Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės 3

Laba vakariuka 4u.gif

Tikriausiai jau buvo toks klausimas užduotas, bet per paiešką neradau nieko senose temose blush2.gif tad jeigu kartosiuosi spyrkit gerokai šiknon bandysiu vėl ieškot, gerai?

Tai va klausimas būtų toks, gal yra keliavusių automobiliu į londoną? Gal turit susiplanavę maršrutą? Kelionės išlaidas susirašę ir t.t.
Atsakyti
Kazkas klause del miuziklu, tai matem abu: vargdienius ir operos fantomas.
man abu labai dideli ispudi paliko... abu verti paziureti...
speju, kad nelabai padejau. bet is tiesu, kiek maciau, tai sie abu thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Rania @ 2009 11 03, 17:19)
Kazkas klause del miuziklu, tai matem abu: vargdienius ir operos fantomas.
man abu labai dideli ispudi paliko... abu verti paziureti...
speju, kad nelabai padejau. bet is tiesu, kiek maciau, tai sie abu  thumbup.gif

Aš klausiau ax.gif Jau turim bilietus į vargdienius thumbup.gif Fantomas liko kitam kartui biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif aš jau grįžau po savo eilinės kelionės į Londoną biggrin.gif pagaliau tai buvo ne turistinė kelionė siekiant kuo daugiau visko pamatyt, o tiesiog atsipalaidavimui ir poilsiui skirtas laikas.

Šiek tiek naujų įspūdžių:

1. Labai labai labai įspūdingas buvo miuziklas "Thriller" Lyrics teatre. Likau sužavėta viskuo: muzika, šokiais, bendravimu su publika, aptarnaujančiu personalu ir pan. Labai smagu, kad į vidų galima nusinešti bare nusipirktų gėrimų (tiesa, tik plastmasiniuose puodeliuose), per pertrauką dar ir ledus pardavinėja thumbup.gif Šiek tiek nustebino tai, kad už rūbinę reikėjo sumokėti 1 svarą (tik po to pastebėjau, kodėl tiek daug visi su striukėm ir paltukais į vidų ėjo) lotuliukas.gif Labai buvo smagu, kai publika tiesiog įsijautus į šou buvo: visi stojasi, šoka ir dainuoja kartu. Ten tiesiog neįmanoma išsėdėti vietoje bigsmile.gif Ir dėl aprangos - tai tikrai visi labai paprastai, bet tvarkingai apsirengę, jokių vakarinių rūbų.

2. Smagus rajonas Camden Town. Vykom ten iš tiesų dėl turgaus, kurio ten tokio kokio tikėjomės, neradom. Bet radom daug įdomių parduotuvių su rūbais, batais, aksesuarais ir pan. Tik gaila, kad tą dieną smarkiai liko, tai nemažą dalį laiko praleidom Starbucks'e su kava ax.gif

3. Labai gražūs Londono parkai rudenį. Nemažai laiko praleidom vaikštinėdami po Kensington ir Hyde parkus. Beje, kai Lietuvoj jau buvo minusinė temperatūra, tai Londone dar buvo apie +15, tad žmonės parkuose sėdi ant žolytės, vaikšto trumpom rankovėm ir apie šaltį visai negalvoja biggrin.gif Beje, pirmą vakarą nuėję į parką jame šiek tiek užtrukom (jau ir sutemo, nors buvo gal kokios 7val. vakaro). Tai kai susiruošėm traukti link metro, pamatėm, kad..... mus tam parke užrakino doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik po to apsižiūrėjom, kad parkus apie 6-7 val. užrakina biggrin.gif Bet mums tai nebuvo problema ir iš parko išėjom perlipę per tvorą lotuliukas.gif (gerai, kad neaukšta buvo) lotuliukas.gif

Čia Kensingtono parkas:

user posted image

user posted image

user posted image

4. Kam aktualu, nebrangių suvenyrų galima rasti Queensway gatvėje (metro Queensway arba Bayswater). Pvz. įvairūs puodeliai su Londonu kainuoja 99 p.

