Tęski,jei įdomu. Pagrindinis mano tikslas buvo edukacinė programa,tad stebina tokios kalbos apie shopinima"si,skaniai pavalgyt ar išgert kavos restorane.Nepamirškim,kad Londonas yra brangiausių miestų ketvertuke,tadkas nori pasimėtyt pinigais-kaip tik ten...( Nukrypimas) Taigi,svajojau apie Tate Modern galeriją-ir nesigailiu.buvau 2kart po2 val.Kam įdomūs žinomi vardai iš modern meno-rekomenduoju.Iš 7 aukšto galima apžiūrėti miestą.Viskas free.Kitas objektas-National gallery. Viską apeit sunkoka,mane domino XX a.dailė-vėl žinomi darbai,vardai. Free. Už jo-Portret museum.Begalės karalių,lordų portretų.Man Įdomu buvo amžininkų portretų salės ,Twigy paroda.Free. British Tate museum.Irgi įdomus amžininkų skyrius.Free.British museum.Nepatiko-surinktos senienos iš Egipto,antikiniai daiktai ir t.t.Wallace collection .Free.Nedidelis muziejus-praėjusių amžių prabangos daiktai.Netoli mano hostel,o net 3 muziejai:Victorija and Albert-rinkinys daiktų iš įvarių pasaulio šalių,Nacional History muz.-Tado Ivanausko muziejus plačiau.Ypač efektingas dinozaurų skyrius.Ir Science muziejus.Apie ji -plačiau.Čia įdomu ir vyrams ir moterims ir vaikams.Buvau 2 kart po porą val.Rekomenduoju.Yra suvenyrų salė-gali nusipirkt,tiesa kainos! Pieštukas-1sv. Visai netoli-Sloane Square yra Saatchi galerija.Va čia tai tikra tiems,kas mėgsta modern meną!Nesigailėsit.Viskas for free.Viską šitą apėjau pėsčiom.Nuvažiavau Į Whitechapel galery East pusėj-patekau į musulmonų kvartalą.Jausmas nemalonus,moterys su chadrom,vyrai su tradiciniais drabužiais.Turgelis ten-prekės-baisus šlamštas. Barbican centre-kultūrinis centras,įdomus architektūriškai iš vidaus. Design museum -8,5sv.įėjimas.-kas domisi modern meno,dizaino istorija.London museum-Londono istorija kruopščiai surinkta.Nelabai.Su reikalu nuvažiavau įCamden rajoną.Daug negrų,krautuvėlių su pigiom bet prastom prekėm,nepatiko. Tęsinys bus.
QUOTE(sakilot @ 2009 10 09, 11:27)
tad stebina tokios kalbos apie shopinima"si,skaniai pavalgyt ar išgert kavos restorane.
Na, kai į Londoną važiuoju jau ne pirmą kartą, tai daugumą muziejų esu apėjusi. Todėl dabar jau ir norisi kažko kitko: apsilankyti teatre, įdomesniuose renginiuose, ir aišku kažkiek apsipirkti. Tikrai nesiruošiu kiekvienais metais lankyti tuose pačiuose muziejuose. Ir nematau čia tame nieko blogo. Tiesiog kiekvienam savo
Beje, tavo pasakojimas ir patarimai tikrai pravers keliaujant
QUOTE(*smile* @ 2009 10 09, 13:31)
Todėl dabar jau ir norisi kažko kitko: apsilankyti teatre, įdomesniuose renginiuose, ir aišku kažkiek apsipirkti.
gali pasiziureti i lastminute.com, ten buna geru pasiulymu miuziklams
QUOTE(Rania @ 2009 10 09, 17:16)
gali pasiziureti i lastminute.com, ten buna geru pasiulymu miuziklams
Ten jau žiūrėjau ir jau turiu nusipirkus bilietus į "Thriller" laukiu nesulaukiu kada ten eisim
P.S. gal tu kartais žinai, kaip Londone žmonės eina į teatrą apsirengę? Ar ten reikalinga kažkokia ypatinga apranga?
QUOTE(*smile* @ 2009 10 09, 17:39)
Ten jau žiūrėjau ir jau turiu nusipirkus bilietus į "Thriller" laukiu nesulaukiu kada ten eisim
P.S. gal tu kartais žinai, kaip Londone žmonės eina į teatrą apsirengę? Ar ten reikalinga kažkokia ypatinga apranga?
