Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės 3

QUOTE(nippe @ 2009 10 02, 22:42)
Kiek girdejau "ant SALE" varom  lotuliukas.gif

Tada iš vis būtų puiku biggrin.gif

Nors aš labiausiai tikiuosi, kad nebus šaltas oras. Pernai buvau Londone lapkričio pabaigoj, tai labiausiai ką atsimenu buvo šaltas oras, lietus, vėjas... brr... net šiurpuliukai perbėga prisiminus.. Užtat vis lįsdavom į pub'us susišilt biggrin.gif
Atsakyti
O iki kada tesis sitie seilai, gal zinot? unsure.gif Mes keliaujam lapkricio pradzioj. thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, matau ne viena aš tokiu metu važiuoju į Londoną. Mūsų šeima skrenda lapkričio 4-8 bigsmile.gif

O dėl Sale;ų, tai viena mergina anksčiau rašė, kad jie būna rugpjūčio ir sausio mėn. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irutėlė @ 2009 10 03, 08:14)
sveikos, matau ne viena aš tokiu metu važiuoju į Londoną. Mūsų šeima skrenda lapkričio 4-8  bigsmile.gif

O dėl Sale;ų, tai viena mergina anksčiau rašė, kad jie būna rugpjūčio ir sausio mėn.  blush2.gif

Nzn, kaip bus taip bus, ar sale ar ne sale-kazka nusipirksim thumbup.gif Bent jau mano draugas varydavo tokiu laikotarpiu i Londona darbo reikalais, tai sake SALE'ai buna... g.gif
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif

Turiu toki klausima, koki triju paru nuolatini labiausiai apsimoketu pirkti, jei malsimes pirmoje zonoje? cool.gif Mums labiausiai aktuali kaina.. verysad.gif Skaiciau ta dokumenta apie kainas pirmame puslapyje, bet nieko nesupratau. biggrin.gif

Is karto aciu uz kantrybe. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neesme: 03 spalio 2009 - 11:43
Atrodo man darosi truputi aiskiau. biggrin.gif Kaip supratau, jei keliaujam kelioms dienoms, tada labiausiai apsimoka travel card. Ar maisau? g.gif Tuomet kitas klausimas, jei busim antradieni -ketvirtadieni, tai skaiciuosis kaip dvi paros? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(neesme @ 2009 10 03, 11:15)
Atrodo man darosi truputi aiskiau. biggrin.gif Kaip supratau, jei keliaujam kelioms dienoms, tada labiausiai apsimoka travel card. Ar maisau?  g.gif  Tuomet kitas klausimas, jei busim antradieni -ketvirtadieni, tai skaiciuosis kaip dvi paros?  bigsmile.gif

Jei gerai prisimenu, travel card galioja iki sekancios dienos 4val ryto, tad jau reiktu bilieto trims dienoms.

Na o didieji ispardavimai tikrai buna pora kartu metuose - gruodzio pabaigoje ir vasara. Bet siuo metu gali pasitaikyti mid season sale, tik jau skirtingai jie prasideda visose parduotuvese.
Atsakyti
Pasiplanuokite, ką norėsite pamatyti, galbūt tik vieną iš trijų dienų reikės kur nors važiuoti, nes visi turistiniai objektai yra netoli vienas kito. Jei nuspręsite važiuoti metro, paskaičiuokite, kas pigiau: pay as you go ar travel card.

Žiemos išpardavimai prasideda Boxing Day (gruodžio 26), lapkričio pradžioje turėtų būti mid-season sale, bet išpardavimai vyksta ne visose parduotuvėse ir nuolaidos nėra didelės.

--------------------------

Kas važiuojate lapkričio pradžioje ar vėliau (panašiai iki vasario vidurio), tai mieste bus daug čiuožyklų po atviru dangumi. Smagiausia ten gruodžio pradžioje, kai eini į paskutiniuosius seansus. Esu buvusi 3 iš jų:

Canary Wharf - smagu, bet čiuožykla nelabai didelė, o žmonių labai daug, nes visi ofisiniai po darbų bėga ten pačiuožinėt, todėl vakare čiuožti reikia susigrūdus, o ir aplinka nėra pati romantiškiausia, nes čiuožinėji tarp dangoraižių. Savaitgaliais žmonių būna mažiau nei paprastomis dienomis;

Hyde Park - čiuožykla pastatyta šalia mugės (ir kitų atrakcionų) tarp medžių. Ši čiuožykla smagi paprastomis dienomis, kai jau būna sutemę, bet savaitgaliais ten būna labai daug žmonių, o vaikai stumdosi, nors aplinka smagesnė nei Canary Wharf; sušalus galima pasivaikščioti po mugę ir nusipirkti ko nors susišildymui;

Somerset House - Smagiausia čiuožykla romantikams, kuri yra didžiulio pastato vidiniam kieme, čiuožykla (bent jau pernai buvo) apšviesta mėlynai, grojo muzika, šalia yra didžiulė eglė, o aplink gražus senas pastatas. Aplink yra kioskeliai, kuriuose galima nusipirkti karštų gėrimų (taip pat ir karšto vyno). Smagiausia eiti vakare, kai jau tamsu ~ 8/9 valandą. Savaitgaliais būna daugoka žmonių, bet ne tip daug, kaip Hyde Park.

Jei gerai pamenu, tai kaina suaugusiam yra nuo £10 iki £15.
Atsakyti
Dekui, English_tea. wink.gif
Mes jau po truputi daromes planeli, ka noretumem pamatyti, nors laiko dar yra. smile.gif Kaip jau minejau, planuojame keliauti pirmoje zonoje nuo vieno jos krasto iki kito. biggrin.gif Taigi, ar apsimoketu pirkti ta Travelcard? Kaip suprantu, trims paroms jis mums kainuotu 18.40 svaru. Turbut pigiau nieko nerasime, jei noresime keliauti daug ir taupydami laika visur vazinesim... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neesme: 03 spalio 2009 - 17:55
QUOTE(neesme @ 2009 10 03, 18:54)
Dekui, English_tea. wink.gif
Mes jau po truputi daromes planeli, ka noretumem pamatyti, nors laiko dar yra. smile.gif  Kaip jau minejau, planuojame keliauti pirmoje zonoje nuo vieno jos krasto iki kito. biggrin.gif Taigi, ar apsimoketu pirkti ta Travelcard? Kaip suprantu, trims paroms jis mums kainuotu 18.40 svaru. Turbut pigiau nieko nerasime, jei noresime keliauti daug ir taupydami laika visur vazinesim...  g.gif

Tai pirkit OYSTERį ir ž 5 svarus dienai važinėkitės su metro, autobusais iki pat 5 ryto smile.gif Po 1-2 zonas....
Atsakyti
Ar isleis i Londona be paso, su tapatybes kortele? g.gif
As jau radau kur gyvent-SOUTHARK'e, sveciu namuose thumbup.gif
Sian buvau pas klasioka (jis 2 kartus londone buvo) jis man papasakojo kur pigiau ir skaniai galima pavalgyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 10 04, 18:58)
Ar isleis i Londona be paso, su tapatybes kortele?  g.gif

Taip.
Atsakyti