Cia aisku gal nelabai i tema, bet sitas savaiminio idegio kremas pardavinejamas prie soliariumo kremu, tai cia ir klausiu, ar kuri bandete?
QUOTE(ugnuzhe @ 2010 02 07, 13:13)
Cia aisku gal nelabai i tema, bet sitas savaiminio idegio kremas pardavinejamas prie soliariumo kremu, tai cia ir klausiu, ar kuri bandete?
parudina, tik kaip visus savaiminius reikia lygiai graziai paskirstyt
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 07, 23:41)
parudina, tik kaip visus savaiminius reikia lygiai graziai paskirstyt
o tamsiai ar vos vos?
QUOTE(ugnuzhe @ 2010 02 07, 22:44)
o tamsiai ar vos vos?
na nera taip kad siek tiek uztepus- ruda ruda... siek tiek- taip galima sakyti, paskui, jei maza, galima dar pasitepti, tik klausimas ar grazu bus
siaip tai manau neverta 100 lt moketi (atrodo tiek jis kainuoja) yra geresniu atlernatyvu
Sveiki,
Atėjau pasikonsultuot. Šiaip į soliarumus nevaikščiojau. Bet kažkaip "pribrendo" reikalas. Norėjau paklaust kokius kremukus rekomenduotumėt šviesiai odai. Norėčiau kuo natūralesnio įdegio, kadangi vasarą buvau , tai nesideginau. Dabar esu nenormaliai balta, reikėtų iš baltos spalvos pereit į normalią kūno spalvą.
Atėjau pasikonsultuot. Šiaip į soliarumus nevaikščiojau. Bet kažkaip "pribrendo" reikalas. Norėjau paklaust kokius kremukus rekomenduotumėt šviesiai odai. Norėčiau kuo natūralesnio įdegio, kadangi vasarą buvau , tai nesideginau. Dabar esu nenormaliai balta, reikėtų iš baltos spalvos pereit į normalią kūno spalvą.
QUOTE(ramiai! @ 2010 02 11, 11:04)
Sveiki,
pradekit nuo 5min ir poros kartu per savaite,su paciu silpniausiu kremu be jokiu bronzatoriu,veliau didinkit po pora min,galit i savaite eiti jau tris kartus bet ne daugiau ir palaipsniui,neskubant graziai irusit,tik neperdozuokit
QUOTE(ugnuzhe @ 2010 02 07, 23:44)
o tamsiai ar vos vos?
esu meginusi ji seniau, tikrai tik vos vos
QUOTE(Saldzioji18 @ 2010 02 05, 16:01)
Australian Gold Pure Gold tikrai su 8 ar 7 bronzantais
o ka patartumet kad tiktu ir veidui ir kunui? lankiausi soliariume senokai, bet norisi efekto greitesnio, tai gal su bronzantais bet kad nedaug butu?
Kaip tas SB chocolote silk ar veidui irgi tinka?
o per ka galima uzsisakyti is jav kremukus?
Kaip tas SB chocolote silk ar veidui irgi tinka?
o per ka galima uzsisakyti is jav kremukus?
QUOTE(vetruze @ 2010 02 06, 12:40)
nors CH S senas kaip pasaulis,bet vistiek yra labai populiarus ir as vel likau prie jo,veida tepti galit drasiai
laba diena,
o naudojant chocolate silk, po deginimosi reikia tepti oda kuo nors ar ne?
QUOTE(vetruze @ 2010 02 12, 19:32)
pradekit nuo 5min ir poros kartu per savaite,su paciu silpniausiu kremu be jokiu bronzatoriu,veliau didinkit po pora min,galit i savaite eiti jau tris kartus bet ne daugiau ir palaipsniui,neskubant graziai irusit,tik neperdozuokit
man atrodo po tris kartus eit i savaite perdaug..kad ir po 5min..
gal yra koks specialus kremukas kuris padetu idegti strijas?