tos pačios dienos du traukinio bilietus ar kaip? susimaišiau  4u.gif

mes turejom savaitei laiko pirktus travel cards vazineti metro (jie pirkti turi buti gelezinkelio stoty- ir tureti ta national rail logotipo zenkliuka kur nors shone

user posted image

tai mes susispausdinom visus noretus vaucherius ir su musu bilietais (galiojanciais savaite) visa savaite naudojomes tais vaucheriais. o kazkaip ar uztenka vieno bilieto ar reik dvieju nelabai net susimasciau, net neatsimenu ar prashe rodyti du bilietus ar viena...
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 06 08, 10:19)
mes turejom savaitei laiko pirktus travel cards vazineti metro (jie pirkti turi buti gelezinkelio stoty- ir tureti ta national rail logotipo zenkliuka kur nors shone

tai mes susispausdinom visus noretus vaucherius ir su musu bilietais (galiojanciais savaite) visa savaite naudojomes tais vaucheriais.  o kazkaip ar uztenka vieno bilieto ar reik dvieju nelabai net susimasciau, net neatsimenu ar prashe rodyti du bilietus ar viena...

šit kaip.. 4u.gif na reiks bandyt prasisukti:) aišku, per tris dienas labai ten daug ko nepamatysim, net nors šiokia tokia nuolaida bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 06 08, 11:00)
šit kaip.. 4u.gif  na reiks bandyt prasisukti:) aišku, per tris dienas labai ten daug ko nepamatysim, net nors šiokia tokia nuolaida bus smile.gif

na su ju kainom tai tie vaucheriai labai praverte thumbup.gif
bent jau i Toweri, i Madam Tussaud, i London eye ir pan bilieta tikrai brangus- tai kai eini 2 for 1 ne taip skausmingai nukencia pinigine blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 06 08, 11:04)
na su ju kainom tai tie vaucheriai labai praverte thumbup.gif
bent jau i Toweri, i Madam Tussaud, i London eye ir pan bilieta tikrai brangus- tai kai eini 2 for 1 ne taip skausmingai nukencia pinigine  blush2.gif

o tai vaucherį reikia atsiprintinti vieną, ar abiem žmonėm atkirai geriau.

Pas mane jau krūvelė jų prištabeliuota..kaip sakant, atsarga gėdos nedaro, tai nepakenks jei daugiau atsiprintinus būsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 06 08, 13:36)
o tai vaucherį reikia atsiprintinti vieną, ar abiem žmonėm atkirai geriau.

Pas mane jau krūvelė jų prištabeliuota..kaip sakant, atsarga gėdos nedaro, tai nepakenks jei daugiau atsiprintinus būsiu  smile.gif

po viena uztenka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 06 04, 17:34)
Londone siuo metu vyksta (jei teisingai supratau) projektas drambliu gelbejimui, kuriam dalyvauja gausybe meniniku ir Londonas nusetas drambliukais - ju is viaso ar ne 240 - visokiu visokiausiu- net is Svarovskiu biggrin.gif

Grazios nuotraukeles smile.gif

Apie tuos drambliukus as vis planuoju parasyti, bet taip ir neprisiruosiau. Ju Londone yra 258. Yra zemelapis kur juos rasti galima, neblogas laiko praleidimo budas, ir Londona kartu geriau pazisti smile.gif as jau 161 drambliuka sumedziojusi esu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2010 06 10, 16:28)
Yra zemelapis kur juos rasti galima

Kur rasti ta zemelapi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2010 06 10, 19:36)
Kur rasti ta zemelapi? rolleyes.gif

Tourist Information centruose arba yra kelios specialiai tiems drambliams skirtos parduotuves : viena Regent Street, Kita Oxford street (Selfridges parduotuveje) ir Greenwich Market.

Tie drambliukai tik iki birzelio 20 bus mieste, paskui savaitei juos i viena vieta suves, o liepos 3 parduos smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
planuoju kelione i londona su suneliu 12m keturiom dienom rugpjuti 4u.gif

skaitau tema saziningai nuo pirmo psl biggrin.gif as tik pastrigau su tais bilietais transporto blink.gif doh.gif bet isssiaiskinsiu. (itariu yra kazkoks biletas skirtas visoms transporto priemonems su ratais apart taxi)? o kadangi esu su vaiku tai ir jam bilieto reikia matomai?

Na , laiko dar turiu tai paklausinesiu jusu jei kas neaisku bus smile.gif seip abiem mums bus pirma karta tolima kelione tai oj kaip neramu...gal nepaklysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2010 06 12, 19:12)
o kadangi esu su vaiku tai ir jam bilieto reikia matomai?

taip, 12-ameciui jau reikes bilieto.
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2010 06 12, 22:23)
taip, 12-ameciui jau reikes bilieto.

Dekoju 4u.gif

o dabar sakykit , del bankiniu korteliu klausymas g.gif ,norint apmokejimus daryt tiek muziejiniu bilietu tiek skrydzio bilietams ar mano Seb visa elektron netinka? g.gif reikia turbut kazkokios kitokios korteles? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2010 06 13, 13:46)
Dekoju 4u.gif

o dabar sakykit , del  bankiniu korteliu klausymas g.gif ,norint  apmokejimus daryt tiek muziejiniu bilietu tiek skrydzio bilietams ar mano  Seb  visa elektron netinka? g.gif  reikia  turbut kazkokios kitokios korteles? aciu 4u.gif

kad tikti, tai tiks..tik man klausimas, koks konvertavimo mokestis tada bus?
Atsakyti