Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės 3

QUOTE(mmuliukas @ 2009 05 28, 11:46)
geras,paciam londone?kurioje zonoje gyveni?
tai pati eini i klubus?

3 zonoj gyvenu, o į klubus labai dažnai nevaikštau, bet kartais nueinu su draugais, nes labiau mėgstu pub'uose pasėdėt.
Atsakyti
QUOTE(English_tea @ 2009 05 28, 13:08)
3 zonoj gyvenu, o į klubus labai dažnai nevaikštau, bet kartais nueinu su draugais, nes labiau mėgstu pub'uose pasėdėt.

kas tas pubas?ten ramiau?
Atsakyti
QUOTE(mmuliukas @ 2009 05 28, 13:09)
kas tas pubas?ten ramiau?

Pub'as lietuviškai būtų baras/aludė. O ramiau ne visada, dažnai netgi triukšmingiau negu klube, nes labai daug žmonių ir visi kalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo English_tea: 28 gegužės 2009 - 12:12
QUOTE(zmonele @ 2009 05 27, 21:14)
As birzeli skrisiu i Londona. Norejau pasidometi... Sako, kad parduotuves, esancios toliau nuo centro yra pigesnes. Pvz.: kad ir ta pati Next parduotuve vienoj gatvej brangesne, kitoj pigesne.

Pirma kart girdziu mastau.gif NEXT kainos yra visur vienodos ar 1 zonoj bus parda ar 6 zonoj rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2009 05 29, 09:50)
Aš tai esu girdėjusi, kad atokesnėse parduotuvėse labiau nukainotų daiktų galima rasti smile.gif Bet čia VBS...

Londone visur daug zmoniu gyvena ir apsipirkinet eina biggrin.gif .
Atsakyti
as butu sunku susirasti koki kambary issinuomoti londone?kokios kainos?
Atsakyti
Kaip dabar Londone oras? (skrendu uz savaites ax.gif )
Ar pasiimti vasariska suknyte, ar dar nelabai be rankoviu nuogom kojom pavaiksciosi??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmuliukas @ 2009 05 29, 19:03)
o kaip tau gerai,manau kad geras yra oras
man dabar nebeiseis skristi  unsure.gif

Oras labai permainingas, pvz., vakar buvo šaltoka, o šiandien jau 24 laipsniai šilumos, taip, kad geriau pati pasek prognozes arba įsidėk įvairių rūbų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo English_tea: 29 gegužės 2009 - 18:09
QUOTE(English_tea @ 2009 05 29, 19:09)
Oras labai permainingas, pvz., vakar buvo šaltoka, o šiandien jau 24 laipsniai šilumos, taip, kad geriau pati pasek prognozes arba įsidėk įvairių rūbų.

kaip ir lietuvoje diena geras oras vakare jau vejas pakiles unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mmuliukas @ 2009 05 29, 16:41)
as butu sunku susirasti koki kambary issinuomoti londone?kokios kainos?

Ilgam ar trumpam laikui susirast? Kainos labai įvairios, priklauso nuo zonos ir rajono, gali kainuoti savaitei £70, o gali ir £200
Atsakyti
QUOTE(English_tea @ 2009 05 29, 20:24)
Ilgam ar trumpam laikui susirast? Kainos labai įvairios, priklauso nuo zonos ir rajono, gali kainuoti savaitei £70, o gali ir £200

man reiktu ir gida issinuomoti smile.gif
ne su kalba sunku butu,vienai vaziuoti per daug drasu butu,buvau londone karta bet nespejau apziureti normaliai,tai del to noriu sugristi ir pasibuti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmuliukas: 29 gegužės 2009 - 19:28
ar verta eiti i tower of london?idomu ten viduj? 4u.gif
Atsakyti