QUOTE(Melynake23 @ 2009 05 24, 12:38)
Gal kas nors is jusu netolimoje praeityje daretes juostinius pamatus is gelzbetoniniu bloku ar liejot is betono ,kokia mazdaug medziagu kaina,darbu kaina gal galite pasidalinti info
aciu
Pas mus bendras namo plotas beveik 195kv/m pamatu gaunasi apie 60 beginiu metru idomu butu pagal kitus palyginti vakarykscias ar siandienines kainas
DEL JUOSTINIU PAMATU
siuo metu pati uzsiimu namo statyba ir iskyla labai daug neaiskumu del mano nepatyrimo.
Statybininkai padare juostinius lietinius pamatus. visos medziagos mano, ju tik darbas.
54x0,3x1.6- viso 26 m3.
Uz kuba paeme po 400 lt, viso 10 400 Lt.
man atrodo, kad labai daug. kaip jie teige, siek tiek brangiau nei iprasta, nes sudetingesnis relfefas (ant slaito, nevienodai pamatas po zeme ir virs zemes.)
Kiek as domejausi juostiniu pamatu kainomis, tai kitur ima po 80 m2. Tokia kaina paskaiciavus mano namo perimetra gaunasi 4320 lt. Daugiau nei dvigubai maziau.
O as savo pamatu kvadratais apskaiciuoti nelabai moku, nes tikrai, jie nelygus, reljefiniai, tai virs zemes, tai po zeme. Pasiklauju ju paskaiciavimu, taciau niekur nerandu kubo kainos. Jau sumokejau, bet naktimis nemiegu,.
gal Jus zinot, kokia betonavimo darbu kubais kaina, ar galite patarti, kur galeciau rasti tokia informacija.
Busiu dekinga uz atsakyma.