Sveika, noriu paklausti, kaip uzsakei bilietus ar per lastminute.com, kaip pavyko apmokėti is Lietuvos, as jau pradejau uzsakineti, bet po to pabijojau, ar nebus problemu su atspausdintais bilietais ir pan. pas mus kai perki, tai po to vis tiek kasoje turi atsimti per 24 val. o kaip cia ?
Beje, klausimas apie apsirengima teatre ir man aktualus
QUOTE(Irutėlė @ 2009 10 11, 10:14)
Sveika, noriu paklausti, kaip uzsakei bilietus ar per lastminute.com, kaip pavyko apmokėti is Lietuvos, as jau pradejau uzsakineti, bet po to pabijojau, ar nebus problemu su atspausdintais bilietais ir pan. pas mus kai perki, tai po to vis tiek kasoje turi atsimti per 24 val. o kaip cia ?
Žiūrėjau per lastminute, bet galiausiai iš čia nusipirkau http://visitlondon.eolts.co.uk/. Apmokėti viską puikiai pavyko kreditine kortele. O dėl atspausdintų bilietų tai aš tikrai nepergyvenu - juk ir lėktuvams bilietus taip pat nusiperki, atsispausdini patvirtinimą ir keliauji Tik reikia einant į teatrą likus pusvalandžiui iki pasirodymo tą atspausdintą patvirtinimą dėl bilietų atsinešti ir teatro kasoje atsiimti bilietus.
siandien grizom is Londono, ispudziaidar dar sviezus pirmadieni buvom miuzilkle ,,We will rock you,, Dominion teatre, tai ka domina apsirengimas nusiraminkit zmones rengiasi kaip kam patogiau, ir nereikia sureiksminti tokiu dalyku, maciau ir blizganciu, ir po darbo, ir su paplysusiais dzinsais...gal miuziklo tema tai itakojo, nezinau, bet renginys buvo pritrenkiantis, musu seimai tai tikrai.
Klausimukas - o kaip su viešais WC. na gal ir juokingas, bet mums aktualus, nes mes vaikštinėsime su vaiku.
Nu nieko nejuokingas tas klausimas del WC , niekur nedingsi... siaip visose lankytinose vietose tulikai nemokami, mes ir i ,,Makdonaldus,, uzeidavom, o paciam mieste maciau lyg mokami po 50 p., siaip ir prekybcentriuose visur yra, ziurint kur jus keliausit. Pvz. mes plaukem Temze su tuo apzvalginiu laivu, tai ramiai suWC
Ziurineju, kur gyventi Londone lapkricio men. Supratau, kad hosteliai yra brangu, nes mokama uz kiekviena zmogu ir beveik visuomet gaunasi brangiau, nei gyventi viesbuty double room.
Sveiki, noriu pasiteiraut kur eit ir ka galima pamatyt jei atskrendam i Londona kelioms valndoms t.y. lauksim skrydzio nuo 14 val. iki kitos dienos 6val. ryto. Atskrendam i Gatwick orouosta. ACIU
Del aprangos i miuzikla, tikrai neverta jaudintis. Buvom Operos Fantome, tai buvo 2 merginos su vakarinem suknelem, bet atrode keistai, nes visi kiti buvo casual smart arba su dzinsais. Tad kad tik jums patogiau butu
I baleta, opera daugiau pasipuosia...
Bilietus pasiimi is Ticket Box, galima ir 15 min iki spektaklio. Mums karta teko ir atsiimti likus porai minuciu....
O jus su lagaminais ar be ju?
Realiai jus jei vaziuosite traukiniu, Londone busit apie 15val. O isvaziuot tektu apie 3val (nepamenu, ar yra traukiniu taip anksti).... Siaip daug ka galima speti nuveikti. Priklauso, kokie yra prioritetai.
I baleta, opera daugiau pasipuosia...
Bilietus pasiimi is Ticket Box, galima ir 15 min iki spektaklio. Mums karta teko ir atsiimti likus porai minuciu....
QUOTE(JoLaur @ 2009 10 12, 08:16)
Sveiki, noriu pasiteiraut kur eit ir ka galima pamatyt jei atskrendam i Londona kelioms valndoms t.y. lauksim skrydzio nuo 14 val. iki kitos dienos 6val. ryto. Atskrendam i Gatwick orouosta. ACIU
O jus su lagaminais ar be ju?
Realiai jus jei vaziuosite traukiniu, Londone busit apie 15val. O isvaziuot tektu apie 3val (nepamenu, ar yra traukiniu taip anksti).... Siaip daug ka galima speti nuveikti. Priklauso, kokie yra prioritetai.