Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės 3

QUOTE(Kuzia @ 2010 01 07, 14:51)
O man nepatiko cool.gif .

kodel nepatiko? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2010 01 07, 23:43)
Buvot Natural History muziejuje?
Man jis dar labiau patiko nei The National British.Šiaip zoo nerealus man.Matyt eisiu vėl,kai skrisiu į Londoną.  wub.gif Aš neįsivaizduočiau,kaip ten reiktų per 7dienas apsisukt... doh.gif Man 24 mažai buvo  doh.gif  lotuliukas.gif  Šiais metais matyt būsiu dar ilgiau...

Buvom. Puikus muziejus ir kas svarbiausia - NEMOKAMAS! thumbup.gif Siaip, mastom apie Science museum ir tuo paciu jame nueit i 3D kina. smile.gif (seanso kaina lyg 8 svarai) Kaip manot, verta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rojuke @ 2010 01 07, 18:33)
Labas,

Planuoju vasara skristi. Paskutini karta buvau pries du metus. Tik nezinau ar yra dabar tiesioginiai reisai i Londona is Vilniaus. Zinau, kad jie buvo nuimti. Is kur geriausia skristi dabar?? Ryga, Kaunas??

Aciu smile.gif

QUOTE(Treja @ 2010 01 07, 18:39)
Yra dabar vėl iš Vilniaus 4u.gif Į Stanstedą tai tikrai, gal ir į kitus aerouostus yra smile.gif 

Taip pat yra ir i Gatwick oro uosta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neesme @ 2010 01 08, 16:45)
Buvom. Puikus muziejus ir kas svarbiausia - NEMOKAMAS!  thumbup.gif Siaip, mastom apie Science museum ir tuo paciu jame nueit i 3D kina. smile.gif (seanso kaina lyg 8 svarai) Kaip manot, verta?  g.gif

Būtent!Apie Science museum ir 3D negaliu nieko pasakyt,nes planuoju ten keliaut tik vasarą... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2009 12 07, 20:56)
http://www.discountbritain.net/

Va ka radau.... 20% nuolaidos i muziejus, kavines ir pan. Tereikia susirasti kokia vieta domina ir atsiprintinti kupona. Ketvirtadieni isbandysiu ju veiksminguma smile.gif nes ruosiames truputi papramogauti centre smile.gif

Ar pasinaudojote? Ar galioja nuolaidos bet kuriai dienai?
Atsakyti
noriu paklausti del tu bilietu - 2 uz 1 kaina, kai perki bilietus i traukini http://www.daysoutguide.co.uk/
Kokiu budu tai veikia? Perkant tarkim i madam tiuso muzieju pagal situos vaucerius, palieki savo traukiniu bilietus, ar su tais paciais traukiniu bilietais gali eiti ir i kita lankytina objekta?
Atsakyti
As irgi noreciau pasinaudoti sia nuolaida, bet nelabai suprantu kaip kas veikia ir isvis, kaip atsispausdinti tas nuolaidas... sad.gif
Atsakyti
Atsispausdinau Voucherius i Madame Tussauds, dabar beliko suprast kaip jais pasinaudot. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neesme @ 2010 01 11, 18:36)
Atsispausdinau Voucherius i  Madame Tussauds, dabar beliko suprast kaip jais pasinaudot.  lotuliukas.gif

as atsispausdinau i Madam, i Dungeon, i St.Paulo katedra, bet nesuprantu tik vieno - ar einant kiekviename reikes parodyti ir palikti pirktus bilietus i traukini? O del traukinio bilietu: kazkas is mamu patare, ir as planuoju pasinaudoti patarimu - nusipirkti pigiausius artmiausioje stotyje:) tik va klausimas - kiek ju reikes pirkti?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinfa @ 2010 01 11, 19:50)
as atsispausdinau i Madam, i Dungeon, i St.Paulo katedra, bet nesuprantu tik vieno - ar einant kiekviename reikes parodyti ir palikti pirktus bilietus i traukini? O del traukinio bilietu: kazkas is mamu patare, ir as planuoju pasinaudoti patarimu - nusipirkti pigiausius artmiausioje stotyje:) tik va klausimas - kiek ju reikes pirkti?smile.gif

pirkti bilietuku tiek, kiek zmoniu eis su tais kuponiukais. mes ejom 4, turejom 4 bilietus, bet tik 1 kupona, tai nuolaida gavom tik 2 zmonems (mes ėjom Grenviče į observatorijos renginį, kur vienas moka pilną kainą, antras nemokamai). tad patarčiau geriau jau daugiau tų kuponų atsispausdinti. O traikinio bilietų niekas nepaima 4u.gif

Mergaitės į Madame Tussauds eikit vakare, nuo 17 val, tai bilietukai kainuos tik 12.77 sv. thumbup.gif muziejus dirba iki 19.30, laiko tikrai pakaks mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal netycia apsilankys mamyte gyvenanti Londone, idomu, ar daug siuo metu ten sniego? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2010 01 11, 21:22)
pirkti bilietuku tiek, kiek zmoniu eis su tais kuponiukais. mes ejom 4, turejom 4 bilietus, bet tik 1 kupona, tai nuolaida gavom tik 2 zmonems (mes ėjom Grenviče į observatorijos renginį, kur vienas moka pilną kainą, antras nemokamai). tad patarčiau geriau jau daugiau tų kuponų atsispausdinti. O traikinio bilietų niekas nepaima  4u.gif

Mergaitės į Madame Tussauds  eikit vakare, nuo 17 val, tai bilietukai kainuos  tik 12.77 sv.  thumbup.gif muziejus dirba iki 19.30, laiko tikrai pakaks  mirksiukas.gif

Tikrai labai aciu uz naudinga informacija. wink.gif O 12.77 sv. jau su 50 proc. nuolaida ar dar be? smile.gif
Atsakyti