Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės 3

QUOTE(Sinfa @ 2009 12 17, 09:11)
labas rytas, merginos  smile.gif

gavau informacija is vienos kelioniu agenturos, kad vaziuojant i londona, reikia  tureti skiepu pasa ir kad ypac paplitusios ligos tuose krastuose yra tymai, raudoniuke ir kiaulyte. ypac tai svarbu vaikams. ar teko susidurti su tuom?

užvakar grįžom iš Londono su MB ir 9 metų dukryte, jokių skiepų pasų nereikėjo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinfa @ 2009 12 17, 08:11)
labas rytas, merginos  smile.gif

gavau informacija is vienos kelioniu agenturos, kad vaziuojant i londona, reikia  tureti skiepu pasa ir kad ypac paplitusios ligos tuose krastuose yra tymai, raudoniuke ir kiaulyte. ypac tai svarbu vaikams. ar teko susidurti su tuom?

uoj ne,nieko nereik ten.Kažkaip prabuvau geras 3sav. ale nei tymais,nei raudoniuke neapsirgau.Išvis,iš dokumentų turėjau tik ID kortelę
Atsakyti
Labas. Toks klausimas iškilo man. Apie 24 val žadu būt sausio 9 naktį iš šeštadienio į sekmadienį pirmąkart Londone. Ir norėčiau turiningai pasibastyt iki 6 ryto. 10 val iš Heatrow planuoju išskrist. Gal ką rekomenduosit?
Atsakyti
Mes irgi pirkom bilietus vasario 17 dienai. biggrin.gif Busim pilnas 7 dieneles. thumbup.gif Dabar mastom, kokius gerus muziejus verta butu aplankyti. g.gif Planuojam nueit i Madam Tiuso ir reikia dar vieno labai labai gero. biggrin.gif Gal galit ka nors pasiulyt?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neesme @ 2010 01 06, 15:35)
Planuojam nueit i Madam Tiuso ir reikia dar vieno labai labai gero. biggrin.gif Gal galit ka nors pasiulyt??  blush2.gif

Mes buvom national british museum. Patiko bigsmile.gif Bet siaip ten visai dienai reikia eiti, nes labai jau didelis unsure.gif
Prabuvom ten visa diena beveik ir tai dar labai daug ko nespejom apziureti.. verysad.gif
Atsakyti
Aciu uz patarima, bet buvom mes jau jame. smile.gif Man irgi ziauriai patiko, visiem rekomenduoju aplankyt. bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neesme: 06 sausio 2010 - 21:12
QUOTE(neesme @ 2010 01 06, 22:09)
Aciu uz patarima, bet buvom mes jau jame. smile.gif Man irgi ziauriai patiko, visiem rekomenduoju aplankyt.  bigsmile.gif  thumbup.gif

nera uz ka 4u.gif Bet muziejus isties labai labai geras thumbup.gif
Atsakyti
Teko girdet apie Londone esanti Imax Cinema (Science muziejuje). smile.gif Gal kas nors zinote, kokia vieno seanso kaina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lelelyte @ 2010 01 06, 20:57)
nera uz ka  4u.gif Bet muziejus isties labai labai geras  thumbup.gif

O man nepatiko cool.gif .
Atsakyti
Labas,

Planuoju vasara skristi. Paskutini karta buvau pries du metus. Tik nezinau ar yra dabar tiesioginiai reisai i Londona is Vilniaus. Zinau, kad jie buvo nuimti. Is kur geriausia skristi dabar?? Ryga, Kaunas??

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rojuke @ 2010 01 07, 20:33)
Planuoju vasara skristi. Paskutini karta buvau pries du metus. Tik nezinau ar yra dabar tiesioginiai reisai i Londona is Vilniaus. Zinau, kad jie buvo nuimti. Is kur geriausia skristi dabar?? Ryga, Kaunas??

Yra dabar vėl iš Vilniaus 4u.gif Į Stanstedą tai tikrai, gal ir į kitus aerouostus yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neesme @ 2010 01 06, 14:35)
Mes irgi pirkom bilietus vasario 17 dienai. biggrin.gif Busim pilnas 7 dieneles.  thumbup.gif Dabar mastom, kokius gerus muziejus verta butu aplankyti.  g.gif Planuojam nueit i Madam Tiuso ir reikia dar vieno labai labai gero. biggrin.gif Gal galit ka nors pasiulyt??   blush2.gif

Buvot Natural History muziejuje?
Man jis dar labiau patiko nei The National British.Šiaip zoo nerealus man.Matyt eisiu vėl,kai skrisiu į Londoną. wub.gif Aš neįsivaizduočiau,kaip ten reiktų per 7dienas apsisukt... doh.gif Man 24 mažai buvo doh.gif lotuliukas.gif Šiais metais matyt būsiu dar ilgiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruta1992: 07 sausio 2010 - 22:44