5. Tower bridge nesikelia pagal skelbiamą grafiką internete. Kai buvom Londone, jis turėjo keltis du kartus, tačiau nei vieno karto nebuvo keliamas schmoll.gif

6. Kensingtono parke sutikom labai labai daug smagių voveryčių. Kadangi turėjom užkandžiams pasiėmę riešutų, tai mes joms labai patikom lotuliukas.gif bigsmile.gif Net kai atsistojom eiti, jos ilgą kelią iš paskos sekė, tikėdamosios dar gauti riešutukų.

Trumputė fotosesija iš voveryčių gyvenimo:

user posted image

Kai nori valgyti, sugeba ir ant tvoros užlipti.....

user posted image

.....ir suoliuku pasivaikščioti.....

user posted image

.... ir įvairius triukus atlikti.....

user posted image

.... ir netgi džinsais užsikeberioti iki taip trokštamo riešutuko thumbup.gif

user posted image

7. Važiuojant nuo Stanstedo iki Londono centro su Terravision autobusais kainos: perkant lėktuve į abi puses - 14 svarų, į vieną pusę - 8 svarai, perkant oro uoste į vieną pusę kainuoja 9 svarai. Malonumą važiuoti su krūva italų ir mes patyrėm - visa kompanija italų jaunimėlio susirinko į autobusą ir kai pradėjo vienas per kitą garsiai šnekėti, tai buvo smagu lotuliukas.gif doh.gif

Tai štai tiek kolkas įspūdžių iš Londono. Ir dar kartą ačiū visoms, kurios dalinasi patarimais. Labai labai padedat 4u.gif
Atsakyti
smile, ačiū už įspūdžius. Voveryčių fotosesija superinė thumbup.gif

O kur geriausia pirkti bilietus į miuziklus? Ar verta laukt last minute?
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2009 11 03, 20:56)
Sveikos smile.gif aš jau grįžau po savo eilinės kelionės į Londoną biggrin.gif pagaliau tai buvo ne turistinė kelionė siekiant kuo daugiau visko pamatyt, o tiesiog atsipalaidavimui ir poilsiui skirtas laikas.

Šiek tiek naujų įspūdžių:

1. Labai labai labai įspūdingas buvo miuziklas "Thriller" Lyrics teatre. Likau sužavėta viskuo: muzika, šokiais, bendravimu su publika, aptarnaujančiu personalu ir pan. Labai smagu, kad į vidų galima nusinešti bare nusipirktų gėrimų (tiesa, tik plastmasiniuose puodeliuose), per pertrauką dar ir ledus pardavinėja  thumbup.gif  Šiek tiek nustebino tai, kad už rūbinę reikėjo sumokėti 1 svarą (tik po to pastebėjau, kodėl tiek daug visi su striukėm ir paltukais į vidų ėjo)  lotuliukas.gif  Labai buvo smagu, kai publika tiesiog įsijautus į šou buvo: visi stojasi, šoka ir dainuoja kartu. Ten tiesiog neįmanoma išsėdėti vietoje  bigsmile.gif  Ir dėl aprangos - tai tikrai visi labai paprastai, bet tvarkingai apsirengę, jokių vakarinių rūbų.

2. Smagus rajonas Camden Town. Vykom ten iš tiesų dėl turgaus, kurio ten tokio kokio tikėjomės, neradom. Bet radom daug įdomių parduotuvių su rūbais, batais, aksesuarais ir pan. Tik gaila, kad tą dieną smarkiai liko, tai nemažą dalį laiko praleidom Starbucks'e su kava  ax.gif

3. Labai gražūs Londono parkai rudenį. Nemažai laiko praleidom vaikštinėdami po Kensington ir Hyde parkus. Beje, kai Lietuvoj jau buvo minusinė temperatūra, tai Londone dar buvo apie +15, tad žmonės parkuose sėdi ant žolytės, vaikšto trumpom rankovėm ir apie šaltį visai negalvoja biggrin.gif Beje, pirmą vakarą nuėję į parką jame šiek tiek užtrukom (jau ir sutemo, nors buvo gal kokios 7val. vakaro). Tai kai susiruošėm traukti link metro, pamatėm, kad..... mus tam parke užrakino  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tik po to apsižiūrėjom, kad parkus apie 6-7 val. užrakina biggrin.gif Bet mums tai nebuvo problema ir iš parko išėjom perlipę per tvorą  lotuliukas.gif (gerai, kad neaukšta buvo)  lotuliukas.gif

