Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės 3

QUOTE(*smile* @ 2009 10 04, 19:14)
Na, tai surašyk ir čia visą info smile.gif manau pravers ne tik man  mirksiukas.gif

Camden Town metro sustojimas (juoda linija) yra ivairiu saliu valgiai issinesimui, sako lb daug saliu, visokio maisto gali paragauti papigiai ax.gif
Trp NEW BOND STREET ir REGENT STREET (salia SOHO rajono) kazkurioj gatvej yra kavinuke ar kas ten, kur uz 8 poundus galima valgyt ka nori ir kiek nori arba uz 4-issinesti galima, duoda kazkoki indeli. Tai sako imdavo issinesimui ir iedavo i salia esanti parka valgyt bigsmile.gif
Dar patare nuvaryt i Richmond parka butinai ir i nauja rajona-tipa USA dangoraziai (Canary Wharf metro susutojimas, pilka linija)
O siaip turiu sita knygute (10Lt knygyne prie zaros, gedimino pr). Ja vadovaujuos smile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(English_tea @ 2009 10 04, 19:15)

karsta.gif tai gerai, aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nippe: 04 spalio 2009 - 18:30
Būkite atsargūs su tuo susimoki ir valgai ko ir kiek tik nori. Mačiau ne vieną tiriamosios žurnalistikos laidą apie tokias vietas, dauguma tų vietų parduoda pusiau pasenusį maistą, pvz., yra kokios salotos iš vakar (ar net užvakar) dienos, tai jie pagamina šiek tiek šviežių ir sumaišo jas su senomis.
Atsakyti
QUOTE(English_tea @ 2009 10 05, 08:35)
Būkite atsargūs su tuo susimoki ir valgai ko ir kiek tik nori. Mačiau ne vieną tiriamosios žurnalistikos laidą apie tokias vietas, dauguma tų vietų parduoda pusiau pasenusį maistą, pvz., yra kokios salotos iš vakar (ar net užvakar) dienos, tai jie pagamina šiek tiek šviežių ir sumaišo jas su senomis.

Ne visai i Londono tema, bet jus ka galvojat, kad kituose restoranuose kitaip???
Pamenu, dirbau vienam restorane Amerikoj, tai salotas laikydavom lygiai savaite dapjaustydami nauju produktu (valdzios cia toks reikalavimas buvo..).. Tas pats ir su Maximos salotom, mesom, kepiniais..
Svarbiausia, nusiteikti, kad tai, ka valgai, skanu ir sviezia blink.gif biggrin.gif
Ir po to ikalti 20 gr. drinks_cheers.gif
Kalbant apie Londona, tai man teko pavalgyti tokioj knaipelej, kur uz 3 ar 4 svarus prikrove, ko norejau. Bet tokia vegetariska virtuve ale rytieciu turbut (sprendziu is to, kas dirbo, o ne is maisto skonio, nes tailandietiskas maistas is tolo neprilygo tikrajam 4u.gif ). Kad jau pavalgius nebuvo blogai, tai gal ir maistas ne toks jau nesviezias. Kam idomu, tai ta knaipele buvo Portobelo turguje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 10 04, 17:58)
As jau radau kur gyvent-SOUTHARK'e, sveciu namuose thumbup.gif

Gal galėtumėt pasidalinti nuorodėle?

Ieškau kur nebrangiai apsistoti netoli centro. Gali būti ir viešbučiai, ir hosteliai, ir "neoficialūs" nuomojami butai. Būčiau labai dėkinga už informaciją.
Atsakyti
Mes taip pat ieskom nebrangiu hosteliu (idealiausia pirmoje zonoje), tai jei patartumete ka nors, buciau dekinga. 4u.gif Zinau, kad nakvyne galima rasti http://www.hostellondon.com/, bet arba brangoka, arba reikia gyventi su dar 10 ar 15 nepazistamu zmoniu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hana @ 2009 10 05, 14:02)
Gal galėtumėt pasidalinti nuorodėle?

