Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės 3

QUOTE(Makalius @ 2009 11 09, 14:01)
Aš irgi mačiau tą muziejų, bet ar verta mokėti 80 lt už įėjimą? mastau.gif

Aš mokėjau ir nesigailiu smile.gif Buvau 2 kartus rolleyes.gif
Atsakyti
Skrendam šiam savaitgaliui į Londoną pirmąkart. Tik neįsivaizduojam, kiek pasiimti pinigų, nes labai norėjom į Tiuso muziejų, bet kai pasakė, kad kaina 46 svarai, tai kur ten... išlaidaut nesiruošiam, kažką sau, kažką lauktuvių, kažką pamatyt.... norėtumėm į 100 svarų tilpt, bet jaučiu nė pro kur... biggrin.gif
Atsakyti
Labukas, na mes jau iš Londono, tai galiu pasakyti, kad myliu tą miestą nerealiai.
O dėl Tussot, aš pirkau išankstinius bilietus ir žmogui jis kainavo po 12,5svaro prašom čia info
madam : tikrai užteko laiko apžiūrėt, o ir atėjom prieš 17 val, viskas ok buvo, įleido, taip kad gerokai sutaupėm, nes ėjom 3-se
Atsakyti
Kiek žinau, būna bendras bilietas - Tiuso+Londono akis. Kokia kaina?
Atsakyti
o štai čia šis variantas, bet mes nesikėlėm, nes praeitą kartą kilom Londono akim, šį kart į Londoną žvelgėm nuo St. Pauls katedros, vaizdas nerealus
user posted image
user posted image
vaizdas iš skirtingų aukštų

o čia pati katedra, nors negalima fotkinti, bet... blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Jones: 09 lapkričio 2009 - 21:47
QUOTE(B.Jones @ 2009 11 09, 21:42)

wow, koks grožis. ačiū už info. Na, mums, kaip pirmąkart ten keliaujantiems, norisi ant akies. Jaučiu, šįkart pataupysim ir Tiuso atsisakysim. O daugiau, manau, aprodys draugai smile.gif Brangu ten velniškai, kai pagalvojom, jei max leisim sau po 150 svarų, tai į litus net nesinori verst doh.gif
Atsakyti
Na taip, brangu, bet... verta, noriu ten dar ir dar.... wub.gif Mes pirkome LONDON pass 6 dienoms, apismokėjo, nerealiai, vien muziejams būtume išleidę virs 400svarų, plius kelionė per visas zonas dviems, nes dukrytė nemokamai varė, vertė būtų buvusi virš 100svarų.

O čia jau Kalėdomis kvepia wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Jones: 09 lapkričio 2009 - 22:15
Aš taip pat jau iš Londono unsure.gif labai gražus miestas, galiu pasakyti, kad 4 dienų tikrai per mažai, vis neapleidžia mintis, kad nieko nepamačiau blush2.gif noriu vėl atgal blush2.gif beje labai rekomenduoju aplankyti miuziklą, operos fantomas nerealus bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irutėlė: 10 lapkričio 2009 - 09:24
QUOTE(B.Jones @ 2009 11 09, 23:12)
O čia jau Kalėdomis kvepia  wub.gif

Kaip gražu wub.gif Kalėdinis Londonas man labai patinka wub.gif

Kai mes buvom Londone, jau visi šie papuošimai buvo paruošti, bet dar neįjungti verysad.gif Na, bet pasigrožėjom bent jau išpuoštom parduotuvių vitrinom bigsmile.gif
Atsakyti
Turiu toki klausimeli. Siaip Londone esu buvusi ne karta, ir net gyvenusi, taigi kaip turiste dabar vaziuosiu pirma karta smile.gif
Gal kas gali parekomenduoti koki nebrangu viesbuti ar b@b kur gyventi. Ar bent jau patarkite, kurioj Londono puseje ar rajone geriau apsistoti, kad butu saugu, patogu iki metro nusigauti ir pan. nu zodziu kad nebutu koks baisus babaju ar rytu europieciu rajonas.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 11 09, 20:44)
Skrendam šiam savaitgaliui į Londoną pirmąkart. Tik neįsivaizduojam, kiek pasiimti pinigų, nes labai norėjom į Tiuso muziejų, bet kai pasakė, kad kaina 46 svarai, tai kur ten... išlaidaut nesiruošiam, kažką sau, kažką lauktuvių, kažką pamatyt....  norėtumėm į 100 svarų tilpt, bet jaučiu nė pro kur...  biggrin.gif

Jeigu naudosites South West traukiniais ta diena,tai galite pasiimti is stoties knygute, kur yra daug muzieju, iskaitant ir Tiuso, dviem zmonems uz 1 kaina!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kontraversija1: 10 lapkričio 2009 - 21:19
QUOTE(kontraversija1 @ 2009 11 10, 21:18)
Jeigu naudosites South West traukiniais ta diena,tai galite pasiimti is stoties knygute, kur yra daug muzieju, iskaitant ir Tiuso, dviem zmonems uz 1 kaina!

Ačiū, dar svarstome 4u.gif beje, koks ten oras? rašo, kad savaitgalį bus apie 14 laipsnių, tai visai šilta g.gif nes imsim tik rankinį bagažą, tai nesinori prisikraut rūbų.
Atsakyti