Gal kuri naudojote tokį kremuką? Kokie atsiliepimai?
Geriausiai idegu su TINGLU , gal galetumet patarti kuri geriausiai kremuka uzsisakyti
is siu :
SB intoxicating ( labiausiai vilioja, gal kuri bandet kaip jis ??)
SB unfirgiven
ir STUNNING T45
O GAL SIAIP ZINOT GERA KREMUKA SU TINGLU ? GAL BANDET?
aciu labai
is siu :
SB intoxicating ( labiausiai vilioja, gal kuri bandet kaip jis ??)
SB unfirgiven
ir STUNNING T45
O GAL SIAIP ZINOT GERA KREMUKA SU TINGLU ? GAL BANDET?
aciu labai
QUOTE(goodies @ 2010 02 22, 19:04)
nelabai jie kuo ir skiriasi zinau tik kad intoxicating tai ziaurus lb persti, na bet apie unforgiven ta pati galiu pasakyt...stunning nebadziau...unforgivenas man net nesideginus, siaip pasitepus ant plastakos taaaaip degino
bet idegis tai gerulis
QUOTE(dainiuke @ 2010 02 20, 02:02)
laba diena,
o naudojant chocolate silk, po deginimosi reikia tepti oda kuo nors ar ne?
Sveiki, as po Chocolate silk pasitepu specialiu po soliariumo, kazkada draugas parveze is Olandijos toki kremuka, bet jis jau baigiasi, tai greit pradesiu tept paprastu drekinanciu arba krema po saules idegio papludimy. Klausiau mergaiciu, sake galiu ir toki naudot.
QUOTE(dainiuke @ 2010 02 20, 01:02)
laba diena,
Po soliariumo BUTINA pasitepti oda drekinanciu kremu,nesvarbu koki soliariumo krema naudojat!
Kad po soliariumo yra būtina pasitepti drėkinančiu kremuku - šita žinau jau seniai ir tai tikrai labai naudinga ))
Bet va man toks klausimas iškilo gal ne visai 100 procentu į temą, bet gal esate kuri bandžiusi tepti paprastą savaiminio įdegio kremą prieš soliariumą???
Tikiu kad skamba gal ir kvailokai, bet laukiu atsakymų iš tų, kurios tai bandė. Aš asmeniškai turiu Garnier nusipirkus, jis vienintelis neriebina, ir šiandien išsitepiau, bet galvoju prieš sporto klubą i soliariumą užeit, tai galvoju ar bus efektas jei ant savaiminio deginsiuos )))
Bet va man toks klausimas iškilo gal ne visai 100 procentu į temą, bet gal esate kuri bandžiusi tepti paprastą savaiminio įdegio kremą prieš soliariumą???
Tikiu kad skamba gal ir kvailokai, bet laukiu atsakymų iš tų, kurios tai bandė. Aš asmeniškai turiu Garnier nusipirkus, jis vienintelis neriebina, ir šiandien išsitepiau, bet galvoju prieš sporto klubą i soliariumą užeit, tai galvoju ar bus efektas jei ant savaiminio deginsiuos )))
man kažkada netyčia taip išėjo, kad savaiminis buvo gerai nenusiplovęs ir į soliariumą ėjau, tai toks vaizdas kad tik pats kremas dar labiau parudavo. labai greit nusiplovė tas įdegis vėliau
QUOTE(ambriu @ 2010 02 24, 10:16)
Kad po soliariumo yra būtina pasitepti drėkinančiu kremuku - šita žinau jau seniai ir tai tikrai labai naudinga ))
O kokios rezultato tikiesi?
Cia tas pats,kad eiti i veido soliariumo su pudra
Idegsi plemais,jei is viso bent kiek idegsi!
Neveltui rekomenduojama pries saules vonias nuo odos nusveisti negyvas lasteles,oda turi buti svari.
gal truputį ne į temą. bet žadu nebevaikščioti į soliariumą, o kremas likosi beveik nenaudotas. ar galima soliariumų kremą naudoti vasara, deginantis saulėje?SCYN kremas
QUOTE(Beautiful_Disaster @ 2010 02 28, 13:34)
gal truputį ne į temą. bet žadu nebevaikščioti į soliariumą, o kremas likosi beveik nenaudotas. ar galima soliariumų kremą naudoti vasara, deginantis saulėje?SCYN kremas
tai jis ne tam skirtas...aisku nesusprogsit, jie pasitepsit, betai kokia prasme? ne veltui yra toks dalykas kaip SPF....
QUOTE(Beautiful_Disaster @ 2010 02 28, 13:34)
As kaip tik ieskau kremo, tai parasiau i AZ
Labai mazai atsiliepimu apie Sun Solar kremus, ar tikrai visos tik tokius brangius naudojate
Apsvieskite mane mergaites , o drekinamasis kremas kuris skyrtas po soliariumo , tepasi iskarto pasideginus , ar tik jau gryzus ir issimaudzius po duso?