Ieškau kur nebrangiai apsistoti netoli centro. Gali būti ir viešbučiai, ir hosteliai, ir "neoficialūs" nuomojami butai. Būčiau labai dėkinga už informaciją.

www.hostelworld.com
http://www.dovercastlehostel.com/- butent cia mes gyvensim smile.gif
Atsakyti
Tiem, kas vyksta i Londona lapkricio pradzioje 4u.gif Nepamirskite pasidometi apie Bonfire Night. Lapkricio 5-7 dienomis, nuostabus fejerverkai visame mieste, ivairiuose parkuose. Lapkricio 14d pagrindinis renginys ir didziausi fejerverkai centre tarp Waterloo ir Blackfriars tiltu.
Atsakyti
QUOTE(neesme @ 2009 10 05, 14:18)
Zinau, kad nakvyne galima rasti http://www.hostellondon.com/, bet arba brangoka, arba reikia gyventi su dar 10 ar 15 nepazistamu zmoniu. biggrin.gif

Aš tai irgi pasirinkau gyvenimui hostelį. Ir manęs negąsdina gyvenimas su kitais žmonėmis mirksiukas.gif Nesu tokia išranki gyvenamajai vietai, ypatingai kai dar gali nemažai sutaupyti thumbup.gif Be to, gyveni juk tik keletą dienų. O man dar ir smagiau gyventi su įvairiais žmonėmis biggrin.gif kad ir šiaip pabendraut įdomu su kokiu jaunimėliu iš pvz. Korėjos biggrin.gif

Tik patarčiau būtinai naudotis užrakinamomis spintelėmis. Kai buvau apsistojusi hostelyje Rygoje, ten lankėsi policija, nes prieš kelias dienas iš kambario buvo pavogtas laptop'as. Tokių įvykių manau gali atsitikti visur, tad reikia tiesiog imtis elementarių saugumo priemonių ar tiesiog tokių daiktų nepalikinėti kambaryje.
Atsakyti
QUOTE(Irutėlė @ 2009 10 05, 17:29)
Gal gali duoti nuorodą kur aprašyti šie renginiai - laikas, vieta, kaina, labai norėčiau aplankyti bigsmile.gif

Visai pamirsau parasyti nuoroda blush2.gif siek tiek informacijos rasite cia http://www.visitlond.../detail/4358346 . Uz iejima i parkus reikia moketi, ten buna visokiu atrakcionu vaikams. Kainuoja nedaug, bet jei nenorite moketi, galima ir is sono paziureti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lait: 05 spalio 2009 - 19:44
O gal kas nors buvot Lyric theater? Kokie atsiliepimai? Turiu idėją apsilankyti miuzikle ax.gif Beje, ar ten reikalaujama kokia ypatinga apranga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *smile*: 05 spalio 2009 - 20:20
Radau kada tiksliai keičiasi sargyba smile.gif

Buckingham Palace (11 val.):
Spalio mėn. - lyginėmis dienomis (išskyrus spalio 12 d.).
Lapkričio mėn. - nelyginėmis dienomis (išskyrus lapkričio d.).
Gruodžio mėn. - nelyginėmis dienomis (išskyrus gruodžio 3 ir 23 d.).

Windsor Castle:
Spalio mėn. - nelyginėmis dienomis.
Lapkričio mėn. - lyginėmis dienomis.
Gruodžio mėn. - lyginėmis dienomis.

Raitoji sargyba Buckingham Palace - 11.30 val. kiekvieną dieną gegužės - liepos mėn.

Raitoji sargyba Windsor Castle - 11.00 val. kiekvieną dieną (išskyrus sekmadieniais) balandžio-liepos mėn.
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2009 10 05, 18:58)
Aš tai irgi pasirinkau gyvenimui hostelį. Ir manęs negąsdina gyvenimas su kitais žmonėmis  mirksiukas.gif  Nesu tokia išranki gyvenamajai vietai, ypatingai kai dar gali nemažai sutaupyti  thumbup.gif  Be to, gyveni juk tik keletą dienų. O man dar ir smagiau gyventi su įvairiais žmonėmis  biggrin.gif  kad ir šiaip pabendraut įdomu su kokiu jaunimėliu iš pvz. Korėjos  biggrin.gif

Tik patarčiau būtinai naudotis užrakinamomis spintelėmis. Kai buvau apsistojusi hostelyje Rygoje, ten lankėsi policija, nes prieš kelias dienas iš kambario buvo pavogtas laptop'as. Tokių įvykių manau gali atsitikti visur, tad reikia tiesiog imtis elementarių saugumo priemonių ar tiesiog tokių daiktų nepalikinėti kambaryje.

Na gyventi su kitais zmonem man tikrai nebutu katastrofa, tiesiog tas elementrus saugumas (apie kuri kaip tik ir parasei) keturvieciame kambaryje manau yra didesnis, nei tarkim 15vieciame. biggrin.gif Anyway, jau beveik issirinkome vieta nakvynei. Kai viskas issispres, butinai pasidalinsiu nuoroda. mirksiukas.gif
Atsakyti