Įkraunama...
Įkraunama...

Pamatai

sveiki. kokia dabar pamatu greztiniu kaina kubo skaiciuojama?
ant dienu turetu samata duoti, tai reik pasiruosti...
Atsakyti
O man niekas negalit atsakyti?

As irgi turiu klausimuka. Jei yra 1 m. juodzemio, o zemiau molis, tai kokio gylio reikia grezti pamatus? Cia bus pirtele vieno auksto.

Ir dar klausimukas kur perkat armatura (Vilniaus apylinkese) ir ja suvyrinat?

Kiek i viena skyle apytiksliai reikia kubu betono?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2009 05 22, 14:49)
1.O man niekas negalit atsakyti?

2.As irgi turiu klausimuka. Jei yra 1 m. juodzemio, o zemiau molis, tai kokio gylio reikia grezti pamatus? Cia bus pirtele vieno auksto.

3.Ir dar klausimukas kur perkat armatura (Vilniaus apylinkese) ir ja suvyrinat?

4.Kiek i viena skyle apytiksliai reikia kubu betono?

5.Aciu

1. Galim smile.gif

2. Kol pragresit isalo zona ir pasieksit stabilu nejudinama grunta.

3. Mes pvz. pirkom visur doh.gif Virinom patys su vyru.

4. Skaiciuojasi pagal formule: tūris (aukštis h, spindulys r) V=3,141 592 654*r2*h

5. Prasom biggrin.gif
Papildyta:
r2 turejau omeny r kvadratu, bet SM galimybes ribotos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2009 05 22, 16:03)
1. Galim  smile.gif

2. Kol pragresit isalo zona ir pasieksit stabilu nejudinama grunta.

3. Mes pvz. pirkom visur  doh.gif  Virinom patys su vyru.

4. Skaiciuojasi pagal formule: tūris (aukštis h, spindulys r)  V=3,141 592 654*r2*h

5. Prasom  biggrin.gif
Papildyta:
r2 turejau omeny r kvadratu, bet SM galimybes ribotos  doh.gif

Aciu aciuks.gif Tik kad su tuo nr. 2 apytiksliai idomu kiek, kad betono pasiskaiciuoti. Jauciu kad 2 m. ir uzteks g.gif
Atsakyti
Su tuo 2 punktu, tai 1,2 m, bet dori lietuviai su rezervu paprastai liuobteli 1,5m. biggrin.gif

Del stabilaus grunto is viso meimanoma atsakyti be tyrimo, gal ten aplamai reikalingi kokie kitokie pamatai, pvz. spraustiniai poliai, kaip, kad neretai buna prie vandens, nes gruntas g.b. nestabilus, taciau jei pirtele medine, tai nebus sunki- rizikuociau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2009 05 21, 21:30)
taip jie buvo isgresti o paskui dar paaukstinti
blink.gif 

Na tai jau parodau ir daugiau  lotuliukas.gif Kad nereiktu googlei ieskot  lotuliukas.gif

Buvo isgresta ir pylem

user posted image

paskui aukstinom juos

user posted image

atrode va taip (po zemem atrodo taip  pat  biggrin.gif  )

user posted image

ir uzsipyle viskas gavosi tik tiek

user posted image

is paskutine nuotraukos kur jau zeme suliginta, matposi kad juos niedideles kaskur 15-20cm nuo zemes pavirsiau, ar taip?
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2009 05 21, 20:56)
mes ieškome šitų 240x60x30 pirkt, tai kiek domėjomės 100-120  doh.gif Norėtus pigiau  ax.gif

brangu jei 100 -120 ,as per google pagoglinus suradau vilnieciu firmele po 80 lt pardavineja,turi 500vnt. bet man netinka ,nes man i Marijampole reikia ,tai plius atvezimas ir gaunasi tada jau ne 80 vnt. o 120 vnt.
ieskosim kas arciau pigiau pasiulys ,nes transportavimo kastai nepigus oi nepigus doh.gif
Atsakyti
Ar dar yra kas nors, kas siai laikais daro ne polinius pamatus????Kazkodel taip atrodo, kad ne....
Zinoma, su tokiais pamatais gal ir iseina isvegti tokiu problemu, kaip musu ( issikasem pamatams duobe, pramuse saltini ir dar lietus atkeliavo kaip su reikalu..) taciau juk poliniai daug brangiau ir ne visuomet net tokiu ju reikia..Ar as cia jau kur nubludinau ir kazko nesuprantu?
Atsakyti
QUOTE(bubuke @ 2009 05 23, 14:14)
Ar dar yra kas nors, kas siai laikais daro ne polinius pamatus????Kazkodel taip atrodo, kad ne....
Zinoma, su tokiais pamatais gal ir iseina isvegti tokiu problemu, kaip musu ( issikasem pamatams duobe, pramuse saltini ir dar lietus atkeliavo kaip su reikalu..) taciau juk poliniai daug brangiau ir ne visuomet net tokiu ju reikia..Ar as cia jau kur nubludinau ir kazko nesuprantu?

negali but kad poliniai(greziniai) yra brangiau, man atrodo kad pigiau. ten gi maziau betono reikia. o gal as klistu?
Atsakyti
na tikrai poliniai nesigauna brangiau...
Atsakyti
as irgi taip manau, ten gi betono mazei eina.
Atsakyti
QUOTE(Melynake23 @ 2009 05 22, 22:42)
brangu jei 100 -120 ,as per google pagoglinus suradau vilnieciu firmele po 80 lt pardavineja,turi 500vnt. bet man netinka ,nes man i Marijampole reikia ,tai plius atvezimas ir gaunasi tada jau ne 80 vnt. o 120 vnt.
ieskosim kas arciau pigiau pasiulys ,nes transportavimo kastai nepigus oi nepigus  doh.gif

Aiškus, ačiū už info 4u.gif
Mums reikia Klaipėdos pusėje, tai irgi netinka unsure.gif
Atsakyti