7. Važiuojant nuo Stanstedo iki Londono centro su Terravision autobusais kainos: perkant lėktuve į abi puses - 14 svarų, į vieną pusę - 8 svarai, perkant oro uoste į vieną pusę kainuoja 9 svarai. Malonumą važiuoti su krūva italų ir mes patyrėm - visa kompanija italų jaunimėlio susirinko į autobusą ir kai pradėjo vienas per kitą garsiai šnekėti, tai buvo smagu  lotuliukas.gif  doh.gif

thumbup.gif
faina skaityti apie Londona is kitos puse smile.gif
del miuziklu, tai visuose miuzikluose taip: gerimai i vidu gali buti isinesami plastikiniuose induose. siaip daznai juos galima uzsisakyti pietu pertraukai pries prasidedant spektakliui, kad isvengti eiliu.
visur Londone reikia uz rubines moketi, ar tai teatras, baras, klubas (lyg ir muziejuose reikia).
ledai pardavinejami visi, lyg po £3 vienas indelis. man jie labai skanus.... ax.gif

del parko tai pralinksminai smile.gif siaip tikrai dauguma rakinami. Green Parka, James lyg ne...

Camden town izymus parduotuvemis bei naktiniu gyvenimu wink.gif

Pabandykite vaziuoti su easybus, tikrai nebus italu. jie vezioja mikriukais. o kaina lyg ta pati.

QUOTE(Rudeneja @ 2009 11 04, 07:34)

O kur geriausia pirkti bilietus į miuziklus? Ar verta laukt last minute?

lastminute.com tai ne paskutines minutes bilietai. dar galima pirkti tiesiogiai is teatru.
paskutines minutes bilietai parduodami ta pacia diena Leicester Square esanciuose kioskeliuose.
Atsakyti
Siandien cia Guy Fawkes Day (http://www.bonfirenight.net/), tad daug fejerverku organizuojama. cia lyg dauguma yra surasyta kur kada ir kiek kainuoja:
http://www.heartlond....asp?id=1555606
Atsakyti
Sveiki,

Vykstu gruodzio pradzioje i Londona. esu buvusi pries 10 metu kelis kartus, taigi Big Benas,Tower Bridgas ir t.t. kelioniu kataloguose nurodytos izymybes yra puikiai zinomos ir aplankytos. Bet gal kas turite dar pasiulymu ka aplankyti. Galbut matete tai, ko kelioniu vadovuose nera, o jums paliko dideli ispudi. Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Laba,
man pvz visai smagu buvo pamatyti Mazaja Venecija ir jos Regent kanala 4u.gif Daugiau apie ji cia: http://www.visitlond...s/detail/401228
Ten ir zoologijos sodas salia, ir parku keletas, kazko ispudingo nera, bet isties tinkanti vieta maloniam pasivaiksciojimui ir atitrukimui nuo Londono daugiaauksciu ax.gif

Papildyta:
Dar, beja, Greenwiche patiko pasibastyti graziomis gatvelemis, aplankyti sendaikciu kuriame nerealiu dalykeliu atrasti galima, o ir Greenwichas juk garseja kaip nulinio dienovidinio vieta, nuo kurios skaiciuojama geografine ilguma ir laiko juostos rolleyes.gif Ir apylinkes laaabai grazios 4u.gif
Atsakyti
Man visai patiko Riplio muziejus http://www.ripleyslondon.com/index.php , visokiausių keistenybių ten pilna, kaip aš vadinu "nesamonių muziejus" thumbup.gif
Atsakyti
Nerealiausia vietas - pankų turgus Canden Town, nuo super-duper crazy drabučių iki magic mushrooms biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Murke @ 2009 11 08, 16:20)
Man visai patiko Riplio muziejus http://www.ripleyslondon.com/index.php , visokiausių keistenybių ten pilna, kaip aš vadinu "nesamonių muziejus"  thumbup.gif

Aš irgi mačiau tą muziejų, bet ar verta mokėti 80 lt už įėjimą? mastau.gif
Atsakyti