Sveiki, pagaliau gavome mes konstruktyvu....teks mums daryti polinius kaltinius pamatus...
gal kas daretes tokius, esu is Klaipedos, ieskau, kas galetu padaryti tokius pamatus.. buciau labai dekinga, jeigu kas nors suteiks kokios nors informacijos, kazkaip nelabai sekasi atrasti kos galetu padaryti....
kaip manote, nejaugi tokie pamatai ( 40 poliu - 6 m, rostverkas + apsiltinimas ) su darbu kainuoja apie 72 000 ?
QUOTE(Gala* @ 2009 11 22, 00:15)
Sveiki, pagaliau gavome mes konstruktyvu....teks mums daryti polinius kaltinius pamatus...
gal kas daretes tokius, esu is Klaipedos, ieskau, kas galetu padaryti tokius pamatus.. buciau labai dekinga, jeigu kas nors suteiks kokios nors informacijos, kazkaip nelabai sekasi atrasti kos galetu padaryti....
kaip manote, nejaugi tokie pamatai ( 40 poliu - 6 m, rostverkas + apsiltinimas ) su darbu kainuoja apie 72 000 ?
na kaina priklauso ,ne tik nuo poliu skaiciaus,bet nuo rostverko beginiu metru,plocio ,aukscio...
QUOTE(realthing @ 2009 11 06, 21:03)
Noriu paklausti kiek, gali kainuoti pamatai sios dienos kainomis, 30 poliu po 1,5 metro ir rostverkas 70x0.8x0.3m pamatai, tai yra apie 18 m3 betono. Kiek galetu apytiksliai kainuoti tik darbas be medziagu?
mes daremes rugseji ,tai mums su viskuo kainavo 14.000.aukstis 80cm,plotis40cm,ilgis apie 60metru,cia kaina su visais zvyrais kuri i pamatu vidu pylem,galejom pigiau issiverstmdarbininkai ziauriai tinginiai pasitaike,vyro per ta laika nebuvo namie tai issidirbinejo kiek nori,koki 1000galejom tikrai sutaupyti
Gal kas galetu pasakyti iki kokio minuso galima daryti greztinius pamatus.
Mes pagaliau gavom popierius visus, tai labai norisi dar siemet pasidaryti pamatus.
Ar mano norai yra realus?
Mes pagaliau gavom popierius visus, tai labai norisi dar siemet pasidaryti pamatus.
QUOTE(1PuPa @ 2009 11 25, 12:01)
Manau realūs, jei pradėsite netrukus. Juk minuso dar nėra, o viską galima spėti per gerą savaitę, jei lietus netrukdys ir bus gerai organizuotas darbas
QUOTE(1PuPa @ 2009 11 25, 12:01)
Pagal prognozes dar dvi savaites bus panaši oro temperatūra. Galite laisvai darytis pamatus. Pas kaimynus per dieną sugręžė ir užbetonavo...
QUOTE(Vita @ 2009 11 25, 12:59)
Pagal prognozes dar dvi savaites bus panaši oro temperatūra. Galite laisvai darytis pamatus. Pas kaimynus per dieną sugręžė ir užbetonavo...
O rostverka idomu per kiek padare jiems?
Turint ilgai lauktus popierius, labai niezti rankas jau kazka darytis
QUOTE(1PuPa @ 2009 11 25, 14:06)
O rostverka idomu per kiek padare jiems?
Rostverką kitą ar dar kitą savaitgalį betonavo, visą savaitę tokie pijokėliai jiems klojinius kalė ir armatūrą rostverkui dėjo - tas buvo birželio mėn.
bet tai dabar isgrezus as isivaizduoju kokie prudai vandens is karto skylese prisipildytu be to pamastykit ar tokioj pliurzalynej davaziuos betonas ir graztas, nes mums asmeniskai daug darbu stabde butent vanduo ir pliurzalynas
Papildyta:
o sklypas jau nulstumdytas lygiai pas jus?
Papildyta:
QUOTE(1PuPa @ 2009 11 25, 11:01)
o sklypas jau nulstumdytas lygiai pas jus?
QUOTE(TeQuiLa @ 2009 11 25, 13:34)
bet tai dabar isgrezus as isivaizduoju kokie prudai vandens is karto skylese prisipildytu be to pamastykit ar tokioj pliurzalynej davaziuos betonas ir graztas, nes mums asmeniskai daug darbu stabde butent vanduo ir pliurzalynas
Na reikia nuvaziuoti pasiziureti koki ketvirtadieni ar penktadieni kaip ten su privaziavimu, nes anksciau kaip ir nebuvo problemu su tokiais dalykais.
O del vandens, tai ar pavasary nebus jo dar daugiau kai istirps sniegas
Na sklypas ir taip lygus, tik reikia virsutini sluoksni nuimti kaip as isivaizduoju.
QUOTE(1PuPa @ 2009 11 25, 12:39)
O del vandens, tai ar pavasary nebus jo dar daugiau kai istirps sniegas
Koks sniegas?
QUOTE(serzas @ 2009 11 25, 17:15)
Koks sniegas?
Tai gal is viso siemet ziemos ir sniego nebebus ir be reikalo as cia jaudinuosi?